Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

angelofdeath
Контакти:

Re: Ще се ангажира ли Гриша Ганчев с ЦСКА ?

Мнениеот angelofdeath » 18 яну 2013 16:16

DmG написа:
allez_les_blues написа:ГГ много бързо ще разбере разликата между Ловеч и ЦСКА. В Ловеч един път на 10 години му идваше музата за шампионска титла, и през останалото време-рахатлък и спокойствие.Тука всяка година приматите ще искат титли...а при наличието на Домусчиев, Цветан Василев, и Левски с ВТБ и ГАЗПРОМ, това ще струва много, много кинти...а ГГ само с "организация" може да печели титли, по друг начин не съм видял...така че нека да дойде, мисля че червените другарки ще останат много изненадани и разочаровани от резултатите :mrgreen:

Най-активен във форум:ЦСКА
(100 Мнения / 30.77% от всички потребителски мнения)
Един истински обичащ турско-синьото си отборче !
Май други са приматите , аз често съм ви чел коментарите след загубена точка от ПФК Левски , ах какви примати са писали :)
Аз съм 100% сигурен , че повечето фенове на ЦСКА предпочитаме 3 години без титла , но със точен собственик , отколкото една титла "стил Лупи " .

И аз съм на това мнение. За, какво са ни титли взети на кредит, като после трябва да треперим дали ще ни дадът лиценз. Искам най-накрая един истински шеф, който да стабилизира отбора. Настъпи ли спокойствие в ЦСКА и резултатите ще дойдат. Много е трудно да се бориш за титлата без стадион, без заплати и заобиколен от проблеми. Тази година титла няма, как да гоним, но това не е важно. Не съм си представял, че мога да кажа това, но момента е такъв. Първо трябва да си подредим къщичката, а след това да мислим за постижения. Играчите ги имаме, трябва само правилна политика и спокойствие. Хората са казали "Където е текло, пак ще тече" и ЦСКА отново ще е на първо място, но явно трябва да изстрадаме. Ние феновете сме доказали, че сме силни и ще изтърпим още някоя година в името на успеха!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 яну 2013 22:47

Аз не разбирам темата-на врачки ли трябва да се правим, или на пророк Исаия? Откъде може да знаем дали ГГ ще се ангажира с ЦСКА, или не? А и той не желае да коментира. Той не знае, а хората във форума ли да знаят? И ако всеки си напише мнението или си излее зехиря, какво? Друг въпрос е дали ГГ е добър вариант за ЦСКА, и идвайки по този начин- тотален хегемон и месия, определящ изцяло правилата на играта ! Това не се харесва ни на публика, ни на ветерани, ни на свързаните с ЦСКА( справка-вие си знаете)! ГГ ще прави, каквото си поиска и никой не може да му търси сметка! Замислихте ли се над подобен сценарий? И аджеба с какво би се различавал този сценарий от сегашния? Нищо лично, просто идея...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 19 яну 2013 00:24

не сме в ситуация, в която да търсим махна, особено на ГГ! А след титан и Христолов да дойде, ще бъде посрещнат като "месия"
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

lubomir78
Контакти:

Васил Божков пред SL: Иванов и Борисов ми дължат пари

Мнениеот lubomir78 » 19 яну 2013 11:28

Собствениците на ЦСКА всеки ден говорят различни неща. Какво да ги коментирам, попита риторично бизнесменът

Собствениците на ЦСКА Иво Иванов и Димитър Борисов дължат пари на Васил Божков, а не обратното. Това стана ясно от специално изявление на хазартния бос пред репортер на Sportline.bg. "Има ли смисъл да ги коментирам тези хора", попита риторично Васил Божков в отговор на въпроса дали наистина настоящите собственици на "армейците" изплащат задължения, останали още от неговото управление на "Армията". За подобен факт съобщи Иво Иванов в интервю пред bTV преди два дни.

"Те всеки ден говорят различни неща, коментира още Васил Божков пред Sportline.bg. - Истината, е че те ми дължат пари, а аз на тях - нищо. Това е".

Бизнесменът, който управлява ЦСКА в периода 1999-2006 година, отказа да коментира темата за евентуално негово връщане в Борисовата градина. Такива слухове се появиха за пореден път в последните месеци. На въпроса дали наистина обмисля подобна възможност и има ли някакъв шанс, той любезно отговори с: "Благодаря ви!".

Васил Божков продаде ЦСКА на индийския милионер Прамод Митал на 4 декември 2006-а. Две години по-късно той се раздели с акциите си, които бяха купени от сметопочистващата фирма "Титан", собственост на Иво Иванов и Димитър Борисов. Така актуалните собственици на "армейците" наследиха огромни дългове на клуба, с които все още не могат да се справят.
Последна промяна от lubomir78 на 19 яну 2013 11:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Re: Васил Божков Иванов и Борисов ми дължат пари

Мнениеот bultras4e » 19 яну 2013 11:35

Кой е този Васил Божков Иванов :?
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Васил Божков пред SL: Иванов и Борисов ми дължат пари

Мнениеот terata » 19 яну 2013 12:09

Какъв сюрприз. Да не повярва човек, че титаните, тези честни и почтени бизнесмени дължат пари на някой.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Васил Божков пред SL: Иванов и Борисов ми дължат пари

Мнениеот шивача » 19 яну 2013 21:14

lubomir78 написа:Собствениците на ЦСКА всеки ден говорят различни неща. Какво да ги коментирам, попита риторично бизнесменът

Собствениците на ЦСКА Иво Иванов и Димитър Борисов дължат пари на Васил Божков, а не обратното. Това стана ясно от специално изявление на хазартния бос пред репортер на Sportline.bg. "Има ли смисъл да ги коментирам тези хора", попита риторично Васил Божков в отговор на въпроса дали наистина настоящите собственици на "армейците" изплащат задължения, останали още от неговото управление на "Армията". За подобен факт съобщи Иво Иванов в интервю пред bTV преди два дни.

"Те всеки ден говорят различни неща, коментира още Васил Божков пред Sportline.bg. - Истината, е че те ми дължат пари, а аз на тях - нищо. Това е".

Бизнесменът, който управлява ЦСКА в периода 1999-2006 година, отказа да коментира темата за евентуално негово връщане в Борисовата градина. Такива слухове се появиха за пореден път в последните месеци. На въпроса дали наистина обмисля подобна възможност и има ли някакъв шанс, той любезно отговори с: "Благодаря ви!".

Васил Божков продаде ЦСКА на индийския милионер Прамод Митал на 4 декември 2006-а. Две години по-късно той се раздели с акциите си, които бяха купени от сметопочистващата фирма "Титан", собственост на Иво Иванов и Димитър Борисов. Така актуалните собственици на "армейците" наследиха огромни дългове на клуба, с които все още не могат да се справят.

:lol: :lol: :lol: знаеш ли кога точно на тея мишоци ще им даде интервю черепа.... отговорът е-никога :idea: да не говорим, че 99% от тая жур. пасмина ги е страх да му звъннат :idea:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 яну 2013 23:34

sin4ec написа:Аз не разбирам темата-на врачки ли трябва да се правим, или на пророк Исаия? Откъде може да знаем дали ГГ ще се ангажира с ЦСКА, или не? А и той не желае да коментира. Той не знае, а хората във форума ли да знаят? И ако всеки си напише мнението или си излее зехиря, какво? Друг въпрос е дали ГГ е добър вариант за ЦСКА, и идвайки по този начин- тотален хегемон и месия, определящ изцяло правилата на играта ! Това не се харесва ни на публика, ни на ветерани, ни на свързаните с ЦСКА( справка-вие си знаете)! ГГ ще прави, каквото си поиска и никой не може да му търси сметка! Замислихте ли се над подобен сценарий? И аджеба с какво би се различавал този сценарий от сегашния? Нищо лично, просто идея...

Направило ли ти е впечатление,че оптимизмът е присъща черта на привържениците на даден клуб,както и черногледството на неговите противници! :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 яну 2013 22:41

delqnski47 написа:Направило ли ти е впечатление,че оптимизмът е присъща черта на привържениците на даден клуб,както и черногледството на неговите противници! :mrgreen:

Ми, това е нормално, като се замислиш! Може би обмяната и анализа на такива мнения води до по-обективна оценка на нещата( в случая-на вероятностите). Инак бихме се превърнали на шериатски поклонници: няма друг Бог, освен Ал.... и Мохамед му е пророк!( не мога да го напиша, сърце ми не дава!). И там им е ясно всичко, няма коментари! тъй, де! ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Parmalat

Чужденци искат да купят ЦСКА

Мнениеот Parmalat » 23 яну 2013 00:26

Чуждестранен концерн търси среща с Бойко Борисов заради ЦСКА. Работата е повече от сериозна, довери източникът ни.

За целта мераклиите са потърсили посредничеството на Емил Данчев и Димитър Бербатов. Те са поискали от футболния агент да съдейства за срещата на най-високо ниво, добави информаторът ни.

Както е известно, "Титан" продава ЦСКА срещу 14 млн лева и нула дългове. Засега обаче борчовете са 12 млн лева (по информация на ръководството), като "червените" има да прибират 7 милиона. Мераци към акциите има и Гриша Ганчев, но той изчаква какво ще става лятото.
http://topsport.ibox.bg/news/id_184442186

Дано имате късмет и с бовата година да имате нови собственеци.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Архив”