СПАРТАК" почина!!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Re: СПАРТАК" почина!!!!

Мнениеот nikola79 » 15 сеп 2009 19:12

Ха-ха-ха!Продадохте мача с морето ли?5-0?Или шубите нещо?Ние като сме слаби,си го признаваме и търсим отговорност от треньора и играчите.И не се радваме на уредени мачове.Справка-като ви дадохме мача на коритото и изгонихме Кралев.Така че каквото и да ми кажеш,не можеш да ме засегнеш,защото всичко казано от такива като теб е плод на злоба,а не основаващо се на факти.Факт,като твоето участие във форума на Черно море.Може да си неосъзнат фен на морето.Знае ли човек.Четох оправданието ти,че нямало форум на Спартак и затова си пишел при нас.По тази логика,като няма да има отбор Спартак,ставаш по презумпция моряк. :mrgreen:[/quote]
Няма как да стане тоя фокус аз моряк!Аз мога ти говоря факти до утре сутринта,но такива фенове като теб нищо не си признават,защото по-злобни фенове от вас няма.Просто за мен сте един отбор(лично мнение),някак си изкуствен,без идеи на терена,изобщо грозен футбол играете като цяло-може и през мойте сини очи да ми се струва, знам ли!Малко ли купувахте и вие мачове,само не ми казвай че сте най-честните ,че тогава ще ти се смеят всички.Радвай се на отбора си,той съществува едва от 5 години,по мое усмотрение естествено,и ако не си разбрал мен ме интересува Варна преди всичко.Това което ти наричаш оправдание ,аз го наричам любов към Спартак :).Айде жив и здрав,и се радвай докато е време :)[/quote]
Не казвам че не сме уреждали мачове.Как иначе щяхме да ви спасим задниците от изпадане?И не сме купували мачове,в смисъла който влагаш.По простата причина,че нямахме пари за тази цел. ;) Уредиха ни доста мачове да не изпаднем,но без пари.Само с влияние.Лека му пръст на този който ни спаси тогава.А относно оправданието...Не виждам как изразяваш лщбовта си къ Спартак,пишейки в нашия форум и гледайки нашите мачове.На тебе също пож елавам здраве и късмет.Не мразя никой човек персонално.Мразя фенските изблици и мразя Спартак.Сигурен съм че и ти не обичаш Черно море.Даже мразиш моя отбор повече,отколкото наз твоя.Достатъчно е да ти погледна ника.Така че,моля без фалшиви пожелания за успех и оправия в случая на Спартак.Не ви го желая от все сърце,както и вие искахте примерно ПСВ да ни набутат поне 10 гола.Или греша?[/quote]
Тука си в грешка.Може да е имало някои "доброжелатели"да са искали да ви набутат 10 гола,но не всички са такива.Проумей го това че някои хора ги интересува силна Варна,говоря като спорт ,туризъм и т.н..Аз лично стисках палци за Морето с ПСВ,защото съм ВАРНЕНЕЦ.Не можеш да си сигурен дали сте купували или не сте ,един фен винаги ще каже че не са ,естествено.
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 15 сеп 2009 19:16

А Весо,относно аватара,сложих тоя заради Стрелеца и още един който има същата само че обратното.Преди бях с емблемата на Спартак,ако не помниш.А за това че мразя повече вашия отбор ,не е вярно .Ако го мразех много нямаше да ходя на Тича,макар че и Спартак бяха в А група.
САМО СПАРТАК ВАРНА

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 сеп 2009 19:18

Не е същото Весо.-....
Аз поне не съм съгласен,да няма Варна дерби......
Дано се съвземат...
Иначе че Ишков беше продажен няма как да се отрече,но въпреки това ми е кофти за Спартак...

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 15 сеп 2009 19:25

Carpy написа:Тия ли бяха дето биха 20-0 в последния кръг и после БФС ги накара да преиграят мача (вместо да ги изхвърлят като мръсни въшки от професионалния футбол). И като преиграха мача и биха 14-0 или нещо такова. Точно колкото им трябваше.

Ако са тия - не съжалявам изобщо.

18-0 и 15-0 срещу Лесичери бяха мачовете и с тях прецакаха по голова разлика Раковски Русе, които останаха 2-ри и влязоха след бараж спечелен с 3-2 срещу Марица. Само ще кажа, че тея "слабите" Лесичери победиха някои от силните отбори в групата и не загубиха от никого с толкова голове.

kenneth
Контакти:

Мнениеот kenneth » 15 сеп 2009 19:29

Весо и Емил - те само имената са ви олиговренски.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 сеп 2009 19:30

Ккаво им има на имената??Дай да видим твоето!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 сеп 2009 19:35

kenneth написа: олиговренски.

Какво означава тази дума на български?
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 15 сеп 2009 20:00

kenneth написа:Весо и Емил - те само имената са ви олиговренски.

ХАЬХЬАЬХА е тоя пост уби всичко........ :lol:
Авторът му според мен е чист ариец с арийско име, достойно за света , а не като Иван , Емил,Весо и други , направо да те е срам да се казваш така! :lol:
ОЛИГОВРЕНИ! :lol:
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 сеп 2009 20:05

Linky написа:
kenneth написа:Весо и Емил - те само имената са ви олиговренски.

ХАЬХЬАЬХА е тоя пост уби всичко........ :lol:
Авторът му според мен е чист ариец с арийско име, достойно за света , а не като Иван , Емил,Весо и други , направо да те е срам да се казваш така! :lol:
ОЛИГОВРЕНИ! :lol:

:lol: :lol: :lol: ;) ;) ;)

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 15 сеп 2009 20:33

Много неприятно, дано живнат скоро и след няколко години отново да са фактор в българския футбол, както им приляга. Дербито на Варна не трябва да умира :)

А и да, факт е, че напоследък Спартак беше просто пералня и непрекъснато уреждаха мачове...
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Върни се в “Футбол - България”