mirodes написа:LoVeGeRi написа:BOSS написа:LoVeGeRi написа:Много сте ми интересни само, какво гледате в на хората купата? Щом му дават 5 хиляди евра значи за толкова са го оценили , че играе... Той е съгласен за толкова да играе, Тец Марица са съгласни да му дават толкова и всичко е ОК! Все едно аз да хуля шефовете ви например , че ви дават 1000 лева , защото например аз бих ви давал 300 лева... Както казва един човек , Българина не обича успелите хора, и това си е живата истина... Никога няма да се оправим с такова мислене...Разхищение има не само тука , но и по цял свят... Но просто тука завистта до такава степен е изяло мисленето на народа , че и идея си нямате... Има точен и определен бюджет примерно 5 милиона.. Каядо взима 5 хиляди Евра , друг 10 хиляди и така по веригата... Важното бюджета да не се нарушава..
И затова после ги хваща разнебитения отбор Миньор , с бюджет 0000лв. и им скъсва шошоните с 3:0 на заслужаващите да взимат по 5-10000 евро държавни пари , шматароци !!!
Момче ти май не си гледал мачове в скоро време... Те и Леванте бият Реал (Мадрид) , но на Реал бюджета им е с 20 пъти над този от Леванте, та недей прави такива сметки... Брадфорд бият Арсенал за купата , а те са 4-та Английска дивизия , и бюджета им е да не ти казвам... Понякога колкото и да има талант даден отбор , късмета не е на негова страна... Мача Реал Сосиедад - Барселона говори само по себе си
Момко-тук става въпрос за отбор,финансиран на 100 процента от държавно предприятие.Както до 1989г се финансираха всички отбори.А това предприятие се финансира с парите на всички данъкоплатци.Така че изобщо не е нормално футболен отбор да се финансира от държавата.
Не са нормални много неща в тази държава... Не е нормално да плащам за винетка и еко такси и още куп глупости , а да карам на пътища 10 качество , където даже в развитите държави в селата са им по добри, не е нормално да чакаш 24 часа в студа да запишеш детето си на детска градина и накрая да ти кажат , че са свършили местата... Не е нормално да плащаш по 50 лева за детска градина и си е един вид услуга да ти гледат детето, на топло място и поне 1 обяд да му дадат , а накрая да ми го връщат болно , с какви ли не болести... Айде моля ви се , като почнете с глупостите... Не са нормално много неща , но са такива... на който не му харесва да предава личния документ в най-близкото Районно управление и да се отказва от Българско гражданство... Такава ни е държавата ( а това сме ние, 200 депутати не правят държавата.. Ааа ниее ).. Така , че е излишно само глупости да бръщолевите без да правите каквото и да е било действие