ФА Къп | Манчестър Юнайтед - Фулъм

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: ФА Къп | Манчестър Юнайтед - Фулъм

Мнениеот vasilnv » 27 яну 2013 00:42

smoothc написа:
vasilnv написа:Както каза MuFc1878 Юнайтед е най-силен когато е мощен по крилата. Т.е дотогава Нани и Валенсия трябва да са влезли в отлична форма
Реал зависят донякъде от Роналдо и Касияс. Фактът, че втория няма да играе е огромен плюс за нас. Кайехон също може да ни създаде проблеми, така че и неговото опазване ще е зор. Двойката централни защитници е наполовина ясна - Видич ще е единия, а за другия лично аз бих заложил на Джоунс. Фърдинанд е прекалено бавен вече, а срещу бързината на играчите на Реал незнам дали ще се справи. Проблемът при тази двойка е друг - те не са обиграни. Колко мача от начлото на сезона те а започвали един до друг? Т.е. до мача ни с Реал ще трябва те двамата да играят по-често. Ако не, то Джони Евънс ще се справи :)
Нападатели разбира се са РвП и Рууни. Лично за мен до тогава те двамата ще са направили изключително нападение. В комбина с Нани и Валенсия атаката ни е готова.
Клъв и Карик ще играят като халфове и долу-горе за мен това ще ни е съставът :)

1.Опита на Рио ще бъде от съществено значение за мачовете с Реал!

пп:Едно друго нещо:Възползването ни от статични положения,защото Реал са особено уязвими в това отношение :oops:

Все още си спомням как Бейл го мина, представи си какво ще е с Роналдо :|
Евънс не се справя по-зле при статичните положения от Рио ;) От тази гледна точка за мен е по-добре Евънс да играе
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 27 яну 2013 00:44

Между другото Реал имат два мача с Барса между тези с нас, така че това е още един плюс :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 яну 2013 00:50

vasilnv написа:Мужде другото Реал имат два мача с Барса между тези с нас, така че това е още един плюс :)

Надявам се да е така,но да не забравяме,че основната им мотивация и усилия,ще бъдат насочени именно за мача с Юнайтед!
В последно време защитата им е доста стабилна(5/1 гол),което не е за подценяване,а и още повече че Рамос отсъства...
Моу e хитрец и със сигурност основната му задача,ще бъде да неутрализира максимално Ван Перси....и в този ред на мисли,колкото и странно да звучи...дали няма да е добра идея(която наистина е и доста рискована),ако Ван Перси влезе като резерва в средата на второто полувреме ;)
Вие как мислите?
Много е важен моментът на изненадата,конкретно в такъв род мачове!
А кой би очаквал,Ван Перси да бъде резерва? ;)

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 27 яну 2013 00:57

smoothc написа:
vasilnv написа:Мужде другото Реал имат два мача с Барса между тези с нас, така че това е още един плюс :)

Надявам се да е така,но да не забравяме,че основната им мотивация и усилия,ще бъдат насочени именно за мача с Юнайтед!
В последно време защитата им е доста стабилна(5/1 гол),което не е за подценяване,а и още повече че Рамос отсъства...
Моу e хитрец и със сигурност основната му задача,ще бъде да неутрализира максимално Ван Перси....и в този ред на мисли,колкото и странно да звучи...дали няма да е добра идея(която наистина е и доста рискована),ако Ван Перси влезе като резерва в средата на второто полувреме ;)
Вие как мислите?
Много е важен моментът на изненадата,конкретно в такъв род мачове!
А кой би очаквал,Ван Перси да бъде резерва? ;)

1.Евала ти правя. Мислел съм си върху това, но нее смеех да го напиша, защото мислех, че ще ми се нахвърлите. :lol:
Всички знаем, че Фърги обича изненадите, но не мисля че тя ще е ван Перси. Може би по фланговете нещо :?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 яну 2013 01:01

Мисля,че като истински фенове на Юнайтед,сме длъжни да анализираме абсолютно всеки един детайл,всяка една възможност,лоялността и съпричасността са най-важните индикатори за моралната клубна принадлежноста,а какво по-хубаво нещо от това,да ги изразяваме публично и защитаваме докрай ;)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 яну 2013 01:03

smoothc написа:Мисля,че като истински фенове на Юнайтед,сме длъжни да анализираме абсолютно всеки един детайл,всяка една възможност,лоялността и съпричасността са най-важните индикатори за моралната клубна принадлежноста,а какво по-хубаво нещо от това,да ги изразяваме публично и защитаваме докрай ;)

Пишете в общата тема, инак се получава спам ;)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 яну 2013 01:10

В подобен род мачове,когато залогът е изключително висок,лично за мен едно от най-важните неща е-да анализираш внимателно и задълбочено,не само физическите и чистотактически черти на противника,но и психологическите характеристики на отделните единици,както и подходите на мениджъра,в подобен род мачове!
Моу вече успя да наблюдава наш двубой на живо,докато сър Алекс мисля ,все още не е гледал Реал на живо,но какъв по-добър момент,от това да отиде да гледа
Ел Класико :)
Барселона ще бъдат чудесен "лакмус" за играта и подхода на Жозе Моуриньо,не мислите ли?

пп:Всъщност беше на мача със Сити,но сега е от изключително важно значение,да ги наблюдава срещу Барса!
Последна промяна от smoothc на 27 яну 2013 01:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 яну 2013 01:11

MuFc1878 написа:
smoothc написа:Мисля,че като истински фенове на Юнайтед,сме длъжни да анализираме абсолютно всеки един детайл,всяка една възможност,лоялността и съпричасността са най-важните индикатори за моралната клубна принадлежноста,а какво по-хубаво нещо от това,да ги изразяваме публично и защитаваме докрай ;)

Пишете в общата тема, инак се получава спам ;)

Тонка,не се ослушвай,ами пускай темата за Реал-Юнайтед,че вече нямаме търпение :lol:

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 27 яну 2013 01:13

smoothc написа:В подобен род мачове,когато залогът е изключително висок,лично за мен едно от най-важните неща е-да анализираш внимателно и задълбочено,не само физическите и чистотактически черти на противника,но и психологическите характеристики на отделните единици,както и подходите на мениджъра,в подобен род мачове!
Моу вече успя да наблюдава наш двубой на живо,докато сър Алекс мисля ,все още не е гледал Реал на живо,но какъв по-добър момент,от това да отиде да гледа
Ел Класико :)
Барселона ще бъдат чудесен "лакмус" за играта и подхода на Жозе Моуриньо,не мислите ли?

Ама сигурно ли е че има Ел Класико преди нашия мач, защото може информацията ми да е грешна а ме мързи да проверявам :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 яну 2013 01:15

Ама сигурно ли е че има Ел Класико преди нашия мач, защото може информацията ми да е грешна а ме мързи да проверявам

Да,но преди реванша на Олд Трафорд!

пп:Нека се преместим в общата тема ;)

Върни се в “Манчестър Ю”