Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот rhaegar » 15 яну 2013 11:33

JackPackage написа:Nomer_9 ме кефи :lol:
От 150 мнения, 60 сигурно са с различни тактики и изпълнители ;)

Ем чакаме повикването от баце Роман :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
CHELSEA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот CHELSEA_FOREVER » 15 яну 2013 12:19

В схемата на Nomer_9 1 нещо не ми харесва. Онзи Хамших. Може и да е добър, но ние си имаме Де Брюин, ще ме извините ако е грешно написано, и не смятам, че има смисъл да се праскат една камара пари за още един халф. Ако има клауза за 14-15 милиона добре дошъл, но да се изсипят 20-25 милиона нещо не ми допада. Понеже за тези пари може и да се използват в последствие за намиране на заместник на Тери, защото и това ще се наложи.
[wrapimg=]http://farm8.staticflickr.com/7401/9858826714_847d356fdf_o.gif[/wrapimg] 21.09.2013г.
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/b6481888673ec169769588f1ac4925dd/tumblr_mgk8xcHkQT1r3p0vko1_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 15 яну 2013 12:31

JackPackage написа:Nomer_9 ме кефи :lol:
От 150 мнения, 60 сигурно са с различни тактики и изпълнители ;)

Постоянно трябва да има свежи идеи :)

Иначе относно Хамшик... казвам, че би бил добър трансфер ако вземем Кавани, защото тия двамата имат страшно партньорство...а Де Брюин мисля, че не е готов още...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 15 яну 2013 12:33

За идеите си прав - а Де Лаурентис ще иска минимум 70 млн за Кавани и Хамшик, така че забравете да го вземем, освен това че вече имаме доста играчи с организаторски функции като него :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 15 яну 2013 12:51

JackPackage написа:За идеите си прав - а Де Лаурентис ще иска минимум 70 млн за Кавани и Хамшик, така че забравете да го вземем, освен това че вече имаме доста играчи с организаторски функции като него :roll:

Само Мата и Азар ... липсва ни третият магьосник, с който да запълним пъзела ... И Оскар и Моузес и Де Брюин не са готови, а Рамиреш не е особено креативен ... аз го виждам него най-вече в ролята на лудото крилце с 2 бели дроба и странното умение да избухва на моменти с добри изпълнения, но е непостоянен и не се вписва особено много при сегашния начин на игра с много подавания. То е ясно, че имаме доста играчи в момента, но истината е, че резултатите показват, че нещо куца... това е то за мен ... още един виртуоз тип Азар и Мата, за да се нареди пъзела на тримата креативни ... Фейлани отзад до Луиз и голова машина тип Кавани или Фалкао.

ПП Хамшик не единствения вариант ... Снайдер можем да го земем още сега за 10 милиона и според мен си заслужава... Модрич също би бил възможен лятото ... този Иско също не е лош, но едва ли е по-добър и готов за големите мачове от Оскар... имаме нужда от някой лидер, а не 20 годишно лайненце без характер... малко са ни лидерите в момента...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 яну 2013 13:15

Не знам защо всички упорито пренебрегвате Лукаку. Та той напредна страшно много този сезон и следващия може да е напълно реална опция за атаката на отбора. Все пак за него бяха дадени не малко пари, привличането на още един суперскъп нападател би означавало погребването на един супер талант на скамейката или пускането му без пари някъде другаде, където би блестял. Тримата с Торес и Ба са предостатъчни при схема с един нападател.

А Де Брюин не знам дали е готов, обаче се разбира с Азар и с вързани очи. Да не говорим че с Лукаку отпред съвсем ще се напаснат. Стига с милионите за сульо и пульо, Челси трябва да започне да използва потенциала на играчите, с които вече разполага. В противен случай никога няма да се достигне тази стабилност, която всички ние искаме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 15 яну 2013 13:21

rhaegar написа:Не знам защо всички упорито пренебрегвате Лукаку. Та той напредна страшно много този сезон и следващия може да е напълно реална опция за атаката на отбора. Все пак за него бяха дадени не малко пари, привличането на още един суперскъп нападател би означавало погребването на един супер талант на скамейката или пускането му без пари някъде другаде, където би блестял. Тримата с Торес и Ба са предостатъчни при схема с един нападател.

А Де Брюин не знам дали е готов, обаче се разбира с Азар и с вързани очи. Да не говорим че с Лукаку отпред съвсем ще се напаснат. Стига с милионите за сульо и пульо, Челси трябва да започне да използва потенциала на играчите, с които вече разполага. В противен случай никога няма да се достигне тази стабилност, която всички ние искаме.

Браво ;) Напълно съм съгласен за Лукаку :) Обаче Торес трябва да е трети избор от другия сезон или да си го пуснем в Атлетико .... За Де Брюин не съм много сигурен дали е готов за Челси но само с пробване може да се разбере .... Може да е всичко но едно нещо съм признал на Съра - започне ли подмладяване,натиска си играчите, през мач са титуляри и лека полека ги налага ( Смолинг,Рафаел,Клевърли,Уелбек) .... Може да се отпише един сезон, но веднъж като се сплоти отбора с повечето младежи вътре после сезони наред доминация :) Доста оптимистичност вкарах а ? :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 15 яну 2013 14:03

Куца типичния халф в средата на терена, свръзката между атаката и нападението ето това куца. Луиз за деф халф става ама с неговите неточни пасове а Лампард е на години вече. Рамирес не става за там така че ако се земе Бенат от Бетис за там ще е добре или да се пробва Оскар малко по-назад.

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 15 яну 2013 14:45

Лукаку не трябва да го изпускаме! За УБА има 9 гола през този сезон, а е на 19г. Още 1-2 сезона под наем(задължително в Англия) и ще стане машина. Много ми напомня на Дрогб (ама само на външен вид). :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 15 яну 2013 14:59

http://www.standard.co.uk/sport/footbal ... 52135.html

Тоя гном не ни трябва ... :( ... средният ръст на отбора ще стане 1.60 ... почваме да приличаме на Барселона ... ама само на външност :)

Върни се в “Архив”