Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот Pichichi » 18 яну 2013 18:17

Вече имаме пътища имаме и селско стопанство.

:lol: :lol: :lol:

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 18 яну 2013 18:19

Pichichi написа:

Какво се хилиш ,ти от кое село си? Дядо ми си купи трактор от субсидите за 4000лв. А при Станишев вземаше по 200лв.Я ми кажи от София до Бургас при Станишев за колко време се минаваше? И какво Беше от Драгичево до Княжево в Петък и Неделя,а сега какво е

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 18 яну 2013 18:20

brossy написа:
Pichichi написа:

Какво се хилиш ,ти от кое село си? Дядо ми си купи трактор от субсидите за 4000лв. А при Станишев вземаше по 200лв.Я ми кажи от София до Бургас при Станишев за колко време се минаваше? И какво Беше от Драгичево до Княжево в Петък и Неделя,а сега какво е

Да не забравиш и метрото. ;)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 яну 2013 18:22

:mrgreen:

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 18 яну 2013 18:23

Българинът е свикнал да се оплаква и да търси вина в другите.Защо един не каже "Аз съм виновен за моето положение".

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 18 яну 2013 18:28

Avanti_Ragazzi написа:Очаквам сега Шумкаря и КНДР да дадат своя компетентен коментар по-темата!!! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Не забравяй и летящата мишка. :) :) :)
А относно темата, ще използвам един цитат: "Ако изборите променяха нещо, то отдавна да са забранени"
Последна промяна от Седем на 18 яну 2013 18:40, променено общо 2 пъти.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 18 яну 2013 18:29

Pichichi написа:

Да, а от караулката на Люлин до "магистралата" всичко е толкова футуристично, че си мислиш, че си на луната! :mrgreen:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 18 яну 2013 18:31

brossy написа:Българинът е свикнал да се оплаква и да търси вина в другите.Защо един не каже "Аз съм виновен за моето положение".

И си прав и не си прав :) Че оплакването ни е в кръвта е ясно, но не винаги можеш да направиш всичко сам. Като голям минус давам цялата административна система на България от детските градини до старческите домове и всичко свързано с даден бизнес и образование, най-малкото защото се попълват една камара документи и се ходи по 100 пъти до разните министерства и тн. Но това не е от днес. Вярно е, че де строят много неща,но по някакъв начин трябва да се стимулира икономиката и производството, както и да се засили селското стопанство, ама това няма да стане като всички дойдат в София :lol: Така че българина си е виновен за положението, ама държавата не иска да ни вкара в правия път, а се правят малки крачки напред и после пак леко се връщаме обратно

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 яну 2013 18:31

Който е навършил 21 години и хем не вижда алтернатива, хем не може да се примири с положението след няколко месеца има възможност да промени нещата. ;) Само това мога да ви кажа. То бива да изкажеш критика, ама някои все едно чакат на компютрите да се появи тема за политика и да подхванат всички партии по ред на номерата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 18 яну 2013 18:33

venger написа:
Pichichi написа:

Да, а от караулката на Люлин до "магистралата" всичко е толкова футуристично, че си мислиш, че си на луната! :mrgreen:

Те 20 год. рушът ти искаш за 5 години всичко да стане ОК.То при Станишев Асфалт не се купуваше,а се купуваха плочки за минарета и хотели.?Никога няма да се оправим щом половината искат да направят Масларова и Овчаров министри.Дано БСП спечели,че да гледам сеира на министъра на енергетиката Овчаров и "любимата"Масларова.

Върни се в “Архив”