Karsa Orlong написа:Недейте толкова да се плашите от Сити - по традиция най-добрите им играчи срещу нас са Яя Туре и Компани, а в неделя и двамата няма да играят!
+1 тия ги перем .. на лягане и на ставане
Айде наздраве
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Karsa Orlong написа:Недейте толкова да се плашите от Сити - по традиция най-добрите им играчи срещу нас са Яя Туре и Компани, а в неделя и двамата няма да играят!
we are the champions написа:Едно не мога да си обесна... каква беше тази смяна Стъридж за Енрике... явно аз пия Бренданчо го лови алкохола...
leoric написа:Шансовете ни за топ 4 умряха снощи. Каквото и да ми говорите, че не било зле равен на Емиратс, зле е. За нас, особено, е много зле. От Сити очаквам рутинна загуба 3:0 както последните 2 години и после пак ще има уволнения, недоволни и т.н. За мен единственият виновник за това 2:2 е Роджърс. По-добре да беше извадил Уиздъм за Енрике и Джонсън да си мине отдясно, защото ни правеха криви по крилата. Къде са неговите играчи, които доведе? Къде е джуджето Алън? Нали беше новото Шави? Защо не направи смяна Стъридж за Борини или Стъридж за Алън да заздрави центъра? Много въпросителни и недомислици снощи от наша страна. Можеше и да е друго, но сами сме си виновни.
we are the champions написа:leoric написа:Шансовете ни за топ 4 умряха снощи. Каквото и да ми говорите, че не било зле равен на Емиратс, зле е. За нас, особено, е много зле. От Сити очаквам рутинна загуба 3:0 както последните 2 години и после пак ще има уволнения, недоволни и т.н. За мен единственият виновник за това 2:2 е Роджърс. По-добре да беше извадил Уиздъм за Енрике и Джонсън да си мине отдясно, защото ни правеха криви по крилата. Къде са неговите играчи, които доведе? Къде е джуджето Алън? Нали беше новото Шави? Защо не направи смяна Стъридж за Борини или Стъридж за Алън да заздрави центъра? Много въпросителни и недомислици снощи от наша страна. Можеше и да е друго, но сами сме си виновни.
И как точно Сити ще ни бият 3:0те на КПР не могат да вкарат гол...... какви фенове сте вие като невярвате в отбора незнам !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта