По времето на Гаринча не е било такова огромно влиянието на парите във футбола. А Давидс е добър, но не гениален играч.[/quote]
Просто Давидс ми дойде на ум

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Без име написа:По-миналата година Меси игра на Копа Америка и какво направи? - НИЩО! Спечели ли? -Да!
2010 година Меси игра на Мондиала и какво направи? - НИЩО! Спечели ли? - Да!
Защо?
megan fox написа:Без име написа:Изгодно е точно подобен футболист да бъде фаворизиран от медийте като "най-великият".
Избирам си Пеле. Айде ми кажи ще стигне ли Меската рекорда му от голове през цялата кариера.
Аха, Пеле! Колко удобно! Еми нека видим, кариерата на бразилеца е свършила отдавна, докато Меси сега пише история! Можем само да спекулираме дали ще успее или не, но ако не си видял (а ти си, просто се правиш на ударен) питах за брой голове за една календарна година и върховото постижение на Пеле е 75 гола и бе подобрено с лекота от Меси! След като гениалният бразилец с топ постижение от 75 гола за една година е успял да вкара 1000+ гола (никой не знае колко точно са, сам Пеле се е определил някаква цифра, но това е друг въпрос, в уикито му ги докарват едвам до 650 някъде), защо Меси също да не успее, ако продължава да бележи със същото темпо?
Защо питаш за успехи на национални ниво, в година, в която Меси просто няма как да постигне такива?
magga написа:но да се обяснява как той е най-великия, защото е вкарал еди колко си гола е смешно
megan fox написа:Без име написа:По-миналата година Меси игра на Копа Америка и какво направи? - НИЩО! Спечели ли? -Да!
2010 година Меси игра на Мондиала и какво направи? - НИЩО! Спечели ли? - Да!
Защо?
А какво е спечелил твоят любимец КР с националният си отбор? Нищо? НИЩО? НИЩО? Дори по този показател Меси пак е пред португалеца, най-малкото, че аржентинеца е Олимпийски шампион с Аржентина от Пекин 2008!А сега де?
megan fox написа:
А Пеле не какво основание е считан за крал на футбола? Нима не са прословутите му 1000+ гола? Да не би да е единственият футболист в света с 3 световни титли? Ми не, не е, имало е и други съотборници на Пеле, които са вдигали по 3 пъти световната титла над главата си! Тогава каква е причината той да е краля на футбола?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта