Златната топка 2012 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Златната топка 2012 година

Мнениеот magga » 07 яну 2013 22:44

Гаринча е бил с по-къс крак :roll: Давидс недовиждаше, а сигурно има и други със здравословни проблеми, които са били и са невероятни играчи, така че това не е критерии :? айде да си кажат, че Меси и продукт на футбола и, че носи пари на много фирми, които го имат или искат за лице и да си се знае, че докато Неймар или някой друг не стане лице на футбола ще си е все Меси :lol:[/quote]
По времето на Гаринча не е било такова огромно влиянието на парите във футбола. А Давидс е добър, но не гениален играч.[/quote]

Просто Давидс ми дойде на ум :) С очилата и с болестта на очите, може да се направи някакво сравнение по критерии за болест, но да се обяснява как той е най-великия, защото е вкарал еди колко си гола е смешно :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 яну 2013 22:45

Без име написа:По-миналата година Меси игра на Копа Америка и какво направи? - НИЩО! Спечели ли? -Да!
2010 година Меси игра на Мондиала и какво направи? - НИЩО! Спечели ли? - Да!
Защо?

А какво е спечелил твоят любимец КР с националният си отбор? Нищо? НИЩО? НИЩО? Дори по този показател Меси пак е пред португалеца, най-малкото, че аржентинеца е Олимпийски шампион с Аржентина от Пекин 2008! ;) А сега де?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 07 яну 2013 22:49

megan fox написа:
Без име написа:Изгодно е точно подобен футболист да бъде фаворизиран от медийте като "най-великият".
Избирам си Пеле. Айде ми кажи ще стигне ли Меската рекорда му от голове през цялата кариера.

Аха, Пеле! Колко удобно! Еми нека видим, кариерата на бразилеца е свършила отдавна, докато Меси сега пише история! Можем само да спекулираме дали ще успее или не, но ако не си видял (а ти си, просто се правиш на ударен) питах за брой голове за една календарна година и върховото постижение на Пеле е 75 гола и бе подобрено с лекота от Меси! След като гениалният бразилец с топ постижение от 75 гола за една година е успял да вкара 1000+ гола (никой не знае колко точно са, сам Пеле се е определил някаква цифра, но това е друг въпрос, в уикито му ги докарват едвам до 650 някъде), защо Меси също да не успее, ако продължава да бележи със същото темпо? ;)

Още три пъти Меси да вкара по 91 гола отново няма да стигне и 650-те на Пеле. ;)
А пък дали Пеле и си е измислил някаква цифра мен не ме интересува. Както казаха по-напред в темата "по-умни хора" решават кое се смята и кое не. Аз използвам сухата статистика предоставена ми с любезното съдействие на FIFA.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 яну 2013 22:51

Защо питаш за успехи на национални ниво, в година, в която Меси просто няма как да постигне такива?

Ти просто ме разбиваш човек....Не можеш ли да вникнеш контекста и ситуацията за която става въпрос!?
Ти дори не правиш разлика между глаголните времена и контекста в който са употребени...
Другите кандидати тази година,които теглят и клубните и националните си отбори,не означава конкретно за 2012г,а в продължение на години(във времето),а обстоятелството "тази година" е просто уточняващото понятие за събитието!
Не..Мегън стегни се пич!... имай търпението да изслушваш и вникваш малко повече в контекста на събитията! :oops:
Последна промяна от smoothc на 07 яну 2013 22:56, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 яну 2013 22:51

magga написа:но да се обяснява как той е най-великия, защото е вкарал еди колко си гола е смешно :lol:

А Пеле не какво основание е считан за крал на футбола? Нима не са прословутите му 1000+ гола? Да не би да е единственият футболист в света с 3 световни титли? Ми не, не е, имало е и други съотборници на Пеле, които са вдигали по 3 пъти световната титла над главата си! Тогава каква е причината той да е краля на футбола?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 07 яну 2013 22:51

Вратар: Икер Касияс (Реал Мадрид)

Защитници: Дани Алвеш (Барселона), Жерар Пике (Барселона), Серхио Рамос (Реал Мадрид), Марсело (Реал Мадрид)

Полузащитници: Чаби Алонсо (Реал Мадрид), Шави Ернандес (Барселона), Андрес Иниеста (Барселона)

Нападатели: Лионел Меси (Барселона), Радамел Фалкао (Атлетико Мадрид), Кристиано Роналдо (Реал Мадрид)

Има ли пристрастност ?? НЕЕЕ :lol: Нека стимулираме испанската икономика :lol: Нищо повече няма да кажа ... Челси спечели ШЛ !! Байерн игра на финала !! Германия като национален отбор постигна не малко, Италия също !! Швайнщайгер, Пирло, Лам, Ашли Коул, Лампард, Дрогба, Буфон и със сигурност пропускам някои, но Марсело ?!?! Рамос, който праща топката в космоса, Чаби Алонсо ?!?! Моля ?!? Фалкао е голям и то много, но поне от уважение можеше да сложат един Дрогба там :shock: ВСИЧКО Е ПАРИ АМА ВСИЧКО

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 07 яну 2013 22:51

megan fox написа:
Без име написа:По-миналата година Меси игра на Копа Америка и какво направи? - НИЩО! Спечели ли? -Да!
2010 година Меси игра на Мондиала и какво направи? - НИЩО! Спечели ли? - Да!
Защо?

А какво е спечелил твоят любимец КР с националният си отбор? Нищо? НИЩО? НИЩО? Дори по този показател Меси пак е пред португалеца, най-малкото, че аржентинеца е Олимпийски шампион с Аржентина от Пекин 2008! ;) А сега де?

Вицешампион от Европейско. Все пак си мисля, че все още е малко повече от измисленият футболен турнир на Олимпиадата.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 07 яну 2013 22:52

Тази награда губи стойността си по този начин. Че Меси е добър спор няма. Но 4 години подред... вече прекаляват!!! Нека феновете на барса се замислят дали в тези 4 години Иниеста или Шави не са заслужили повече тази награда от Меси? Заради него и някакви задкулисни интереси тези 2-та ще останат недооценени, а това според мен е незаслужено. Но те сами са си виновни- явно са се примирили да са 2-ри цигулки и да му пригласят... Футбола отдавна е пари и реклама!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 07 яну 2013 22:52

International
Portugal
FIFA World Cup:
Fourth place (1): 2006
UEFA European Championship:
Runner-up (1): 2004
Bronze (1): 2012

Portugal all-time third most capped player with 100 appearances
Portugal all-time third top scorer with 37 goals
Portugal all-time top scorer in UEFA Euro matches (6 goals, held jointly with Nuno Gomes)
Portugal all-time fourth top scorer in FIFA World Cup matches (2 goals, held jointly with Maniche and Simão Sabrosa)

от олимпийските или параолимпийските ?

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 07 яну 2013 22:55

megan fox написа:
А Пеле не какво основание е считан за крал на футбола? Нима не са прословутите му 1000+ гола? Да не би да е единственият футболист в света с 3 световни титли? Ми не, не е, имало е и други съотборници на Пеле, които са вдигали по 3 пъти световната титла над главата си! Тогава каква е причината той да е краля на футбола?

Скоро ще изместиш sisi1914 от подписите на форумците . . . и копаеш надолу

Върни се в “Архив”