Tommi написа:ros написа:Tommi написа:ros написа:Това ми е пределно ясноМерките, които приложиха гардовете от НСО и пресконференцията, която даде техния шеф ме карат да мисля, че аматьорските методи на реакция си имат причина. Предполагам знаеш че би следвало да има модели на реакция при всяка ситуация. Ако този, който днес видяхме е професионалноразработения просто не ми се мисли как би изглеждал импровизирания
Аз много пъти съм си разсъждавал и съм стигнал до извода, че охраната няма как да реагира. Само че след покушението не можеш да се измъкнеш.
Абе аз пък не съм много сигурен и в това... Та 5 минути след атаката на ръцете Енимехмедов все още нямаше поставени белезници!!! Това не е нормално!!! Просто не е нормално!!!
След нападението не се намесиха както трябва, това е ясно. Хващат го и го извеждат за секунди, а не го оставят другите да го бият. Дори трябваше да се намесят по-бързо и да не позволяват да презарежда. Мисълта ми е, че не могат да предотвратят някой да извади пистолет внезапно и да стреля. Или пък примерно някой да скочи от първия ред с нож.
Аааа , тук не съм съгласен . Приоритет номер 1 е безопасността на охраняваното лице . Тоест - след като неутрализираха нападателя , следващата стъпка трябваше да бъде извеждането на Доган от залата по възможно най-бързия начин . Но най-вече ... ако си бяха свършили работата , въобще нямаше да се стигне до "нападение" .