БЪЛГАРИЯ - Полша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: БЪЛГАРИЯ - Полша

Мнениеот acmilan » 12 сеп 2009 19:08

DamonHill написа:Всички сме разочаровани, няма никакъв смисъл да псувате.
Как да станем достойна нация, достойни мъже, като Анлия, Сърбия, Гърция, Англия, тези дето ги изредихте, като всеки използва всяка грешка на сънародниците си за да се нахвърли срещу тях. Даже и утре да паднем, тези волейболисти са много повече мъже отколкото останалите български спортисти.

Съгласен съм.Аз никого не съм псувал.Манталитетът ни е тотално сбъркан.Не си мисли,че се изключвам от това число.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 12 сеп 2009 19:09

Дали утре ще имаме психиката да бием?
Това е въпроса,иначе уменията нашите си ги имат :|

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 12 сеп 2009 19:10

Мисля, че Владо Николов трябваше да бъде лидер на отбора, след като изгони, според мен, точно той Пламен Константинов. ОК. Може би е било така по-добре. Но Владо Николов за мен е основния виновник за пропуснатия шанс да се справим с Полша. И все пак нека не търсим кой е прав, кой е виновен, защото това е типична българска черта. Благодаря на Владо и компания за всичко, което постигнаха до момента на това европейско. Надявам се, че ще донесат в България бронзовите медали от това първенство. И накрая мога да кажа, още, че загубихме мача тактически. Треньорът на Полша според мен победи Пранди по всички показатели. И все пак, ние сме България. Нека да благодарим на момчетата.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 12 сеп 2009 19:12

Поляците ни биха,защото им бяха обещали 1 милион евро отборна премия ако се класират на финал!!!! Някой да пита нашите играчи, въпреки че са по-добри от поляците, за какви премии са играли и после коментирайте.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 12 сеп 2009 19:14

unist_gp написа:Поляците ни биха,защото им бяха обещали 1 милион евро отборна премия ако се класират на финал!!!! Някой да пита нашите играчи, въпреки че са по-добри от поляците, за какви премии са играли и после коментирайте.

И само за пари ли трябва да се играе,колега?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 сеп 2009 19:16

Не си повярвахме, това е. Ако този мач беше финал, а не полуфинал сигурно резултатът щеше да бъде с обратен знак. Нямаме психика да прескочим полуфинал явно... Жалко, но ще има още много мачове, още много победи и загуби. Трябва да вярваме в тези момчета, защото само те ни карат да се чувстваме горди, никой друг отборен спорт не може да се похвали с това.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 12 сеп 2009 19:18

yasen написа:Мисля, че Владо Николов трябваше да бъде лидер на отбора, след като изгони, според мен, точно той Пламен Константинов. ОК. Може би е било така по-добре. Но Владо Николов за мен е основния виновник за пропуснатия шанс да се справим с Полша. И все пак нека не търсим кой е прав, кой е виновен, защото това е типична българска черта. Благодаря на Владо и компания за всичко, което постигнаха до момента на това европейско. Надявам се, че ще донесат в България бронзовите медали от това първенство. И накрая мога да кажа, още, че загубихме мача тактически. Треньорът на Полша според мен победи Пранди по всички показатели. И все пак, ние сме България. Нека да благодарим на момчетата.

Абсолютна истина е , че в треньорския сблъсък просто бяхме надиграни ТОТАЛНО ... Поведохме се по тяхното темпо , приспаха ни с лек сервиз , постоянно блок аут във важните моменти => блокадата ни стана несигурна , Владо от средата на 2-рия гейм грешеше , трябваше да пусне Соколов да доиграе мача . Колкото и да е тъпо да се говори какво е трябвало и какво не , защото има треньор на игрището , за пореден път ще кажа , че ако отиваш да играеш финал на каквото ида е първенство , не можеш да извадиш капитана на отбора ! Освен това Пламен беше и най-добрия посрещач , посреща по-добре дори и от Салпаров ... Видяхме , че се пропукахме на посрещане ... Все пак добро първенство , победихме 2 големи отбора , лошото беше , че отново нямахме късмет и попаднахме в по-тежкия поток :|

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 12 сеп 2009 19:25

[/quote] лошото беше , че отново нямахме късмет и попаднахме в по-тежкия поток :|[/quote]
Колкото и да е странно,ние сме (вероятно) единственият отбор в света,който не се стряска от тежки потоци,а от полуфинали.
Проблема си е психологически,но към отбора май имаме назначен психолог?Или не?Не съм сигурен.
Надявам се да вземем домакинството на Евро 2013 и тогава да успеем.Дотогава са 4 години.Сегашните младоци ще са опитни играчи,съставът ще се е сработил още по добре,но дано успеем да преодолеем пустия му комплекс да се гипсираме на полуфинали...

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 12 сеп 2009 19:33

acmilan написа:
unist_gp написа:Поляците ни биха,защото им бяха обещали 1 милион евро отборна премия ако се класират на финал!!!! Някой да пита нашите играчи, въпреки че са по-добри от поляците, за какви премии са играли и после коментирайте.

И само за пари ли трябва да се играе,колега?

Не само, но основно.... особено когато става въпрос за 6-ти мач.... трябва малко по-големи премии, не може така. Ние раполагаме с едни от най-добрите играчи в света, но Лазаров се стиска и прибира всичко във федерацията (т.е. изглежда за себе си). порови се малко и разбери за какви премии играят руснаците, бразилците или американците.... на поляците им обещаха парите преди два дни и днес нямаха спиране, ако трябваше шяха и съдията да купят..... само България и Куба се излагат като залагат на чист патриотизъм... така става за мачовете в групата,ама не и за полуфинал. един приятел нарича Данчо Лазаров -олигофрена- и сега разбрах защо! браво на момчетата, не заслужават да им се правите на критици и специалисти,защото те играят, а цялата нация гледа.

Върни се в “Волейбол”