yasen написа:Мисля, че Владо Николов трябваше да бъде лидер на отбора, след като изгони, според мен, точно той Пламен Константинов. ОК. Може би е било така по-добре. Но Владо Николов за мен е основния виновник за пропуснатия шанс да се справим с Полша. И все пак нека не търсим кой е прав, кой е виновен, защото това е типична българска черта. Благодаря на Владо и компания за всичко, което постигнаха до момента на това европейско. Надявам се, че ще донесат в България бронзовите медали от това първенство. И накрая мога да кажа, още, че загубихме мача тактически. Треньорът на Полша според мен победи Пранди по всички показатели. И все пак, ние сме България. Нека да благодарим на момчетата.
Абсолютна истина е , че в треньорския сблъсък просто бяхме надиграни ТОТАЛНО ... Поведохме се по тяхното темпо , приспаха ни с лек сервиз , постоянно блок аут във важните моменти => блокадата ни стана несигурна , Владо от средата на 2-рия гейм грешеше , трябваше да пусне Соколов да доиграе мача . Колкото и да е тъпо да се говори какво е трябвало и какво не , защото има треньор на игрището , за пореден път ще кажа , че ако отиваш да играеш финал на каквото ида е първенство , не можеш да извадиш капитана на отбора ! Освен това Пламен беше и най-добрия посрещач , посреща по-добре дори и от Салпаров ... Видяхме , че се пропукахме на посрещане ... Все пак добро първенство , победихме 2 големи отбора , лошото беше , че отново нямахме късмет и попаднахме в по-тежкия поток