Parmalat написа:tevez написа:"Селекцията на Левски до този момент струва около 500 000 лева", разкри още адвокатът.
Батков разкри и, че оповестеният от треньора Илиан Илиев нов играч ще пристигне до седмица, за да подпише със "сините". Както вече се знае, той е чужденец и се подвизава на позицията халф.
"Ще се разделим максимум с още един-двама футболисти", каза още босът на Левски и добави: "Имам много претенции към футболния съюз".
200 000 хиляди лева е струвал Мишо Иванов от Ботев Враца .
http://www.transfermarkt.de/de/mihail-i ... 87786.htmlСтефан Велев е разстрогнал по взаимно съгасие с Берое тъй като е подписан предварителен договор =0 лева
Милен Василев разтргна с Миньор заради неизпалтени заплати=0 лева
Пламен Димов от Черноморец 300 000 лева + Башлиев

. Доволен съм.
Съжалявам, че ще те разочаровам, но според мен сте взели малко по-малко за Димов.Щом Батков е казал "около 500к", това означава по-малко, бъди сигурен (познаваме си човека).Освен това, Велев го купихме, не е разтрогвал с Берое.Поне 50 хиляди са отишли към беройци (аз мисля, че може и към 100).Василев е свободен агент, но знаеш, че в такъв случай се дават пари на ръка.Като сложиш мениджърски такси и т.н. (а повярвай, няма начин Батков да не е включил и тези разходи - той винаги се опитва да ни обясни колко много вади от собствения си джоб), то за Димов не вярвам да сте взели повече от 150 хиляди.
Въпреки това можеш да си доволен.Не знам как виждаш нещата с Пл. Димов, но аз определено не мисля, че е нещо впечатляващо (все пак мисля, че на фона на Ели, Пелето и Милиев ще е по-добър де).От друга страна, Башлиев е играч с доста потенциал, който може значително да повиши цената си ако поиграе като титуляр и натрупа игрова практика и самочувствие (лично според мен това му беше основния проблем в Левски - самочувствието и психиката като цяло, виждаше се, че му тежи напрежението.)
Общо взето добра сделка и за двата отбора