Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

helic
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот helic » 09 яну 2013 15:31

plamen_ol написа:
Eminem написа:Само не знам за какво ни е Домовчийски при положение, че имаме Карвальо и Силва.

Домо и крило може да играе.

да, но по-скоро дясно крило, а там имаме Рамос.

Май пролетния полусезон освен гонитба на титла и купа ще се използва и за отсяване на това кой става и кой не става. ПОне на мен ми се ще така де. Предпочитам да не станем шампиони, но да има едно обиграно ядро от играчи, което с едно две попълнения да стане силен отбор, а не пак да се взимат 5-6 нови попълнения

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 09 яну 2013 15:36

Rivaldo10 написа:Успех на младите българчета, които подсилиха отбора днес! Надявам се, че ще ни донесат много радостни мигове със синята фланелка! ;)

Успех и от мен! И най- важното- да заложим на българското! ;)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 09 яну 2013 15:38

Пелето ако не с лъжа преди да отиде в Енерги играеше основно десен бек. Би ми било интересно да видя и Старокин как ще се справи от дясно тъй като мисля, че е с със силен десен крак. Горе-долу съм доволен от селекцията понеже е от млади Българи, честно казано ми писна от разни чужденци и прочее маймуняци...
България !!!!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 яну 2013 15:50

За пръв път от доста време насам се зарадвах на новините около отбора . Левски винаги е бил най-силен когато в състава си има голям брой родни играчи .
Успех на новите момчета .

ПП: ТАЗИ СЕЛЕКЦИЯ ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ ВЕДНАГА СЛЕД ОТПАДАНЕТО ОТ САРАЕВО , НО КАКТО И ДА Е . От мен пълен кредит на доверие .Само Левски .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 09 яну 2013 15:52

zlobul написа:За пръв път от доста време насам се зарадвах на новините около отбора . Левски винаги е бил най-силен когато в състава си има голям брой родни играчи .

ПП: ТАЗИ СЕЛЕКЦИЯ ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ ВЕДНАГА СЛЕД ОТПАДАНЕТО ОТ САРАЕВО , НО КАКТО И ДА Е . От мен пълен кредит на доверие .Само Левски .
За първи път сме на едно мнение. :) Успех на младите Левскари.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 09 яну 2013 15:57

[center]Пл. Илиев[/center]

[center]Мюлдер Везалов Димов Пинто[/center]
[center]Велев Пелето[/center]
[center]Рамос Гаджев Ил. Йорданов[/center]
[center]Вкарвальо/Силва[/center]
Така го виждам титулярния състав през пролетта за момента. :)
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 яну 2013 16:05

OOP написа:
zlobul написа:За пръв път от доста време насам се зарадвах на новините около отбора . Левски винаги е бил най-силен когато в състава си има голям брой родни играчи .

За първи път сме на едно мнение. :) Успех на младите Левскари.

Когато става нещо хубаво в отбора , НЕ МОГА да го премълча . Аз както мога да критикувам , така мога и да адмирирам действията на ръководители и треньори , когато според мен са правилни .
Ако не друго , този път привличаме млади и перспективни играчи (българи) , за разлика от други сезони . Сега е важно тези момчета да не се изплашат , защото е имало доста такива случаи и поради тази причина НЕ–БИВА да се стоварва доп. напрежение върху тях . Аз този сезон ще съм доволен , ако успеят да се обиграят ,а колкото до шампионската титла - НЕ ТРЯБВА да е на всяка цена . Илиан и компания трябва да наблегнат на изграждането на подготвен тактически и физически отбор по време на този полусезон и с малко козметични промени през лятото (ако се налага) да посрещнем ЕКТ с що годе читав състав , за да не си тровим пак нервите с разни анонимници .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

milarodino
Контакти:

Мнениеот milarodino » 09 яну 2013 16:06

Добра и прагматична зимна селекция. Левски трябва да бъде витрина на най-добрите български играчи!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 яну 2013 16:06

"Селекцията на Левски до този момент струва около 500 000 лева", разкри още адвокатът.

Батков разкри и, че оповестеният от треньора Илиан Илиев нов играч ще пристигне до седмица, за да подпише със "сините". Както вече се знае, той е чужденец и се подвизава на позицията халф.

"Ще се разделим максимум с още един-двама футболисти", каза още босът на Левски и добави: "Имам много претенции към футболния съюз".

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 яну 2013 16:08

OOP написа:[center]Пл. Илиев[/center]

[center]Мюлдер Везалов Димов Пинто[/center]
[center]Велев Пелето[/center]
[center]Рамос Гаджев Ил. Йорданов[/center]
[center]Вкарвальо/Силва[/center]
Така го виждам титулярния състав през пролетта за момента. :)

За титулярен състав може да се говори чак след края на подготовката на отбора.Нищо чудно ощр някой от новите да е титуляр.Мисля си че Пламен и Мишо ще ги въртят в първенството и купата на България.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Архив”