Само на Балканите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

don
Контакти:

Само на Балканите

Мнениеот don » 11 фев 2013 10:24

Вчера отново грозни изцепки в Гърция и Сърбия, имам чувствтото че тези хора отиват на война :x

http://basketball.sportal.bg/news.php?news=410992

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Re: Само на Балканите

Мнениеот flo » 11 фев 2013 10:45

После тук се мрънка ,че имало сбиване по улиците между феновена цска и Левски.

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Мнениеот Виктор 1914 » 11 фев 2013 10:52

Аз не виждам какво толкова страшно е станало, това са едни от най-наелектризираните дербита на света, нормално е да има такива работи. Няма да ходят семкарите там да пляскат само и да люпят семки.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 11 фев 2013 11:08

Виктор 1914 написа:Аз не виждам какво толкова страшно е станало, това са едни от най-наелектризираните дербита на света, нормално е да има такива работи. Няма да ходят семкарите там да пляскат само и да люпят семки.

Мноу ясну, бе! Спортът е за да се замести войната, да има бой. Каква е тая простотия да отидеш със семейството на мач. Или с някой приятел и да се наслаждаваш на играта. Пък представяш ли си простотия с привърженик на другия отбор да седнеш заедно или след мача на по бира да обсъждате мача.
Трябва ли ти причина да мяташ предмети по играчи, треньори или други фенове?
Ей, лапешка история. На такива като теб трябва да им забранят интернетът, че после като решиш да подражаваш на батковците, няма сила в Света да ти избие от празното нещо на главата, че това е редно.

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 11 фев 2013 11:15

Ултрасите са единствените хора на Балканите със собствено мнение и позиции... с малки изключения... сега сигурно си мислите че са някакви идиоти и глупаци, но в Гърция не са ли "идиотите" организатори на всички масови протести?
Изображение

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Мнениеот Виктор 1914 » 11 фев 2013 11:34

Xamy написа:
Виктор 1914 написа:Аз не виждам какво толкова страшно е станало, това са едни от най-наелектризираните дербита на света, нормално е да има такива работи. Няма да ходят семкарите там да пляскат само и да люпят семки.

Мноу ясну, бе! Спортът е за да се замести войната, да има бой. Каква е тая простотия да отидеш със семейството на мач. Или с някой приятел и да се наслаждаваш на играта. Пък представяш ли си простотия с привърженик на другия отбор да седнеш заедно или след мача на по бира да обсъждате мача.
Ей, лапешка история. На такива като теб трябва да им забранят интернетът, че после като решиш да подражаваш на батковците, няма сила в Света да ти избие от празното нещо на главата, че това е редно.

Какви батковци, какви пет лева бе пич? Аз съм на 25 години и от малък ходя по стадионите и никога не ме е било страх дали някой ще ме удари, дали ще стане бой и т.н. Като искаш да отидеш със семейството си на мач - Секторите А и В са отворени на всеки мач. Секторите Б и Г не са за семейства с деца. Плюс това винаги го е имало и ще го има хулиганството, колкото и да не ви се иска. СТРАСТТА НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 11 фев 2013 11:43

Виктор 1914 написа:
Xamy написа:

Какви батковци, какви пет лева бе пич? Аз съм на 25 години и от малък ходя по стадионите и никога не ме е било страх дали някой ще ме удари, дали ще стане бой и т.н. Като искаш да отидеш със семейството си на мач - Секторите А и В са отворени на всеки мач. Секторите Б и Г не са за семейства с деца. Плюс това винаги го е имало и ще го има хулиганството, колкото и да не ви се иска. СТРАСТТА НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Страстта не е престъпление , до момента в който се прекрачи границата ! Аз лично съм изял над 10 палки от полицайте, без да съм направил нищо опасно за околните, просто ме слегат под един знаменател с хулиганите, тове не ме е отказало да ходя по мачове, както казваш старстта ме държи на стадиона. Идва момент в който искам да си заведа детето на мач и "сектор Г" винаги е бил моя дом, ще бъде и за мойто дете, едни лумпени няма да промнят това.
Пледирам за Европейско поведение и кординация с полицията, за да се избегнат счупени крайници, уши на пистата, мъртъвци в кафенетата и малолетни в РПУ !

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 11 фев 2013 11:47

No Pyro No Fun написа:Ултрасите са единствените хора на Балканите със собствено мнение и позиции... с малки изключения... сега сигурно си мислите че са някакви идиоти и глупаци, но в Гърция не са ли "идиотите" организатори на всички масови протести?

Точно па за гърците се навря в ебати лайната.. Тяхното не е извоюване на дадено права в обществото, а няква тръпка. Там анархията цари в пълна сила и заради това сега са на ръба на пропастта.

Потребителски аватар
vetchnia
Контакти:

Мнениеот vetchnia » 11 фев 2013 11:52

Като ни треснат някое сериозно наказание тогава ще се замислят повече тези, които отиват на война, а не на мач.

Върни се в “Футбол - Свят”