"Футболна Академия Черноморец Бургас"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

nasko75

Re: "Футболна Академия Черноморец Бургас"

Мнениеот nasko75 » 31 яну 2013 10:49

ntodorov написа:
Ако питаш някой данъкоплатец който не се интересува от футбол , какво ли ще каже . На мен футбола ми е в кръвта , но и аз съм на мнение , че общината не трябва да плаща за ангажименти , които не е поела .
Но въпроса е друг - нали кампуса беше направен , за да тренират там всички формации на отбора .

Миро по първото изречение:
- Миро. Ние, като данъкоплатци имаме различни интереси и приоритети, което не значи, че плащайки данъци парите ни отиват само там, където ни е "гъдела". Че, ако ме питат, за какво не бих плащал данък два листа формат А4 няма да ми стигнат...Референдум . :P
По второто изречение:
Не знам, кой, какви ангажименти е поемал, но определено поддръжката на толкова много формации си е цяло чудо към настоящия момент...
По третото изречение:
- Тук имаш право. Ако се принизим до презумпцията на прежде писалия (губернатора 62) "за наше и ваше" - логично е отборът на Нефтохимик да бъде изгонен от Кампуса за да тренират нашите деца там... :roll:

г-н Тодоров, не защото си ми комшия, но мислиш супер-правилно. И не си агресивен, и не си талибан...хм, човече :)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 31 яну 2013 16:25

Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:
И докато Събев е „отшелник” във Виена, пак общината ще спасява положението. Дали обаче данъкоплатците ще приемат за нормално парите им да отиват за подобни харчове? Също както не е нормално децата на един футболен клуб от държава членка на Европейския съюз да тренират в скотски условия. При това клуб, който беше на косъм от класиране в Лига Европа миналия сезон и се намира в Топ 6 през настоящия.

:shock: Ако за данъкоплатеца не е нормално да се харчат пари за детски футбол за чиЙ уй е написана тази статия ? Без пари и с подобна адекватност - толкоЗ.

Ако питаш някой данъкоплатец който не се интересува от футбол , какво ли ще каже . На мен футбола ми е в кръвта , но и аз съм на мнение , че общината не трябва да плаща за ангажименти , които не е поела .
Но въпроса е друг - нали кампуса беше направен , за да тренират там всички формации на отбора . Явно за ръководството на Черноморец е по-важно там да тренира отбора на Нефтохимик , вместо собствените му юноши . А после има сърдити когато някой юноша избяга на друго място . Нищо чудно по-талантливите от тях да поемат към Разград , като се има предвид че в тамошната ДЮШ вече работят бургаските треньори Тодор Киселичков , Георги Бъчваров и Атанас Димов .

Георги Бъчваров вече има половин година, откакто избяга от Лудогорец. Гетов и сие му спретнаха такава интрижка, че ще е помни цял живот.

А с парите, които плаща Нефтохимик, ще се изплатят старите задължения към ВИК и ЕВН, които са от 2009 и 2010 година, и ще се нормализират условията на стадион Черноморец.

Потребителски аватар
gubernatora62
Контакти:

Мнениеот gubernatora62 » 31 яну 2013 22:58

ntodorov написа:-

- Тук имаш право. Ако се принизим до презумпцията на прежде писалия (губернатора 62) "за наше и ваше" - логично е отборът на Нефтохимик да бъде изгонен от Кампуса за да тренират нашите деца там... :roll:

Г-Н Нейчо Тодоров по пътя на логиката. ПСФК-то трябва да бъден изгонен от "храма" и да се върне на стадиона в Акациите. :oops:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 фев 2013 11:21

gubernatora62 написа:
ntodorov написа:-

Г-Н Нейчо Тодоров по пътя на логиката. ПСФК-то трябва да бъден изгонен от "храма" и да се върне на стадиона в Акациите. :oops:

Мани, мани...Не търси логиката, че към този момент тя по-скоро е трансформирана в пълен абсурд, който така или иначе не е задоволителен, както за вас така и за нас. Ако говорим обаче за традиции, чест и резон си прав. И надали има някой, който да не иска всяка жабка да си плува в гьола. За съжаление конюнктурата е такава, че и двата отбора са... гости, където и да играят. Защо е така ? Може би Порточанов, Йоан, Дражев, Събев и Митко Николов знаят най-добре...Ние простосмъртните ще се мразим и ще си търсим "логиките", защото явно сме по-слаби отколкото си мислим. И вие и ние.
[offtopic]Ако обичаш не ме господин-чосвай, че ще се взема много на сериозно...Пък в БГ дал Господ такива хора. Точно те еба@а мамата на твоята и моята логика. :mrgreen:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 фев 2013 12:36

k.dimitrov написа:Георги Бъчваров вече има половин година, откакто избяга от Лудогорец. Гетов и сие му спретнаха такава интрижка, че ще е помни цял живот.

А с парите, които плаща Нефтохимик, ще се изплатят старите задължения към ВИК и ЕВН, които са от 2009 и 2010 година, и ще се нормализират условията на стадион Черноморец.

За Бъчваров не споря ... не съм се интересувал скоро . Ама тази хумореска за парите дето щял да плаща Нефтохимик ... от Киряков ли я чу . Кои задължения ще се плащат с тези пари от Нефтохимик , след като Нефтохимик тренират на кампуса без да плащат наем . Хипотетично да приемем и ще дадат някакви пари ... обаче тези пари няма да влязат в Черноморец , защото той също е наемател . И на стадиона , и на кампуса . Та питам - стари задължения към ВИК и ЕВН на кой ще се платят - на Акулите ООД , или на Спорт Пропърти Менижмънт ? И въпросните две фирми ли ще правят подобренията на стадиона в Акациите ?

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 01 фев 2013 14:16

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:Георги Бъчваров вече има половин година, откакто избяга от Лудогорец. Гетов и сие му спретнаха такава интрижка, че ще е помни цял живот.

За Бъчваров не споря ... не съм се интересувал скоро . Ама тази хумореска за парите дето щял да плаща Нефтохимик ... от Киряков ли я чу . Кои задължения ще се плащат с тези пари от Нефтохимик , след като Нефтохимик тренират на кампуса без да плащат наем . Хипотетично да приемем и ще дадат някакви пари ... обаче тези пари няма да влязат в Черноморец , защото той също е наемател . И на стадиона , и на кампуса . Та питам - стари задължения към ВИК и ЕВН на кой ще се платят - на Акулите ООД , или на Спорт Пропърти Менижмънт ? И въпросните две фирми ли ще правят подобренията на стадиона в Акациите ?

Eдна голяма част от задълженията са изплатени, както и част от разсрочените задължения към Общината за такса смет и данък сгради. Не ми е работа да се интересувам откъде идват парите и къде отиват. Важното е да намаляват външните задължения, а по думите на Киряков и на Мосинов, те намаляват. Скоро ще се подменя и тревното покритие на Лазур, значи има признаци на съживяване, а за нас феновете това е най-важно. А че Нефтохимик плащат го потвърди и зам.кметът Марков - общината им превежда пари, а те плащат за ползването на терените.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 фев 2013 15:05

k.dimitrov написа:
Eдна голяма част от задълженията са изплатени, както и част от разсрочените задължения към Общината за такса смет и данък сгради. Не ми е работа да се интересувам откъде идват парите и къде отиват. Важното е да намаляват външните задължения, а по думите на Киряков и на Мосинов, те намаляват. Скоро ще се подменя и тревното покритие на Лазур, значи има признаци на съживяване, а за нас феновете това е най-важно. А че Нефтохимик плащат го потвърди и зам.кметът Марков - общината им превежда пари, а те плащат за ползването на терените.

Като излезе одита за 2012-а ще видим какво е платено и какво е намаляло . Там е единствената достоверна информация . Всичко останало е приказки в стил "Ще ви оправя за 800 дни ... ВЕРВАЙТЕ МИ ". А това за външните дългове е абсолютна лъжа . Външните дългове на Черноморец са към :
- държавни учреждения ( в това число - ДОО , местни данъци и такси задължения към НОИ )
- търговски задължения ( ЕВН ,ВИК ,задължения към доставчици , задължения за трансферни права и комисионни )
- задължения към бивши служители ( футболисти , треньори , административен и обслужващ персонал )
- задължения към Спорт Пропърти Менижмънт за наема на стадиона
- задължения към Акулите ООД за наема на кампуса
- задължения по лихвени заеми към банки и финансови институции ( ако има такива ).
само за маркираното в червено сумата е над 2,5 млн лева годишно .

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 фев 2013 15:12

Ми на хубу.
[offtopic]Ей ся ще си го преместя[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 фев 2013 15:47

petkan написа:Ми на хубу.

[offtopic]Как ги местите тия жУвотни ?... :mrgreen:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 фев 2013 15:53

ntodorov написа:
petkan написа:Ми на хубу.

[offtopic]Как ги местите тия жУвотни ?... :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Само с две ръце.Иначе е голям зор :mrgreen:[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”