Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот Parmalat » 09 яну 2013 16:12

tevez написа:"Селекцията на Левски до този момент струва около 500 000 лева", разкри още адвокатът.

Батков разкри и, че оповестеният от треньора Илиан Илиев нов играч ще пристигне до седмица, за да подпише със "сините". Както вече се знае, той е чужденец и се подвизава на позицията халф.

"Ще се разделим максимум с още един-двама футболисти", каза още босът на Левски и добави: "Имам много претенции към футболния съюз".

200 000 хиляди лева е струвал Мишо Иванов от Ботев Враца .http://www.transfermarkt.de/de/mihail-i ... 87786.html
Стефан Велев е разстрогнал по взаимно съгасие с Берое тъй като е подписан предварителен договор =0 лева
Милен Василев разтргна с Миньор заради неизпалтени заплати=0 лева
Пламен Димов от Черноморец 300 000 лева + Башлиев :mrgreen:. Доволен съм.
Последна промяна от Parmalat на 09 яну 2013 16:16, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 яну 2013 16:16

OOP написа:[center]Пл. Илиев[/center]

[center]Мюлдер Везалов Димов Пинто[/center]
[center]Велев Пелето[/center]
[center]Рамос Гаджев Ил. Йорданов[/center]
[center]Вкарвальо/Силва[/center]
Така го виждам титулярния състав през пролетта за момента. :)

Пелето го пиши бегал братле . Затва се привлече и Велев от Берое . Мисля че и Дани Димов не е никак лош като дефанзивен . Една двойка Димов -Велев в халфовата линия не би била лоша . Гаджев показа , че мястоо му е като офанзивен халф (както бях казал доста отдавна) . По крилата ще се засили конкуренцията с привличането на Василев , който има големи шансове да е титуляр за сметка на Йорданов или Рамос .

ПП: Имам резерви към нападението . Карвальо колкото и да е вкарал досега -НЕ МЕ ВПЕЧАЛЯВА . При мач с що годе добър отбор играе винаги с гръб към противниковата врата . Тва се видя и със Сараево , и с цска , и с Лудогорец и т.н. ... тренерите също са го забелязали и затва може би ще връщаме Домо , който е доста по техничен от Базил . Силва няма да го коментирам .... дървен ми е !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 яну 2013 16:18

Parmalat, Берое са взели пари за Велев, гаранция. Колко са не знам, но са взели. Хубчев е имал вариант да вземе някой играч или пари и е избрал парите.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 09 яну 2013 16:23

Много добра селекция,млади български играчи и най-вече с качества,Илиан Илиев вече осигури конкуренция на всеки един пост,и няма нищо по-хубаво от това.Наистина от много години насам ръководството си върши перфектно работата!!!Оптимист съм за представянето ни през пролетта!!!

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 09 яну 2013 16:24

Трябва да вземем задалжително Домо! Играе еднакво добре като таран офанзивен халф и крило... тая трагедия Карвальо да се разкарва моментално...тия с Етар да не си ги брой голове както и останалите почти всички на смешните отбори.Във важните мачове беше трагичен,пълен анонимник какъвто е всъщност.Силва е нещо средно между Фалкао и Бензема в сравнение с тоя измислен герой!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 яну 2013 16:26

Съвсем различни мнения за селекцията на “Левски” изказаха двамата шефове Тодор Батков и Иво Тонев. Двамата бяха днес на “Герена” за първата тренировка. Тонев се разграничи от думите на Батков, който изтъкна, че клубът до момента е платил 500 хиляди евро за нови.

“Вече колко години съм в “Левски”, няма трансферен прозорец, в който да не плащаме. Все се вадят поне по половин милион. И сега селекцията струва 500 хиляди евро, като уточнявам, че това е до момента, тъй като ще вземем поне още един нов футболист”, обяви Батков, който не пожела да назове новото попълнение. До момента “сините” привлякоха

“Не знам какво ви е казал Батков, но аз мога да ви съобщя, че сумата за новите не е такава. Дали сме 350 хиляди евро до момента, но работим за привличането на класен футболист. Моля ви не ме питайте за него, тъй като нищо няма да ви разкрия. До момента не искахме от кухнята на “Левски” да излиза към кои футболисти имаме интерес, тъй като се начетохме на страшно много спекулации. Дори прочетох за имена, които сме ги искали, а всъщност въобще не сме обсъждали. Истината е, че много футболисти решават да си правят реклама на гърба на “Левски” и по този начин си вдигат цената”, коментира Иво Тонев изрично, подчертавайки, че за четиримата привлечени до момента е платено по-малко от половин милион.

“Разбрахме се с Черно море, Райков ще играе за тях. Башлиев отива в Черноморец като част от сделката за Пламен Димов. Когато ние даваме футболисти на някои отбор, става лесно, клубът отсреща казва, че няма пари и ние им правим услуга. А когато искаме да вземем някого, е много по-трудно”, допълни шефът.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 09 яну 2013 16:31

Някак си се получи всестранно - дадохме ви Димов , а ние взехме Башлиев ! Аз лично съм доволен ;)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 яну 2013 16:42

Ivo-Chernomoretz написа:Някак си се получи всестранно - дадохме ви Димов , а ние взехме Башлиев ! Аз лично съм доволен ;)

Кажи две думи за момчето (Димов).
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 09 яну 2013 16:44

Parmalat написа:
tevez написа:"Селекцията на Левски до този момент струва около 500 000 лева", разкри още адвокатът.

Батков разкри и, че оповестеният от треньора Илиан Илиев нов играч ще пристигне до седмица, за да подпише със "сините". Както вече се знае, той е чужденец и се подвизава на позицията халф.

"Ще се разделим максимум с още един-двама футболисти", каза още босът на Левски и добави: "Имам много претенции към футболния съюз".

200 000 хиляди лева е струвал Мишо Иванов от Ботев Враца .http://www.transfermarkt.de/de/mihail-i ... 87786.html
Стефан Велев е разстрогнал по взаимно съгасие с Берое тъй като е подписан предварителен договор =0 лева
Милен Василев разтргна с Миньор заради неизпалтени заплати=0 лева
Пламен Димов от Черноморец 300 000 лева + Башлиев :mrgreen:. Доволен съм.

Съжалявам, че ще те разочаровам, но според мен сте взели малко по-малко за Димов.Щом Батков е казал "около 500к", това означава по-малко, бъди сигурен (познаваме си човека).Освен това, Велев го купихме, не е разтрогвал с Берое.Поне 50 хиляди са отишли към беройци (аз мисля, че може и към 100).Василев е свободен агент, но знаеш, че в такъв случай се дават пари на ръка.Като сложиш мениджърски такси и т.н. (а повярвай, няма начин Батков да не е включил и тези разходи - той винаги се опитва да ни обясни колко много вади от собствения си джоб), то за Димов не вярвам да сте взели повече от 150 хиляди.

Въпреки това можеш да си доволен.Не знам как виждаш нещата с Пл. Димов, но аз определено не мисля, че е нещо впечатляващо (все пак мисля, че на фона на Ели, Пелето и Милиев ще е по-добър де).От друга страна, Башлиев е играч с доста потенциал, който може значително да повиши цената си ако поиграе като титуляр и натрупа игрова практика и самочувствие (лично според мен това му беше основния проблем в Левски - самочувствието и психиката като цяло, виждаше се, че му тежи напрежението.)

Общо взето добра сделка и за двата отбора ;)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 09 яну 2013 16:45

zlobul написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Някак си се получи всестранно - дадохме ви Димов , а ние взехме Башлиев ! Аз лично съм доволен ;)

Кажи две думи за момчето (Димов).

Ами и друг Левскар ме пита - ще кажа ще бъда искрен - момчета има качества , но не се доказа пред Херо , не се наложи ! Дано се наложи при вас в Левски успех ! ;)

Върни се в “Архив”