smoothc написа:vasilnv написа:Както каза MuFc1878 Юнайтед е най-силен когато е мощен по крилата. Т.е дотогава Нани и Валенсия трябва да са влезли в отлична форма
Реал зависят донякъде от Роналдо и Касияс. Фактът, че втория няма да играе е огромен плюс за нас. Кайехон също може да ни създаде проблеми, така че и неговото опазване ще е зор. Двойката централни защитници е наполовина ясна - Видич ще е единия, а за другия лично аз бих заложил на Джоунс. Фърдинанд е прекалено бавен вече, а срещу бързината на играчите на Реал незнам дали ще се справи. Проблемът при тази двойка е друг - те не са обиграни. Колко мача от начлото на сезона те а започвали един до друг? Т.е. до мача ни с Реал ще трябва те двамата да играят по-често. Ако не, то Джони Евънс ще се справи![]()
Нападатели разбира се са РвП и Рууни. Лично за мен до тогава те двамата ще са направили изключително нападение. В комбина с Нани и Валенсия атаката ни е готова.
Клъв и Карик ще играят като халфове и долу-горе за мен това ще ни е съставът
1.Опита на Рио ще бъде от съществено значение за мачовете с Реал!
пп:Едно друго нещо:Възползването ни от статични положения,защото Реал са особено уязвими в това отношение
Все още си спомням как Бейл го мина, представи си какво ще е с Роналдо

Евънс не се справя по-зле при статичните положения от Рио