http://basketball.sportal.bg/news.php?news=410992
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Виктор 1914 написа:Аз не виждам какво толкова страшно е станало, това са едни от най-наелектризираните дербита на света, нормално е да има такива работи. Няма да ходят семкарите там да пляскат само и да люпят семки.
Xamy написа:Виктор 1914 написа:Аз не виждам какво толкова страшно е станало, това са едни от най-наелектризираните дербита на света, нормално е да има такива работи. Няма да ходят семкарите там да пляскат само и да люпят семки.
Мноу ясну, бе! Спортът е за да се замести войната, да има бой. Каква е тая простотия да отидеш със семейството на мач. Или с някой приятел и да се наслаждаваш на играта. Пък представяш ли си простотия с привърженик на другия отбор да седнеш заедно или след мача на по бира да обсъждате мача.
Трябва ли ти причина да мяташ предмети по играчи, треньори или други фенове?
Ей, лапешка история. На такива като теб трябва да им забранят интернетът, че после като решиш да подражаваш на батковците, няма сила в Света да ти избие от празното нещо на главата, че това е редно.
Виктор 1914 написа:Xamy написа:Виктор 1914 написа:Аз не виждам какво толкова страшно е станало, това са едни от най-наелектризираните дербита на света, нормално е да има такива работи. Няма да ходят семкарите там да пляскат само и да люпят семки.
Мноу ясну, бе! Спортът е за да се замести войната, да има бой. Каква е тая простотия да отидеш със семейството на мач. Или с някой приятел и да се наслаждаваш на играта. Пък представяш ли си простотия с привърженик на другия отбор да седнеш заедно или след мача на по бира да обсъждате мача.
Трябва ли ти причина да мяташ предмети по играчи, треньори или други фенове?
Ей, лапешка история. На такива като теб трябва да им забранят интернетът, че после като решиш да подражаваш на батковците, няма сила в Света да ти избие от празното нещо на главата, че това е редно.
Какви батковци, какви пет лева бе пич? Аз съм на 25 години и от малък ходя по стадионите и никога не ме е било страх дали някой ще ме удари, дали ще стане бой и т.н. Като искаш да отидеш със семейството си на мач - Секторите А и В са отворени на всеки мач. Секторите Б и Г не са за семейства с деца. Плюс това винаги го е имало и ще го има хулиганството, колкото и да не ви се иска. СТРАСТТА НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
No Pyro No Fun написа:Ултрасите са единствените хора на Балканите със собствено мнение и позиции... с малки изключения... сега сигурно си мислите че са някакви идиоти и глупаци, но в Гърция не са ли "идиотите" организатори на всички масови протести?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта