Ха-ха-ха!Продадохте мача с морето ли?5-0?Или шубите нещо?Ние като сме слаби,си го признаваме и търсим отговорност от треньора и играчите.И не се радваме на уредени мачове.Справка-като ви дадохме мача на коритото и изгонихме Кралев.Така че каквото и да ми кажеш,не можеш да ме засегнеш,защото всичко казано от такива като теб е плод на злоба,а не основаващо се на факти.Факт,като твоето участие във форума на Черно море.Може да си неосъзнат фен на морето.Знае ли човек.Четох оправданието ти,че нямало форум на Спартак и затова си пишел при нас.По тази логика,като няма да има отбор Спартак,ставаш по презумпция моряк.

[/quote]
Няма как да стане тоя фокус аз моряк!Аз мога ти говоря факти до утре сутринта,но такива фенове като теб нищо не си признават,защото по-злобни фенове от вас няма.Просто за мен сте един отбор(лично мнение),някак си изкуствен,без идеи на терена,изобщо грозен футбол играете като цяло-може и през мойте сини очи да ми се струва, знам ли!Малко ли купувахте и вие мачове,само не ми казвай че сте най-честните ,че тогава ще ти се смеят всички.Радвай се на отбора си,той съществува едва от 5 години,по мое усмотрение естествено,и ако не си разбрал мен ме интересува Варна преди всичко.Това което ти наричаш оправдание ,аз го наричам любов към Спартак

.Айде жив и здрав,и се радвай докато е време

[/quote]
Не казвам че не сме уреждали мачове.Как иначе щяхме да ви спасим задниците от изпадане?И не сме купували мачове,в смисъла който влагаш.По простата причина,че нямахме пари за тази цел.

Уредиха ни доста мачове да не изпаднем,но без пари.Само с влияние.Лека му пръст на този който ни спаси тогава.А относно оправданието...Не виждам как изразяваш лщбовта си къ Спартак,пишейки в нашия форум и гледайки нашите мачове.На тебе също пож елавам здраве и късмет.Не мразя никой човек персонално.Мразя фенските изблици и мразя Спартак.Сигурен съм че и ти не обичаш Черно море.Даже мразиш моя отбор повече,отколкото наз твоя.Достатъчно е да ти погледна ника.Така че,моля без фалшиви пожелания за успех и оправия в случая на Спартак.Не ви го желая от все сърце,както и вие искахте примерно ПСВ да ни набутат поне 10 гола.Или греша?[/quote]
Тука си в грешка.Може да е имало някои "доброжелатели"да са искали да ви набутат 10 гола,но не всички са такива.Проумей го това че някои хора ги интересува силна Варна,говоря като спорт ,туризъм и т.н..Аз лично стисках палци за Морето с ПСВ,защото съм ВАРНЕНЕЦ.Не можеш да си сигурен дали сте купували или не сте ,един фен винаги ще каже че не са ,естествено.