АНКЕТА: Инсценировка ли беше нападението срещу Ахмед Доган?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Инсценировка ли беше според вас нападението срещу Ахмед Доган?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Цирк или театър беше "атентата" срещу Ахмед

Мнениеот Искам си Акаунта » 19 яну 2013 22:42

Tommi написа:
ros написа:
Tommi написа:
ros написа:Това ми е пределно ясно ;) Мерките, които приложиха гардовете от НСО и пресконференцията, която даде техния шеф ме карат да мисля, че аматьорските методи на реакция си имат причина. Предполагам знаеш че би следвало да има модели на реакция при всяка ситуация. Ако този, който днес видяхме е професионалноразработения просто не ми се мисли как би изглеждал импровизирания

Аз много пъти съм си разсъждавал и съм стигнал до извода, че охраната няма как да реагира. Само че след покушението не можеш да се измъкнеш. ;)

Абе аз пък не съм много сигурен и в това... Та 5 минути след атаката на ръцете Енимехмедов все още нямаше поставени белезници!!! Това не е нормално!!! Просто не е нормално!!!

След нападението не се намесиха както трябва, това е ясно. Хващат го и го извеждат за секунди, а не го оставят другите да го бият. Дори трябваше да се намесят по-бързо и да не позволяват да презарежда. Мисълта ми е, че не могат да предотвратят някой да извади пистолет внезапно и да стреля. Или пък примерно някой да скочи от първия ред с нож.

Аааа , тук не съм съгласен . Приоритет номер 1 е безопасността на охраняваното лице . Тоест - след като неутрализираха нападателя , следващата стъпка трябваше да бъде извеждането на Доган от залата по възможно най-бързия начин . Но най-вече ... ако си бяха свършили работата , въобще нямаше да се стигне до "нападение" .

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 яну 2013 22:43

Tommi написа:След нападението не се намесиха както трябва, това е ясно. Хващат го и го извеждат за секунди, а не го оставят другите да го бият. Дори трябваше да се намесят по-бързо и да не позволяват да презарежда. Мисълта ми е, че не могат да предотвратят някой да извади пистолет внезапно и да стреля. Или пък примерно някой да скочи от първия ред с нож.

Оня от къде толкова бързо му намери ножа в джоба на задника, това не можах да разбера като през цялото време беше легнал с дясната си ръка на земята....тоест оня не е виждал джоба му :shock:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 19 яну 2013 22:46

Може друг "джоб" да е търсил,ама попаднал на ножа. :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 яну 2013 22:46

Genius. написа:Какво като идват избори,да не би ДПС да имат някакъв шанс за каквото и да било на тея избори?Пазенето на 1 човек не е лесно,защото НСО са некадърници ;)

Само дето вътрешната охрана е била поверена не на НСО, а на частна охранителна фирма, избрана от самото ДПС, за да може да мине безпрепятствено целият цирк. Не говорете наизуст.

Гардове на НСО също е имало, но те са били там "за всеки случай". Подсигуровка.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 19 яну 2013 22:48

Е,каква е тази охрана от НСО тип "иди ми-дойди ми"?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 яну 2013 22:49

ДПС ясно са знаели, че ще се разбере за постановката... Въпроса, е каква им е целта?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 19 яну 2013 23:01

1982 написа:
Genius. написа:Какво като идват избори,да не би ДПС да имат някакъв шанс за каквото и да било на тея избори?Пазенето на 1 човек не е лесно,защото НСО са некадърници ;)

Само дето вътрешната охрана е била поверена не на НСО, а на частна охранителна фирма, избрана от самото ДПС, за да може да мине безпрепятствено целият цирк. Не говорете наизуст.

Гардове на НСО също е имало, но те са били там "за всеки случай". Подсигуровка.

Нещо не си доразбрал . Частната охранителна фирма извършва "пропускателен режим" . Тоест проверява на влизане за оръжие . ДПС не са я избирали специално . Това е фирмата охраняваща НДК .
Второ - НСО не охраняват частни лица . Изключение се прави само за значими фигури от политическия живот . И само ако от службите ( разбирай ДАНС или разузнавателните агенции ) подадат достоверна информация че има опасност от атентат срещу лицето . Към момента в България такива лица са - Доган , Станишев , Румен Петков и Яне Янев . След като на лицето е назначена охрана от НСО , то гардовете имат абсолютна свобода в избора на начина на охрана .На прост български - не Доган да казва дали да го пазят плътно или не , а те казват на Доган къде да ходи и откъде да минава . Ситуацията днес е съвсем елементарна за овладяване . Най-лесно е да се охранява лице в зала като тази . Просто се поставя по човек срещу пътеките . Така всеки един опит да се качи някой на трибуната се парира в зародиш . Да видяхме нещо подобно ? НСО се издъниха тотално ... другия вариант е да са част от сценария .

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 яну 2013 23:02

Имам роднина в Англия,там се говори за атентант!Изобщо не се споменава,че оръжието е детска играчка,а атентатора чист турчин,ДПС активист.Наричат ни диваци.Така,че целта е ясна...
1.Окепазяване на България пред Европа и съботиране на правителството на ГЕРБ.Целта е БСП да спечели подкрепа и изборите,за да може ДПС да е пак на власт.
2.ДПС гласоподавателите са доказани идиоти,3-4 клас образование,а и тези с висше дори - те ще повторят каквото им каже Пашата.Атентат-атентат,ако им кажат,че тая финтифлюшка е АК 47 ще го повторят и ще се кълнат,че е Калашник.
Това са целите.
Може и да са искали да гръмне,там,да одраска леко Духан.Вижте на забавения каданс как реагира Духан,направо тръгва да се предпазва...хахаха,но за зла участ играчката от куку магазина дава дефект и съвсем стават за резил.Е,крайно време беше и безгрешния Духан да се оплете :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 19 яну 2013 23:03

VOLOV написа:Мобилизираха си електората, но мобилизираха и МЕН!
Вече няма съмнение, че ще отида до урните и ще покажа
червен картон на тази псевдо-партия (движение), наследник
на терористичната организация "Сивите вълци", провела
редица атентати в България, избила деца и майки на гара Буново (1985).

Ако в деня на изборите някой от вас си остане в къщи и
постъпи бездушно, значи че наистина си заслужаваме
подобни жалки театри. Аз обаче казвам НЕ и отивам да
заявя своята силна гражданска позиция, като не дам
възможност на ДПС да се доберат до власт отново! Направете го и вие!

бля бля бля ....бля бля бля три пъти поред гласувам и пак едно и също ... бля бля бля ако си мислиш че нещо ще промениш ...жестоко се лъжеш!
оправията е една, око за око зъб за зъб!

Върни се в “Свободна зона”