DmG написа:allez_les_blues написа:ГГ много бързо ще разбере разликата между Ловеч и ЦСКА. В Ловеч един път на 10 години му идваше музата за шампионска титла, и през останалото време-рахатлък и спокойствие.Тука всяка година приматите ще искат титли...а при наличието на Домусчиев, Цветан Василев, и Левски с ВТБ и ГАЗПРОМ, това ще струва много, много кинти...а ГГ само с "организация" може да печели титли, по друг начин не съм видял...така че нека да дойде, мисля че червените другарки ще останат много изненадани и разочаровани от резултатите
Най-активен във форум:ЦСКА
(100 Мнения / 30.77% от всички потребителски мнения)
Един истински обичащ турско-синьото си отборче !
Май други са приматите , аз често съм ви чел коментарите след загубена точка от ПФК Левски , ах какви примати са писали
Аз съм 100% сигурен , че повечето фенове на ЦСКА предпочитаме 3 години без титла , но със точен собственик , отколкото една титла "стил Лупи " .
И аз съм на това мнение. За, какво са ни титли взети на кредит, като после трябва да треперим дали ще ни дадът лиценз. Искам най-накрая един истински шеф, който да стабилизира отбора. Настъпи ли спокойствие в ЦСКА и резултатите ще дойдат. Много е трудно да се бориш за титлата без стадион, без заплати и заобиколен от проблеми. Тази година титла няма, как да гоним, но това не е важно. Не съм си представял, че мога да кажа това, но момента е такъв. Първо трябва да си подредим къщичката, а след това да мислим за постижения. Играчите ги имаме, трябва само правилна политика и спокойствие. Хората са казали "Където е текло, пак ще тече" и ЦСКА отново ще е на първо място, но явно трябва да изстрадаме. Ние феновете сме доказали, че сме силни и ще изтърпим още някоя година в името на успеха!