JackPackage написа:Nomer_9 ме кефи![]()
От 150 мнения, 60 сигурно са с различни тактики и изпълнители
Ем чакаме повикването от баце Роман
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:За идеите си прав - а Де Лаурентис ще иска минимум 70 млн за Кавани и Хамшик, така че забравете да го вземем, освен това че вече имаме доста играчи с организаторски функции като него
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Не знам защо всички упорито пренебрегвате Лукаку. Та той напредна страшно много този сезон и следващия може да е напълно реална опция за атаката на отбора. Все пак за него бяха дадени не малко пари, привличането на още един суперскъп нападател би означавало погребването на един супер талант на скамейката или пускането му без пари някъде другаде, където би блестял. Тримата с Торес и Ба са предостатъчни при схема с един нападател.
А Де Брюин не знам дали е готов, обаче се разбира с Азар и с вързани очи. Да не говорим че с Лукаку отпред съвсем ще се напаснат. Стига с милионите за сульо и пульо, Челси трябва да започне да използва потенциала на играчите, с които вече разполага. В противен случай никога няма да се достигне тази стабилност, която всички ние искаме.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта