Бюджетен отбор разхищава милиони в кризата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoVeGeRi
Контакти:

Re: Бюджетен отбор разхищава милиони в кризата

Мнениеот LoVeGeRi » 23 яну 2013 23:33

mirodes написа:
LoVeGeRi написа:
BOSS написа:
LoVeGeRi написа:Много сте ми интересни само, какво гледате в на хората купата? Щом му дават 5 хиляди евра значи за толкова са го оценили , че играе... Той е съгласен за толкова да играе, Тец Марица са съгласни да му дават толкова и всичко е ОК! Все едно аз да хуля шефовете ви например , че ви дават 1000 лева , защото например аз бих ви давал 300 лева... Както казва един човек , Българина не обича успелите хора, и това си е живата истина... Никога няма да се оправим с такова мислене...Разхищение има не само тука , но и по цял свят... Но просто тука завистта до такава степен е изяло мисленето на народа , че и идея си нямате... Има точен и определен бюджет примерно 5 милиона.. Каядо взима 5 хиляди Евра , друг 10 хиляди и така по веригата... Важното бюджета да не се нарушава..

И затова после ги хваща разнебитения отбор Миньор , с бюджет 0000лв. и им скъсва шошоните с 3:0 на заслужаващите да взимат по 5-10000 евро държавни пари , шматароци !!!

Момче ти май не си гледал мачове в скоро време... Те и Леванте бият Реал (Мадрид) , но на Реал бюджета им е с 20 пъти над този от Леванте, та недей прави такива сметки... Брадфорд бият Арсенал за купата , а те са 4-та Английска дивизия , и бюджета им е да не ти казвам... Понякога колкото и да има талант даден отбор , късмета не е на негова страна... Мача Реал Сосиедад - Барселона говори само по себе си :)

Момко-тук става въпрос за отбор,финансиран на 100 процента от държавно предприятие.Както до 1989г се финансираха всички отбори.А това предприятие се финансира с парите на всички данъкоплатци.Така че изобщо не е нормално футболен отбор да се финансира от държавата.

Не са нормални много неща в тази държава... Не е нормално да плащам за винетка и еко такси и още куп глупости , а да карам на пътища 10 качество , където даже в развитите държави в селата са им по добри, не е нормално да чакаш 24 часа в студа да запишеш детето си на детска градина и накрая да ти кажат , че са свършили местата... Не е нормално да плащаш по 50 лева за детска градина и си е един вид услуга да ти гледат детето, на топло място и поне 1 обяд да му дадат , а накрая да ми го връщат болно , с какви ли не болести... Айде моля ви се , като почнете с глупостите... Не са нормално много неща , но са такива... на който не му харесва да предава личния документ в най-близкото Районно управление и да се отказва от Българско гражданство... Такава ни е държавата ( а това сме ние, 200 депутати не правят държавата.. Ааа ниее ).. Така , че е излишно само глупости да бръщолевите без да правите каквото и да е било действие
All I Think About Is You

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 23 яну 2013 23:53

Не може да искаш по-добри условия за детето си , за колата си , да пискаш за правда и т.н. , а същевременно да защитаваш с мненията си такива огромни разхищения на държавни средства ! Правиш се на голям умник и отворко когато не ти изнася и малко след това си противоречиш несъзнателно когато нещо не ти е наред и призоваваш другите да направят нещо , а не да дрънкат . Ти си дрънкащия , не се ли отвараш ???

Потребителски аватар
LoVeGeRi
Контакти:

Мнениеот LoVeGeRi » 24 яну 2013 00:00

BOSS написа:Не може да искаш по-добри условия за детето си , за колата си , да пискаш за правда и т.н. , а същевременно да защитаваш с мненията си такива огромни разхищения на държавни средства ! Правиш се на голям умник и отворко когато не ти изнася и малко след това си противоречиш несъзнателно когато нещо не ти е наред и призоваваш другите да направят нещо , а не да дрънкат . Ти си дрънкащия , не се ли отвараш ???

Аз съм се примирил с това , че нищо няма да се промени мойто момче..Другото което нито пискам , нито ще го направя , нито пък си противореча...а пък камоли да призовавам някой да прави каквото и да е било.. Всеки си има глава на раменете и преценява какво да прави... Аз съм сметнал за най-добре този начин на живот... Както казах , разхищения има и в тази държава и в други... Не можеш да спреш тези машинации и източване на пари от хазната(българския народ)... Колкото повече го мислиш , толкова повече се отдалечаваш от истинските неща , а това е да си живееш живота, защото в крайна сметка е един ;)
All I Think About Is You

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 24 яну 2013 00:12

По гръб не падаш .Добре че поне смени тона :o

Потребителски аватар
LoVeGeRi
Контакти:

Мнениеот LoVeGeRi » 24 яну 2013 00:16

BOSS написа:По гръб не падаш .Добре че поне смени тона :o

Тона си ми е бил нормален, просто казвам поне това което мисля... Както знаеш , всеки си има мнение.. Поне това още не са ни отнели ;)
All I Think About Is You

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 24 яну 2013 00:16

BOSS написа:
jelew73 написа:
BOSS написа:
LoVeGeRi написа:Много сте ми интересни само, какво гледате в на хората купата? Щом му дават 5 хиляди евра значи за толкова са го оценили , че играе... Той е съгласен за толкова да играе, Тец Марица са съгласни да му дават толкова и всичко е ОК! Все едно аз да хуля шефовете ви например , че ви дават 1000 лева , защото например аз бих ви давал 300 лева... Както казва един човек , Българина не обича успелите хора, и това си е живата истина... Никога няма да се оправим с такова мислене...Разхищение има не само тука , но и по цял свят... Но просто тука завистта до такава степен е изяло мисленето на народа , че и идея си нямате... Има точен и определен бюджет примерно 5 милиона.. Каядо взима 5 хиляди Евра , друг 10 хиляди и така по веригата... Важното бюджета да не се нарушава..

И затова после ги хваща разнебитения отбор Миньор , с бюджет 0000лв. и им скъсва шошоните с 3:0 на заслужаващите да взимат по 5-10000 евро държавни пари , шматароци !!!

А бре бОСС ли си , обут ли си не знам , ама си гола вода . освен да препредаваш някакви статии като папагал вземи се замисли малко , ако можеш разбира се. та какъв отбор е сливен от 5 г. насам ако не общински , ами монтана , а ботев браца , а етър и т.н или общините не харчат държавни пари а? ами как държавата опрости едни пари на цска за базите или това не се вижда , но ако един отбор от провинцията се е уредил с пари това вече е световен проблем. много , много мъка ОБУТ , много....

Явно ти си тоя който не се замисля и пише пълни глупости ! В общински и държавни пари разликата е от тука до твойто село ! В една община хората с са си решили да си подкрепят местния отбор и да помагат финансово , а от какъв зор моите пари ще ги харчат някакви чужденци които играят в Стара Загора ???

Общината на кого е подчинена е сух?

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 24 яну 2013 00:22

Тъп въпрос , мокър !

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 24 яну 2013 00:25

Разбирам ти мъките, но за моя радост те ще са безкрайни.

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 24 яну 2013 00:28

Общинските данъци си ги харчи Общината и си е подчинена на Общинския съвет . Питай нещо друго ................ по темата .

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 24 яну 2013 06:54

BOSS написа:Общинските данъци си ги харчи Общината и си е подчинена на Общинския съвет . Питай нещо друго ................ по темата .

Само една подробност , че бюджета на общината не се определя само от данъци ,но виждам , че тук става спор с радио затова се отказвам.

Върни се в “Берое”