Левски - ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - Левски (Официална тема) - 20.09.2009г.
кажете къде да си купя билети за мача с чорбарите в бургас но за фенове на ЛЕВСКИ
1:1 и това е.
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
Венци,все още ли си вярвате,че ще ни биете свинчета жалки..???????Класи ни дели от тези турски прасенца....... 0:4
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
Притеснявам се че нашите ще са много изморени от тежкиа мач в дъжда а и имат патуване от Испания. Не знам дали ще се вастановят до неделя иначе сме по добри в момента от ЦСКА.
След като гледах днес играта и на двата отбора вече съм още по сигурен в нашата победа
Как бе, не ви ли притеснява новото попълнение Платини?
Я вижте, какъв дебют направи днес. Заедно с джуджето Делев се очертават голяма заплаха.
Я вижте, какъв дебют направи днес. Заедно с джуджето Делев се очертават голяма заплаха.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- sedem_!_dva
За мен състава с ЦСКА трябва да е:
Петков на вратата, в защита отляво надясно Минев, Генев, Топчо, Живко... дефанзивни халфове Балтанов и Сърмов, крила отляво Жо, отдясно Зе... напред Жоро Христов и зад него Дарко Тасевски... Второто полувреме като смени да влязат Седрик, Йовов и Вагнер... Като Седрик замени Дарко към 65-70 минута, Йовов на мястото на Жо- 60 минута и Вагнер на мястото на Минев, ако не върви мача, защото се включва и в атака добре и има добри извеждащи пасове...
Петков на вратата, в защита отляво надясно Минев, Генев, Топчо, Живко... дефанзивни халфове Балтанов и Сърмов, крила отляво Жо, отдясно Зе... напред Жоро Христов и зад него Дарко Тасевски... Второто полувреме като смени да влязат Седрик, Йовов и Вагнер... Като Седрик замени Дарко към 65-70 минута, Йовов на мястото на Жо- 60 минута и Вагнер на мястото на Минев, ако не върви мача, защото се включва и в атака добре и има добри извеждащи пасове...
NON MOLLARE MAI
- Levski 1914
- Контакти:
sedem_!_dva написа:За мен състава с ЦСКА трябва да е:
+1. Единсвтено не знам Топчо или Рабех.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

sedem_!_dva написа:За мен състава с ЦСКА трябва да е:
Много треньори в тази държава...и все "знаещи" и все "можещи"!
Мисля че нашата работа(б.р. на феновете), е не да редим състава, а да подкрепяме отбора!
Също така мисля, че в неделя ще се получи един много добър мач за гледане. Предвид хикса на ЦСКА и минималната загуба на Левски в ЛЕ. Двата отбора ще излязат на терена крайно мотивирани да се докажат. Е сега е момента да ни зарадват с красив, атакуващ и резултатен футбол. Не ме интерсува кои ще бие ако резултата е 4:3 или 4:5 в полза на единия отбор. Искам да отида на стадиона и да не съжалявам, че съм си дал парите и съм си загубил времето, за да ги гледам. Искам да изринат терена от игра, като след концерт на Мадона!!! Искам да видя снимки от атмосферата на стадиона в други чуждестранни форуми, а под тях да има коментари от типа..."Look at this amazing horeography"!
Е това искам! А какъв ще е състава и кои до коя минута ще играе, е работа на треньора, които се казва Радко Достанич! Добър или лош, можещ или неможещ, това е...в момента тои е треньор на Левски и ние като фенове трябва да му дадем нужната подкрепа, както на него така и на отбора!
САМО ЛЕВСКИ!!!
- sedem_!_dva
maximus2 написа:Много треньори в тази държава...и все "знаещи" и все "можещи"!
Мисля че нашата работа(б.р. на феновете), е не да редим състава, а да подкрепяме отбора!
Също така мисля, че в неделя ще се получи един много добър мач за гледане. Предвид хикса на ЦСКА и минималната загуба на Левски в ЛЕ. Двата отбора ще излязат на терена крайно мотивирани да се докажат. Е сега е момента да ни зарадват с красив, атакуващ и резултатен футбол. Не ме интерсува кои ще бие ако резултата е 4:3 или 4:5 в полза на единия отбор. Искам да отида на стадиона и да не съжалявам, че съм си дал парите и съм си загубил времето, за да ги гледам. Искам да изринат терена от игра, като след концерт на Мадона!!! Искам да видя снимки от атмосферата на стадиона в други чуждестранни форуми, а под тях да има коментари от типа..."Look at this amazing horeography"!
Е това искам! А какъв ще е състава и кои до коя минута ще играе, е работа на треньора, които се казва Радко Достанич! Добър или лош, можещ или неможещ, това е...в момента тои е треньор на Левски и ние като фенове трябва да му дадем нужната подкрепа, както на него така и на отбора!
САМО ЛЕВСКИ!!!
Добре, аз просто си казах мнението... не съм казал, че Ратко трябва да пусне точно тези иначе не е треньор или нещо от сорта... Казах как мен ще ми харесва да изглежда Левски в дербито... Явно това спада в клишето "можещи" и "знаещи" и всички разбират от футбол, политика и другите глупости...
А за подкрепата... кво да пиша в някакъв форум, тя се показва на стадиона...
NON MOLLARE MAI