С нас ли си или против нас,а?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Без име написа:Мегънчо.. мнението ми за него в няколко точки:
Първо - много спами!
Второ - не съм сигурен, колко от нещата, които казва са истина. Предполагам, че процента е най-вероятно към 70.
Трето - ужасен маниак! Трудно се спори с него, защото непрекъснато извърта нещата. Не му е трудно и да каже на черното - бяло!
Четвърто - Кефи ме, защото си отстоява мнението абсолютно винаги и никога не се признава за сгрешил. Прави ми удоволствие да чета мненията му и да гледам, как си вярва и наистина мисли това което пише без грам съмнение вътре в себе си! Понякога ми се иска и аз да съм така.
Пето - Ако мога да кажа, че имам "форумен живот", то във форума живея за деня, в който Барса ще изпаднат в криза. Въпреки че не обичам да се гавря със "смачкан" човек, то с мегъна ще го направя. Просто е пичага и знам, че няма да ми се върже !
smoothc написа:Мегън,хайде бе брат,давай тема за спор
smoothc написа:Без име,ще бъдеш ли така добър,да се присъединиш към нас с Мегъна(той ще даде тема за спор,все пак е човекът,който подклажда огъня),за да вдигнем разбираш ли...рейтинга на форума.![]()
С нас ли си или против нас,а?
megan fox написа:Без име написа:Мегънчо.. мнението ми за него в няколко точки:
Първо - много спами!
Второ - не съм сигурен, колко от нещата, които казва са истина. Предполагам, че процента е най-вероятно към 70.
Трето - ужасен маниак! Трудно се спори с него, защото непрекъснато извърта нещата. Не му е трудно и да каже на черното - бяло!
Четвърто - Кефи ме, защото си отстоява мнението абсолютно винаги и никога не се признава за сгрешил. Прави ми удоволствие да чета мненията му и да гледам, как си вярва и наистина мисли това което пише без грам съмнение вътре в себе си! Понякога ми се иска и аз да съм така.
Пето - Ако мога да кажа, че имам "форумен живот", то във форума живея за деня, в който Барса ще изпаднат в криза. Въпреки че не обичам да се гавря със "смачкан" човек, то с мегъна ще го направя. Просто е пичага и знам, че няма да ми се върже !
За да можеш винаги да извъртяш нещата, както са ти удобни се иска доста акъл и познания, които когато ти е потребно да ги ползваш.![]()
Рано или късно Барса ще изпадне в тежка криза и аз пак ще съм там, където сте свикнали да ме виждате - най-отпред на огневата линия! Нито ще се скрия, нито ще избягам, нито пък ще ви жаля!![]()
По темата: На Влади му личи, че още е малък и на моменти разсъждава по детски. Лесно се пали и още по-лесно човек може да го провокира, за да си изпусне нервите и да получи наказание. Иначе е пичага, лошото е, че още търси себе си и понякога неволно (най-вероятно без сам да се усеща) решава да подражава на някого и понякога избира грешният човек. Определено е грешно да се опитва да подражава на мен, добре, че рядко го прави. Това да си една от черните УФСи на форума (ако мога така да се изразя) не е за всеки. Аз сам съм си го избрал това нещо, но и мога да го понеса, а не всеки може да се справи с това.
megan fox написа:smoothc написа:Мегън,хайде бе брат,давай тема за спор
Сус бре, не си ти пътеводната ми светлина в живота и не мога да мисля само за твоя кеф. Имам и други неща, с които да не се занимавам, на първо място, че в момента съм в сесия. Избери ти тема, все ми е едно, ако ми допадне ще се включа. Ама докато не се отърва от едни досадници в скайп, дето са ме налазили в момента не мога да ви отделя много време, след час някъде може.
Без име написа:![]()
Много ми е интересно, какво разбираш под "правилен" и "грешен" човек, ама карай...![]()
Иначе... Да може би в някой случай неволно подражавам на някого. Но повярвай ми, много рядко е неволно.
smoothc написа:Значи приемаме,че държиш на думата си!
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост