sky1 написа:Red_Neck написа:.....
Редчо, това дали мога да членувам правилно според теб прави ли ме по-умен или по-глупав от теб. Ако си педагог със сигурност си по запознат от мен с членуването, НО това няма как да дава оценка на умствения капацитет на даден човек, та да ме приравняваш с Кривия, Мривия и тн.
Понеже ти се изтъкваше как си посещавал многократно Лас Вегас, без никой да те пита и как ние едва ли не сме излизали от Пловдив,то ще ти дам няколко жокера- строителен инженер съм с обекти като 1 стадион, 2 моста и много жилищни и производствени сгради. А сега „скъпа” ти с твоето правилно членуване дали те прави по- умен ?Обзалагам се ,че в живота си просто един ЧЛЕН и то от малките

.
Дали съм казал Манчестър или Манчестер променя нещата ,след като това е чужд град и буквално написано е Манчестер. Прави ли ме по-малко професионалист и по-глупав от смешки като теб?
А сега по темата- кой си те да се изказваш за Ботев? Когато в чуждо място си неканен и нежелан (все пак това е форум за Ботев и ние сме домакини) не ли е най-нормално да спреш да си даваш ГЛУПАВИТЕ мнения.
ПС: Хвани се на работа ,а не по цял ден да дремеш по форумите.
Фен на успеха драги ми смехурко означава да си фен на даден отбор само понеже той е добър и винаги побеждава. Нали си умен не можеш ли да се досетиш сам?
И да те светна чрез запетайки съм изброил тримата неканени тук,които винаги си дават неадекватно мнението без някой да го иска- ти,онзи фен на Сити и Кашчей. Ходи в темата за Лас Вегас там ще блеснеш,ние тук както ти казах и предния път - от Пловдив не сме излизали

Драги ми строителен инженере, с куп реализирани проекти.. и мост, и жилищни сгради-браво, браво, но май едно нещо не си научил, а то е, че това е Форум, а не частна сбирка и всеки има право да даде мнение, ако темата го интересува.. без да те пита теб или някой друг от твоите колеги по фенство.И няма да е лошо, г-н строителен инженер, да се сетиш какво е форум и откъде произлиза това наименование на мястото, в което се намираме.
Честно да ти кажа, изобщо не ме вълнуват твоите копнежи форумът да е затворено място и да могат да пишат само избрани.Смятам да продължа да се включвам във всяка тема от форума, за която преценя, че мога да имам мнение!