GOLEADOR написа:Angel CFC написа:Не се подавайте на това да бъдете манипулирани от надупените медии, които обслужват Пи Ар-но, Тиквеника и Учителя по физическо!
Управлението на ГЕРБ е най-корупционното за всички 23 години преход. Само неистовите усилия на медиите да прикрият, тази гнилост, Ви пречат да разберете дълбочината на на корупцията упражнявана от ГЕРБ! Никога България не е била управлявана от човек с пожарникарско образование и криминално минало и настояще! Убеден съм, че Света ни се смее и немее пред нашата безразличност към всичко това
Пич,важното е да не краде!Какво значение има това дали крадеца е интелигентен или не?Даже колкото е по-тъп,по лесно го хващаш.Ако мошеника е интелигентен,той от дълга на България може да направи пари и нищо не може да му кажеш.Ако е умен , жена му ще прибира милиони за нищо под претекст,че прави Пи Ар за България или пък от философ,мще се превърнеш в главен хидролог на България!Както казах,важното е да не крадеш.
Много си прав! Обаче , противният на мен Станишев се оказва, че след заемания пост Министър - председател, има наполовина по - малко имоти от също толкова противният ми Цветан Цветанов! Единият е бил Премиер, а другият по това време заместник кмет! 6 апартамента , 2 вили в с. Шума и с. Калояново, стотици хиляди в банкови сметки! Е извинявай!