OOP написа:zlobul написа:За пръв път от доста време насам се зарадвах на новините около отбора . Левски винаги е бил най-силен когато в състава си има голям брой родни играчи .
Успех на новите момчета .
ПП: ТАЗИ СЕЛЕКЦИЯ ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ ВЕДНАГА СЛЕД ОТПАДАНЕТО ОТ САРАЕВО , НО КАКТО И ДА Е . От мен пълен кредит на доверие .Само Левски .
За първи път сме на едно мнение.

Успех на младите Левскари.
Когато става нещо хубаво в отбора , НЕ МОГА да го премълча . Аз както мога да критикувам , така мога и да адмирирам действията на ръководители и треньори , когато според мен са правилни .
Ако не друго , този път привличаме млади и перспективни играчи (българи) , за разлика от други сезони . Сега е важно тези момчета да не се изплашат , защото е имало доста такива случаи и поради тази причина НЕ–БИВА да се стоварва доп. напрежение върху тях . Аз този сезон ще съм доволен , ако успеят да се обиграят ,а колкото до шампионската титла - НЕ ТРЯБВА да е на всяка цена . Илиан и компания трябва да наблегнат на изграждането на подготвен тактически и физически отбор по време на този полусезон и с малко козметични промени през лятото (ако се налага) да посрещнем ЕКТ с що годе читав състав , за да не си тровим пак нервите с разни анонимници .