angelofdeath написа:За пореден път Титан доказаха, че са призвани да погубят ЦСКА. Вече четири години действат методично на всички нива. Първо прогониха достойните треньори Любо и Радуканов и си сложиха безгласни букви, като Гьоре.Сега дойде ред на Стойчо, когото обвиняват за проваления сезон и загубата в Европа. Не знам обаче дали някой ще се хване на плоските им номера. От трийсет години съм фен на отбора, но такава трагедия, като 2012 не си представял и в най-големите си кошмари. Ако Йешич е мъж на място, какъвто го помня ще откаже на боклуците, защото рискува да опетнят и неговото име, както направиха с Пената и десетките му назначения и уволнения. Същото се отнася и за Милен, който не трябва да влиза в комбинацийте на Титан. Досега вярвах на Майкъла, но след последните му меко казани глупости ми стана ясен-пари, пари и само пари.25000 евро за Хюсеинович, но за Делев 15000 няма. Да не говорим за свиването на бюджета, което не отива на клуб, кано ЦСКА. Вече не знам, какво трябва да се направи, че боклуците да си тръгнат. Не знам, какви мерки трябва да вземем ние феновете! Не трябва да стоим тихи, когато пред очите ни ЦСКА се води, към гибел.
От 30 години си фен, а пишеш мн. число с Й...много лошо говори за образователната система на населеното място, в което живееш.
Преди 30 години никой не пишеше така!
Ако ТИТАН имаха за цел да погубят ЦСКА дали нямаше да го направят за тези 4 години?Неее... тяхната цел е друга-отборът да е в челото, но не най-отгоре.Да се търсят свободни агенти или евтини български футболисти, с обещания за какви ли не преференции след препродажбата и да се отвори сергията.
ПП-Ако и мен ме изнудят да купя и издържам нещо, от което нямам интерес и нужда, и аз така ще действам!