Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Re: 10 000 блокираха Е-79 край Благоевград

Мнениеот Angel CFC » 17 фев 2013 14:34

GOLEADOR написа:
Angel CFC написа:Не се подавайте на това да бъдете манипулирани от надупените медии, които обслужват Пи Ар-но, Тиквеника и Учителя по физическо!
Управлението на ГЕРБ е най-корупционното за всички 23 години преход. Само неистовите усилия на медиите да прикрият, тази гнилост, Ви пречат да разберете дълбочината на на корупцията упражнявана от ГЕРБ! Никога България не е била управлявана от човек с пожарникарско образование и криминално минало и настояще! Убеден съм, че Света ни се смее и немее пред нашата безразличност към всичко това :!:

Пич,важното е да не краде!Какво значение има това дали крадеца е интелигентен или не?Даже колкото е по-тъп,по лесно го хващаш.Ако мошеника е интелигентен,той от дълга на България може да направи пари и нищо не може да му кажеш.Ако е умен , жена му ще прибира милиони за нищо под претекст,че прави Пи Ар за България или пък от философ,мще се превърнеш в главен хидролог на България!Както казах,важното е да не крадеш.

Много си прав! Обаче , противният на мен Станишев се оказва, че след заемания пост Министър - председател, има наполовина по - малко имоти от също толкова противният ми Цветан Цветанов! Единият е бил Премиер, а другият по това време заместник кмет! 6 апартамента , 2 вили в с. Шума и с. Калояново, стотици хиляди в банкови сметки! Е извинявай! ;)

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 17 фев 2013 14:35

FCH написа:
миле гърбавия написа:Къде е юнака Бойко ,бе? Да оправи работата?

На тенис, а следобеда ще играе на Бистрица тристранен турнир с Акфикс (София) и Въстаник (Войнеговци)

Благодаря за информациятя! Аз пък си мислех, че е зает с важни държавни дела! Па може и да препрочита книгата за Винету?

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 17 фев 2013 14:41

Пуснете си ТВ Алфа. Дават кадри от протестите в цялата страна. В София ушев е млатил хората...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 17 фев 2013 14:43

Вижда им се края на герберите. 8-)
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 фев 2013 14:45

Angel CFC написа:
GOLEADOR написа:Не се подавайте на това да бъдете манипулирани от надупените медии, които обслужват Пи Ар-но, Тиквеника и Учителя по физическо!
Управлението на ГЕРБ е най-корупционното за всички 23 години преход. Само неистовите усилия на медиите да прикрият, тази гнилост, Ви пречат да разберете дълбочината на на корупцията упражнявана от ГЕРБ! Никога България не е била управлявана от човек с пожарникарско образование и криминално минало и настояще! Убеден съм, че Света ни се смее и немее пред нашата безразличност към всичко това :!:

Пич,важното е да не краде!Какво значение има това дали крадеца е интелигентен или не?Даже колкото е по-тъп,по лесно го хващаш.Ако мошеника е интелигентен,той от дълга на България може да направи пари и нищо не може да му кажеш.Ако е умен , жена му ще прибира милиони за нищо под претекст,че прави Пи Ар за България или пък от философ,мще се превърнеш в главен хидролог на България!Както казах,важното е да не крадеш.

Много си прав! Обаче , противният на мен Станишев се оказва, че след заемания пост Министър - председател, има наполовина по - малко имоти от също толкова противният ми Цветан Цветанов! Единият е бил Премиер, а другият по това време заместник кмет! 6 апартамента , 2 вили в с. Шума и с. Калояново, стотици хиляди в банкови сметки! Е извинявай! ;)[/quote]
Пич,номера с апартаментите не ми го пробутвай на мен.Виж колко имота е имал преди да дойде на власт и колко след това и тогава ми кажи колко са.Разбира се,ако тези 2 апартамента придобити когато е на власт,са получени по нечестен начин,да си носи отговорността.Същото трябва да направи и станишевица с нейните пари прибрани от австрийския лобист.Защото дали Доган ще прави хидроложки проучвания или станишевица ще прибира пари дадени за ПиАр,няма значение.Всичките тези мангизи са от твоя и моя джоб.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 17 фев 2013 14:46

Яко хвърчат павета срещу ушевите - явно има отново платени провокатори :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 17 фев 2013 14:47

Жалко че почти навсякъде протеста се политизира. Уж протестирахме за тока а после стана срещу ГЕРБ нищо че БСП са сключили договори за изкупуване на зелената енергия от соларните паркове на Р. Овч. на високи цени. Както и да е. То е ясно че БСП и ДПС ще са на власт ама да видим тогава как ще цъфнем и вържем. Честито българи пак управление на комунисти и турци и още един гьол с 1 милиард лева наши пари на Белене плюс язовир да варди Турция от наводнения по поречието на Марица.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 17 фев 2013 14:48

В доста градове е имало провокатори които са участвали на конгреса на БСП.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 17 фев 2013 14:48

Ти знаеш ли колко струва ново строителство в Изток? И само да ти вметна, че моника йосифова продължава да печели обществени поръчки и в момента! това знаеш ли как се казва - СИМБИОЗА, ей това е жалкото! А доган защо го коментираме изобщо...на мен ми е неприатно!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 фев 2013 14:49

миле гърбавия написа:
FCH написа:
миле гърбавия написа:Къде е юнака Бойко ,бе? Да оправи работата?

На тенис, а следобеда ще играе на Бистрица тристранен турнир с Акфикс (София) и Въстаник (Войнеговци)

Благодаря за информациятя! Аз пък си мислех, че е зает с важни държавни дела! Па може и да препрочита книгата за Винету?

В Македония е,ако това наистина те интересува.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”