Левски - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

levski_bs
Контакти:

Re: ЦСКА - Левски (Официална тема) - 20.09.2009г.

Мнениеот levski_bs » 17 сеп 2009 15:17

кажете къде да си купя билети за мача с чорбарите в бургас но за фенове на ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 17 сеп 2009 17:23

1:1 и това е.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 18 сеп 2009 00:03

Венци,все още ли си вярвате,че ще ни биете свинчета жалки..???????Класи ни дели от тези турски прасенца....... 0:4
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

kolovati
Контакти:

Мнениеот kolovati » 18 сеп 2009 00:33

Притеснявам се че нашите ще са много изморени от тежкиа мач в дъжда а и имат патуване от Испания. Не знам дали ще се вастановят до неделя иначе сме по добри в момента от ЦСКА.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 сеп 2009 00:53

След като гледах днес играта и на двата отбора вече съм още по сигурен в нашата победа

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 18 сеп 2009 01:32

Как бе, не ви ли притеснява новото попълнение Платини?
Я вижте, какъв дебют направи днес. Заедно с джуджето Делев се очертават голяма заплаха.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 18 сеп 2009 09:19

За мен състава с ЦСКА трябва да е:

Петков на вратата, в защита отляво надясно Минев, Генев, Топчо, Живко... дефанзивни халфове Балтанов и Сърмов, крила отляво Жо, отдясно Зе... напред Жоро Христов и зад него Дарко Тасевски... Второто полувреме като смени да влязат Седрик, Йовов и Вагнер... Като Седрик замени Дарко към 65-70 минута, Йовов на мястото на Жо- 60 минута и Вагнер на мястото на Минев, ако не върви мача, защото се включва и в атака добре и има добри извеждащи пасове...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 18 сеп 2009 09:24

sedem_!_dva написа:За мен състава с ЦСКА трябва да е:

Петков на вратата, в защита отляво надясно Минев, Генев, Топчо, Живко... дефанзивни халфове Балтанов и Сърмов, крила отляво Жо, отдясно Зе... напред Жоро Христов и зад него Дарко Тасевски... Второто полувреме като смени да влязат Седрик, Йовов и Вагнер... Като Седрик замени Дарко към 65-70 минута, Йовов на мястото на Жо- 60 минута и Вагнер на мястото на Минев, ако не върви мача, защото се включва и в атака добре и има добри извеждащи пасове...

+1. Единсвтено не знам Топчо или Рабех.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

maximus2
Контакти:

Мнениеот maximus2 » 18 сеп 2009 10:26

sedem_!_dva написа:За мен състава с ЦСКА трябва да е:

Много треньори в тази държава...и все "знаещи" и все "можещи"!
Мисля че нашата работа(б.р. на феновете), е не да редим състава, а да подкрепяме отбора!
Също така мисля, че в неделя ще се получи един много добър мач за гледане. Предвид хикса на ЦСКА и минималната загуба на Левски в ЛЕ. Двата отбора ще излязат на терена крайно мотивирани да се докажат. Е сега е момента да ни зарадват с красив, атакуващ и резултатен футбол. Не ме интерсува кои ще бие ако резултата е 4:3 или 4:5 в полза на единия отбор. Искам да отида на стадиона и да не съжалявам, че съм си дал парите и съм си загубил времето, за да ги гледам. Искам да изринат терена от игра, като след концерт на Мадона!!! Искам да видя снимки от атмосферата на стадиона в други чуждестранни форуми, а под тях да има коментари от типа..."Look at this amazing horeography"!

Е това искам! А какъв ще е състава и кои до коя минута ще играе, е работа на треньора, които се казва Радко Достанич! Добър или лош, можещ или неможещ, това е...в момента тои е треньор на Левски и ние като фенове трябва да му дадем нужната подкрепа, както на него така и на отбора!

САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 18 сеп 2009 10:39

maximus2 написа:Много треньори в тази държава...и все "знаещи" и все "можещи"!
Мисля че нашата работа(б.р. на феновете), е не да редим състава, а да подкрепяме отбора!
Също така мисля, че в неделя ще се получи един много добър мач за гледане. Предвид хикса на ЦСКА и минималната загуба на Левски в ЛЕ. Двата отбора ще излязат на терена крайно мотивирани да се докажат. Е сега е момента да ни зарадват с красив, атакуващ и резултатен футбол. Не ме интерсува кои ще бие ако резултата е 4:3 или 4:5 в полза на единия отбор. Искам да отида на стадиона и да не съжалявам, че съм си дал парите и съм си загубил времето, за да ги гледам. Искам да изринат терена от игра, като след концерт на Мадона!!! Искам да видя снимки от атмосферата на стадиона в други чуждестранни форуми, а под тях да има коментари от типа..."Look at this amazing horeography"!

Е това искам! А какъв ще е състава и кои до коя минута ще играе, е работа на треньора, които се казва Радко Достанич! Добър или лош, можещ или неможещ, това е...в момента тои е треньор на Левски и ние като фенове трябва да му дадем нужната подкрепа, както на него така и на отбора!

САМО ЛЕВСКИ!!!

Добре, аз просто си казах мнението... не съм казал, че Ратко трябва да пусне точно тези иначе не е треньор или нещо от сорта... Казах как мен ще ми харесва да изглежда Левски в дербито... Явно това спада в клишето "можещи" и "знаещи" и всички разбират от футбол, политика и другите глупости...
А за подкрепата... кво да пиша в някакъв форум, тя се показва на стадиона...
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Архив”