Какво е мниението ти за човека преди теб ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Какво е мниението ти за човека преди теб ?

Мнениеот smoothc » 14 яну 2013 22:48

Без име,ще бъдеш ли така добър,да се присъединиш към нас с Мегъна(той ще даде тема за спор,все пак е човекът,който подклажда огъня),за да вдигнем разбираш ли...рейтинга на форума. ;)
С нас ли си или против нас,а?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 яну 2013 22:50

Мегън,хайде бе брат,давай тема за спор ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 яну 2013 22:53

Без име написа:Мегънчо.. мнението ми за него в няколко точки:
Първо - много спами!
Второ - не съм сигурен, колко от нещата, които казва са истина. Предполагам, че процента е най-вероятно към 70.
Трето - ужасен маниак! Трудно се спори с него, защото непрекъснато извърта нещата. Не му е трудно и да каже на черното - бяло!
Четвърто - Кефи ме, защото си отстоява мнението абсолютно винаги и никога не се признава за сгрешил. Прави ми удоволствие да чета мненията му и да гледам, как си вярва и наистина мисли това което пише без грам съмнение вътре в себе си! Понякога ми се иска и аз да съм така.
Пето - Ако мога да кажа, че имам "форумен живот", то във форума живея за деня, в който Барса ще изпаднат в криза. Въпреки че не обичам да се гавря със "смачкан" човек, то с мегъна ще го направя. Просто е пичага и знам, че няма да ми се върже ! :mrgreen:

За да можеш винаги да извъртяш нещата, както са ти удобни се иска доста акъл и познания, които когато ти е потребно да ги ползваш. ;)
Рано или късно Барса ще изпадне в тежка криза и аз пак ще съм там, където сте свикнали да ме виждате - най-отпред на огневата линия! Нито ще се скрия, нито ще избягам, нито пък ще ви жаля! :twisted:

По темата: На Влади му личи, че още е малък и на моменти разсъждава по детски. Лесно се пали и още по-лесно човек може да го провокира, за да си изпусне нервите и да получи наказание. Иначе е пичага, лошото е, че още търси себе си и понякога неволно (най-вероятно без сам да се усеща) решава да подражава на някого и понякога избира грешният човек. Определено е грешно да се опитва да подражава на мен, добре, че рядко го прави. Това да си една от черните УФСи на форума (ако мога така да се изразя) не е за всеки. Аз сам съм си го избрал това нещо, но и мога да го понеса, а не всеки може да се справи с това.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 яну 2013 22:55

smoothc написа:Мегън,хайде бе брат,давай тема за спор ;)

Сус бре, не си ти пътеводната ми светлина в живота и не мога да мисля само за твоя кеф. Имам и други неща, с които да не се занимавам, на първо място, че в момента съм в сесия. Избери ти тема, все ми е едно, ако ми допадне ще се включа. Ама докато не се отърва от едни досадници в скайп, дето са ме налазили в момента не мога да ви отделя много време, след час някъде може. ;)

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 14 яну 2013 22:58

smoothc написа:Без име,ще бъдеш ли така добър,да се присъединиш към нас с Мегъна(той ще даде тема за спор,все пак е човекът,който подклажда огъня),за да вдигнем разбираш ли...рейтинга на форума. ;)
С нас ли си или против нас,а?

Това да съм против вас означава да ми се разкаже играта. Единия "интелигентния" боравещ с фактите и заучените думи перфектно.. а другия - арогантния, никога не отказващ се и разбира се никога не признаващ поражението си... Мога ли да съм против вас? :lol:
Давайте темата и да се почваме... :mrgreen: Направо една тема "Спорове" да отворим ? :lol:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 14 яну 2013 23:04

megan fox написа:
Без име написа:Мегънчо.. мнението ми за него в няколко точки:
Първо - много спами!
Второ - не съм сигурен, колко от нещата, които казва са истина. Предполагам, че процента е най-вероятно към 70.
Трето - ужасен маниак! Трудно се спори с него, защото непрекъснато извърта нещата. Не му е трудно и да каже на черното - бяло!
Четвърто - Кефи ме, защото си отстоява мнението абсолютно винаги и никога не се признава за сгрешил. Прави ми удоволствие да чета мненията му и да гледам, как си вярва и наистина мисли това което пише без грам съмнение вътре в себе си! Понякога ми се иска и аз да съм така.
Пето - Ако мога да кажа, че имам "форумен живот", то във форума живея за деня, в който Барса ще изпаднат в криза. Въпреки че не обичам да се гавря със "смачкан" човек, то с мегъна ще го направя. Просто е пичага и знам, че няма да ми се върже ! :mrgreen:

За да можеш винаги да извъртяш нещата, както са ти удобни се иска доста акъл и познания, които когато ти е потребно да ги ползваш. ;)
Рано или късно Барса ще изпадне в тежка криза и аз пак ще съм там, където сте свикнали да ме виждате - най-отпред на огневата линия! Нито ще се скрия, нито ще избягам, нито пък ще ви жаля! :twisted:

По темата: На Влади му личи, че още е малък и на моменти разсъждава по детски. Лесно се пали и още по-лесно човек може да го провокира, за да си изпусне нервите и да получи наказание. Иначе е пичага, лошото е, че още търси себе си и понякога неволно (най-вероятно без сам да се усеща) решава да подражава на някого и понякога избира грешният човек. Определено е грешно да се опитва да подражава на мен, добре, че рядко го прави. Това да си една от черните УФСи на форума (ако мога така да се изразя) не е за всеки. Аз сам съм си го избрал това нещо, но и мога да го понеса, а не всеки може да се справи с това.

:mrgreen:
Много ми е интересно, какво разбираш под "правилен" и "грешен" човек, ама карай... :)
Иначе... Да може би в някой случай неволно подражавам на някого. Но повярвай ми, много рядко е неволно. :)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 яну 2013 23:05

megan fox написа:
smoothc написа:Мегън,хайде бе брат,давай тема за спор ;)

Сус бре, не си ти пътеводната ми светлина в живота и не мога да мисля само за твоя кеф. Имам и други неща, с които да не се занимавам, на първо място, че в момента съм в сесия. Избери ти тема, все ми е едно, ако ми допадне ще се включа. Ама докато не се отърва от едни досадници в скайп, дето са ме налазили в момента не мога да ви отделя много време, след час някъде може. ;)

Стан,предаваш казуата пич...Нали точно ти беше този,който каза че обича да спори,за да вдига рейтинга на форума и аз най-любезно се присъединявам към теб,в качеството си на опонент,за да можем да активизираме форума...Защо се отказваш в последния момент?! ;)
Значи приемаме,че държиш на думата си!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 яну 2013 23:05

Само не разбирам какво поражение ви гони? Аз никога не губя! ;) :twisted: Победата се изразява в много неща, включително и в това, че съм ви накарал примерно един час да спорите за нещо, което няма никакво значение, но понеже ми е било ужасно скучно и е нямало какво да направя, благодарение на вас съм уплатнил този час, което пак си е победа! ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 яну 2013 23:08

Без име написа: :mrgreen:
Много ми е интересно, какво разбираш под "правилен" и "грешен" човек, ама карай... :)
Иначе... Да може би в някой случай неволно подражавам на някого. Но повярвай ми, много рядко е неволно. :)

Първо да уточня, че визирам правилен/грешен през моите очи.
Второ какво разбирам под грешен - когато по една или друга причина се опитваш да имитираш някого, но определено не можеш да се справяш толкова добре, колкото него това определено е грешен избор, поне за мен. Един вид надценяваш се и се опитваш да се заиграеш с лъжица, която е прекалено голяма за твоята уста, ако мога така да се изразя. :)

Сега разбра ли? :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 яну 2013 23:09

smoothc написа:Значи приемаме,че държиш на думата си!

Някога да съм давал основания да си мислиш противното? Никога не давам обещания, които не мога да изпълня. След като съм казал, че ще участвам, значи, че ще го направя при първа възможност, т.е. когато имам време. :)

Върни се в “Игри и забавления”