ntodorov написа:Ако питаш някой данъкоплатец който не се интересува от футбол , какво ли ще каже . На мен футбола ми е в кръвта , но и аз съм на мнение , че общината не трябва да плаща за ангажименти , които не е поела .
Но въпроса е друг - нали кампуса беше направен , за да тренират там всички формации на отбора .
Миро по първото изречение:
- Миро. Ние, като данъкоплатци имаме различни интереси и приоритети, което не значи, че плащайки данъци парите ни отиват само там, където ни е "гъдела". Че, ако ме питат, за какво не бих плащал данък два листа формат А4 няма да ми стигнат...Референдум .![]()
По второто изречение:
Не знам, кой, какви ангажименти е поемал, но определено поддръжката на толкова много формации си е цяло чудо към настоящия момент...
По третото изречение:
- Тук имаш право. Ако се принизим до презумпцията на прежде писалия (губернатора 62) "за наше и ваше" - логично е отборът на Нефтохимик да бъде изгонен от Кампуса за да тренират нашите деца там...
г-н Тодоров, не защото си ми комшия, но мислиш супер-правилно. И не си агресивен, и не си талибан...хм, човече