Ботев ПД - Либерец 1-7 ,правилен футбол или ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Re: Ботев ПД - Либерец 1-7 ,правилен футбол или ???

Мнениеот No Pyro No Fun » 13 фев 2013 18:43

[offtopic]
botevforever написа:С нас,феновете на "Ботев" можете да спорите и да се сравнявате когато дойдете и успеете да надвикате БУЛТРАС-ите на Колежа.Така,както сме го правили и както ще го правим и в бъдеще на собствените Ви стадиони.

Кога сте ни надвиквали на Армията или Левски на Герена...и кога ще ни надвикате(освен на Колежа)? Никой не може да отрече че сега сте с най-висока посещаемост... ама нещо се мислите за най-добрите и че няма кой да се сравнява с вас...най-верните... като ви сършат парите ще се съвземете и вие...[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 13 фев 2013 19:38

No Pyro No Fun написа:[offtopic]
botevforever написа:С нас,феновете на "Ботев" можете да спорите и да се сравнявате когато дойдете и успеете да надвикате БУЛТРАС-ите на Колежа.Така,както сме го правили и както ще го правим и в бъдеще на собствените Ви стадиони.

Кога сте ни надвиквали на Армията или Левски на Герена...и кога ще ни надвикате(освен на Колежа)? Никой не може да отрече че сега сте с най-висока посещаемост... ама нещо се мислите за най-добрите и че няма кой да се сравнява с вас...най-верните... като ви сършат парите ще се съвземете и вие...[/offtopic]

Мисля,че в началото на мнението си съм оказал поне малко уважение към Вас,каквото явно не заслужавате.Защото освен малките сини човечета(разбираемо),много голяма активност в темата проявяват и фенове на отбори,които рядко ходят на домакинските си мачове колкото ние на гостуване.
Та тях имах предвид.
П.П.shotgun blues ,ти толкова не се интересуваш от вноса и реекспорта на захарта,отколкото от "Ботев".Похвално!
Усещам,че ни ставаш голям фен.Пиши на лично,ако искаш да ти уредя снимка с БУЛТРАСИТЕ на следващото ни гостуване.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 13 фев 2013 19:39

TNT написа:опаляяяяя :lol: явно така ще избиваме парите за "гръмката" селеция. А уж сме най-честните,най-истинските ......бля бля бля :roll:

Това трябва да е някое тайно издание на Gazzetta dello Sport :roll:

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 13 фев 2013 19:40

локо до живот написа:пла4ете ли на холандски????

[offtopic]Друго си е,викаш,на цигански?[/offtopic]
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 фев 2013 19:46

Лимонадения Джо написа:
Кашчей написа:
THE G.A.M.E написа:
Кашчей написа:Абе.. ти наистина ли вярваш, че Стоилов е качествен треньор?Само защото е направил нещо с Левски, в една невероятно удобна за клуба година, и в тандем със Сираков?Защо Моуриньо стана шампион и в Англия, и в Италия, и в Испания, освен в Португалия, а Мъри, след тоя чутовен успех,нищо не е направил?
Забравих, че националният ни отбор, за 80 години съществуване, има само един бойкот и той е точно срещу Правилния синоптик.. извинявай за грешката ми :oops:

Не ме интересува кой какво е направил извън Левски.
Мога да оценявам само представянето с отбора, който ме интересува живо.
Гочето Василев със същите футболисти падаше от Бела, Родопа и Вихрен ...

Защо Фъргюсън не се пробва да постигне нещо с друг Клуб ?
Стига с тея клишета ...

Фъргюсън направи Абърдийн носител на КНК и след това отиде в Юнайтед.Дали си чувал за Абърдийн, или Левски не е играл с този отбор фина в ЕКТ :o
Гочето Василев, с Балъков, Туньо, Цанко, Данчо и Бончо ви разказа играта насред София.Гледахте, като ******о дете майка си когато Етър (селяните мръсни) ви нацепиха и станаха шампиони, нали.. или си малък, за да помниш такива велики мачове?

Гочето най-вече на вас ви разказа играта, но това е далечен спомен.

На нас, а :mrgreen: А знаеш ли аз от кои "нас" съм, или караш по изпитаната рецепта:не е левскар-значи е цесекар :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 фев 2013 20:00

sky1 написа:
Red_Neck написа:.....

Редчо, това дали мога да членувам правилно според теб прави ли ме по-умен или по-глупав от теб. Ако си педагог със сигурност си по запознат от мен с членуването, НО това няма как да дава оценка на умствения капацитет на даден човек, та да ме приравняваш с Кривия, Мривия и тн.
Понеже ти се изтъкваше как си посещавал многократно Лас Вегас, без никой да те пита и как ние едва ли не сме излизали от Пловдив,то ще ти дам няколко жокера- строителен инженер съм с обекти като 1 стадион, 2 моста и много жилищни и производствени сгради. А сега „скъпа” ти с твоето правилно членуване дали те прави по- умен ?Обзалагам се ,че в живота си просто един ЧЛЕН и то от малките :).
Дали съм казал Манчестър или Манчестер променя нещата ,след като това е чужд град и буквално написано е Манчестер. Прави ли ме по-малко професионалист и по-глупав от смешки като теб?
А сега по темата- кой си те да се изказваш за Ботев? Когато в чуждо място си неканен и нежелан (все пак това е форум за Ботев и ние сме домакини) не ли е най-нормално да спреш да си даваш ГЛУПАВИТЕ мнения.
ПС: Хвани се на работа ,а не по цял ден да дремеш по форумите.
Фен на успеха драги ми смехурко означава да си фен на даден отбор само понеже той е добър и винаги побеждава. Нали си умен не можеш ли да се досетиш сам?
И да те светна чрез запетайки съм изброил тримата неканени тук,които винаги си дават неадекватно мнението без някой да го иска- ти,онзи фен на Сити и Кашчей. Ходи в темата за Лас Вегас там ще блеснеш,ние тук както ти казах и предния път - от Пловдив не сме излизали :)

Драги ми строителен инженере, с куп реализирани проекти.. и мост, и жилищни сгради-браво, браво, но май едно нещо не си научил, а то е, че това е Форум, а не частна сбирка и всеки има право да даде мнение, ако темата го интересува.. без да те пита теб или някой друг от твоите колеги по фенство.И няма да е лошо, г-н строителен инженер, да се сетиш какво е форум и откъде произлиза това наименование на мястото, в което се намираме.
Честно да ти кажа, изобщо не ме вълнуват твоите копнежи форумът да е затворено място и да могат да пишат само избрани.Смятам да продължа да се включвам във всяка тема от форума, за която преценя, че мога да имам мнение!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 13 фев 2013 20:14

...и този мач сега излезе уреден за над 6,5 гола, че и изваден от всички букмейкъри...колко интересно

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 13 фев 2013 20:22

Кашчей тук е място, където казваш нещо ГРАДИВНО за нещо от което си ЗАПОЗНАТ. А нещата с големи букви в предното изречение не са характерни за твоите мнения. Тоест ако бълваш помия по-добре е запази за себе си. Такива като теб ,които само могат да плюят без да имат собствена кауза с лопата да ги ринеш, ето защо въпреки 10к мнения никой не знае кой отбор подкрепяш в България, защото само с помия не става, а става със защита на кауза. Ходи гледай по Диемите от Шумен Манчестър и Съра и се радвай , като китайците, които поне Дяволите се сетиха да посетят. Това важи в пълна сила и за онези двама мушмороци -фена на Сити и онзи на Калгари,който твърдеше,че ако даден спорт не е олимпийски - не е спорт. Ей такива се събирайте в един форум и си бълвайте помията на воля.
ПС: Кашчейчо интересно ми е на кой отбор в България симпатизираш.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 13 фев 2013 20:34

Става все по-интересно - подобна статия в Гадзета май изобщо НЯМА :idea:

Ако някой открие някъде, нека я постне тук. Няма да се счита за провокация!
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Върни се в “Ботев”