Арсенал - Ливърпул (30.01.2013 г. ,, 21:45 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул (30.01.2013 г. ,, 21:45 ч.)

Мнениеот we are the champions » 31 яну 2013 00:43

Karsa Orlong написа:Недейте толкова да се плашите от Сити - по традиция най-добрите им играчи срещу нас са Яя Туре и Компани, а в неделя и двамата няма да играят!

+1 тия ги перем .. на лягане и на ставане
Айде наздраве

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 31 яну 2013 01:37

Браво на Ливърпул, тази година имате реален шанс за по-добро класиране. Желая ви го от сърце, мястото на Ливърпул не е в средата на таблицата. Като привърженик на Челси, няма да забравя мачовете с вас в ШЛ, дано следващия сезон заедно играем там ;) Не се ядосвайте, 2-2 като гост на Арсенал е добър резултат. Ние какво да кажем, като нашия отбор води до 86 мин с 2-0 и пак не бие :cry:
CHELSEA

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 яну 2013 01:54

Липсата на Компани и ЯЯ Туре ще е от решаващо значение, няма да мачкат Лукас като валяк

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 31 яну 2013 07:35

Не можах да гледам мача,ама от 15 мин репортаж останах с впечатлението,че се е получил интересен мач.Жалко,че не сме се възползвали от всички тези подаръци първото полувреме,но важното е че не загубихме...сега все още имаме шансове.Аз не очаквам да вземем нещо от сити,но ако след това с яко бачкане и щастливо стечение на обстоятелствата,пак можем да додрапаме до 4тото място.Видяхте днеска Арсенал с каква защита са,Тотнъм и Евертън ще изпуснат пара март и април(пък и ни гостуват) и всичко си зависи само от нас.Ако не правим издънки вкъщи(като с Вила) всичко е възможно с новото нападение.Сега и със Котиньо(надали ще играе мнг) ще има мнг чупки в кръстовете на противниковите защити и мисля,че все повече ще ни харесва играта на любимия отбор и ако продължаваме така,то и резултатите ще дойдат ;)

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 31 яну 2013 09:55

Едно не мога да си обесна... каква беше тази смяна Стъридж за Енрике... явно аз пия Бренданчо го лови алкохола...

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 31 яну 2013 10:29

we are the champions написа:Едно не мога да си обесна... каква беше тази смяна Стъридж за Енрике... явно аз пия Бренданчо го лови алкохола...

Еми нормална поне за мен Стъридж беше най-слабия в целия отбор още с пропуска при гола на Суарес го затвърди след това пак се излакоми и изпусна почти цял мач аз лично не видях много от него и направи смяна като пусна енрике ляв халф бек за да заздрави лявата зона и Суарес да застане в атака можеше смяните да са Даунинг Борини и вместо енрике да влезне Стърлинг, но и тази смяна за мен беше добра
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 31 яну 2013 10:36

Шансовете ни за топ 4 умряха снощи. Каквото и да ми говорите, че не било зле равен на Емиратс, зле е. За нас, особено, е много зле. От Сити очаквам рутинна загуба 3:0 както последните 2 години и после пак ще има уволнения, недоволни и т.н. За мен единственият виновник за това 2:2 е Роджърс. По-добре да беше извадил Уиздъм за Енрике и Джонсън да си мине отдясно, защото ни правеха криви по крилата. Къде са неговите играчи, които доведе? Къде е джуджето Алън? Нали беше новото Шави? Защо не направи смяна Стъридж за Борини или Стъридж за Алън да заздрави центъра? Много въпросителни и недомислици снощи от наша страна. Можеше и да е друго, но сами сме си виновни.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 31 яну 2013 10:39

leoric написа:Шансовете ни за топ 4 умряха снощи. Каквото и да ми говорите, че не било зле равен на Емиратс, зле е. За нас, особено, е много зле. От Сити очаквам рутинна загуба 3:0 както последните 2 години и после пак ще има уволнения, недоволни и т.н. За мен единственият виновник за това 2:2 е Роджърс. По-добре да беше извадил Уиздъм за Енрике и Джонсън да си мине отдясно, защото ни правеха криви по крилата. Къде са неговите играчи, които доведе? Къде е джуджето Алън? Нали беше новото Шави? Защо не направи смяна Стъридж за Борини или Стъридж за Алън да заздрави центъра? Много въпросителни и недомислици снощи от наша страна. Можеше и да е друго, но сами сме си виновни.

И как точно Сити ще ни бият 3:0 :mrgreen: те на КПР не могат да вкарат гол...... какви фенове сте вие като невярвате в отбора незнам !

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 31 яну 2013 10:45

we are the champions написа:
leoric написа:Шансовете ни за топ 4 умряха снощи. Каквото и да ми говорите, че не било зле равен на Емиратс, зле е. За нас, особено, е много зле. От Сити очаквам рутинна загуба 3:0 както последните 2 години и после пак ще има уволнения, недоволни и т.н. За мен единственият виновник за това 2:2 е Роджърс. По-добре да беше извадил Уиздъм за Енрике и Джонсън да си мине отдясно, защото ни правеха криви по крилата. Къде са неговите играчи, които доведе? Къде е джуджето Алън? Нали беше новото Шави? Защо не направи смяна Стъридж за Борини или Стъридж за Алън да заздрави центъра? Много въпросителни и недомислици снощи от наша страна. Можеше и да е друго, но сами сме си виновни.

И как точно Сити ще ни бият 3:0 :mrgreen: те на КПР не могат да вкарат гол...... какви фенове сте вие като невярвате в отбора незнам !

Мач с мач не си приличат, нали знаеш? Аз гледам статистически последните ни гостувания там ядем бой и то голям. Изключвам онзи мач, в който играхме със 6-7 защитника и додрапахме до 0:1. Аз, принципно, вярвам, но някак си се доверявам повече на това, което виждам, а не на това, което чувствам. Дано ме опровергаят, но последните ни гостувания на големите отбори показват едно нещо - нямаме манталитет. Примерно срещу Тотнъм ония ни вкараха 2 гола и второто като видяха, че нямат какво да губят, върнаха 1 случаен гол и дръпнаха ръчната. И после оправдания - нямаме късмет, съдията, времето. Не късмет, топки нямаме. Резултатите лъжат. Загуби с по 1 гол разлика заблуждават хората, че едва ли не, сме загубили на косъм, но не е така. На косъм вкарвахме почетен гол и после ръчната и оправдания за феновете, че другия път по-добре. Не знам какво класиране иска Роджърс, но нямаме победа над отбор, намиращ се пред нас в класирането. Така и математически шанс за топ 4 нямаме.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 31 яну 2013 11:00

Сити нямат нищо общо с играта от миналата година....даже според мен вече дадоха титлата... едва ли САФ ще загуби титла така втора година подред.... отделно ако не се лъжа имат наказани футболисти за мача с нас.... всичко е пред нас въпроса е дали искаме да направим нещо...... :roll:

Върни се в “Ливърпул”