Вече имаме пътища имаме и селско стопанство.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Вече имаме пътища имаме и селско стопанство.
Pichichi написа:Вече имаме пътища имаме и селско стопанство.
![]()
![]()
brossy написа:Pichichi написа:Вече имаме пътища имаме и селско стопанство.
![]()
![]()
Какво се хилиш ,ти от кое село си? Дядо ми си купи трактор от субсидите за 4000лв. А при Станишев вземаше по 200лв.Я ми кажи от София до Бургас при Станишев за колко време се минаваше? И какво Беше от Драгичево до Княжево в Петък и Неделя,а сега какво е
Какво се хилиш ,ти от кое село си? Дядо ми си купи трактор от субсидите за 4000лв. А при Станишев вземаше по 200лв.Я ми кажи от София до Бургас при Станишев за колко време се минаваше? И какво Беше от Драгичево до Княжево в Петък и Неделя,а сега какво е
Avanti_Ragazzi написа:Очаквам сега Шумкаря и КНДР да дадат своя компетентен коментар по-темата!!!![]()
![]()
![]()
Pichichi написа:Какво се хилиш ,ти от кое село си? Дядо ми си купи трактор от субсидите за 4000лв. А при Станишев вземаше по 200лв.Я ми кажи от София до Бургас при Станишев за колко време се минаваше? И какво Беше от Драгичево до Княжево в Петък и Неделя,а сега какво е
![]()
![]()
![]()
brossy написа:Българинът е свикнал да се оплаква и да търси вина в другите.Защо един не каже "Аз съм виновен за моето положение".
venger написа:Pichichi написа:Какво се хилиш ,ти от кое село си? Дядо ми си купи трактор от субсидите за 4000лв. А при Станишев вземаше по 200лв.Я ми кажи от София до Бургас при Станишев за колко време се минаваше? И какво Беше от Драгичево до Княжево в Петък и Неделя,а сега какво е
![]()
![]()
![]()
Да, а от караулката на Люлин до "магистралата" всичко е толкова футуристично, че си мислиш, че си на луната!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост