Свобода или смърт за ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Свобода или смърт за ЦСКА!

Мнениеот BadBoy » 04 яну 2013 23:22

1912plovdiv написа:Треньорските качества на Стойчи са леко спорни ( Мура, Симитли, пропилемите точки миналата година ... ) , но смяна по това време е изключително малоумна и безсмислена.

Чудя се дали е до треньорските качества или до тотаджийските на титаните :roll:
Последна промяна от BadBoy на 04 яну 2013 23:27, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 04 яну 2013 23:26

За пореден път Титан доказаха, че са призвани да погубят ЦСКА. Вече четири години действат методично на всички нива. Първо прогониха достойните треньори Любо и Радуканов и си сложиха безгласни букви, като Гьоре.Сега дойде ред на Стойчо, когото обвиняват за проваления сезон и загубата в Европа. Не знам обаче дали някой ще се хване на плоските им номера. От трийсет години съм фен на отбора, но такава трагедия, като 2012 не си представял и в най-големите си кошмари. Ако Йешич е мъж на място, какъвто го помня ще откаже на боклуците, защото рискува да опетнят и неговото име, както направиха с Пената и десетките му назначения и уволнения. Същото се отнася и за Милен, който не трябва да влиза в комбинацийте на Титан. Досега вярвах на Майкъла, но след последните му меко казани глупости ми стана ясен-пари, пари и само пари.25000 евро за Хюсеинович, но за Делев 15000 няма. Да не говорим за свиването на бюджета, което не отива на клуб, кано ЦСКА. Вече не знам, какво трябва да се направи, че боклуците да си тръгнат. Не знам, какви мерки трябва да вземем ние феновете! Не трябва да стоим тихи, когато пред очите ни ЦСКА се води, към гибел.

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 04 яну 2013 23:29

[quote="Privateer"]Аз съм на 43 години, от деветгодишен съм заклет левскар, но не може да не ме боли, когато някакви мутри, облагодетелствани от други такива се подиграват с най-славните български футболисти. Никога не съм бил съгласен с изявленията на Стойчо Младенов като треньор (особено по отношение на Левски ), но най-горд бях, когато ЦСКА отстрани два действащи европейски шампиони, и Стойчо имаше главна заслуга за това. Винаги, когато сме гледали мачове, сме се събирали и левскари ,и цесекари, слависти, беройци, локомотивисти,и пр. и не се подигравахме един с друг, когато падне любимият ни отбор. Затова според мен темата трябва да е "Свобода или мутри за Бългаският футбол", защото благодарение на политиците "Бай Ганьовците" владеят ВСИЧКИ футболни клубове, и тяхното мото е "насъскай ги едни срещу други и владей".
И ако днес не подкрепим феновете на ЦСКА, утре това ще стане и с вашият любим отбор! Защото така сме попаднали и под византийско, и под турско робство! Дали сме достатъчно единни ???[/quote

Напълно съм съгласен с теб. Само ако се разровим и видим колко клуба се унищожиха от мутрите и продължават да се унищожават, а ние тук се дърлим един другиму без да сме наясно , 4е днес са едни , а утре са други, а футбола ни загина тотално - няма школи, няма игрища, няма деца да играят по поляните и по улиците м/у двата бордюра и т.н. ЖАЛКО за всички фенове. Преди години играех пред 20 000, а сега толкова на всички стадиони заедно не се събират. ТРАГЕДИЯТА Е ПЪЛНА - футбола си отива в България ако не се вземем в ръце и изгоним тия гниди и търтей.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 яну 2013 23:33

BadBoy написа:
1912plovdiv написа:Треньорските качества на Стойчи са леко спорни ( Мура, Симитли, пропилемите точки миналата година ... ) , но смяна по това време е изключително малоумна и безсмислена.

Чудя се дали е до тремьорските качества или до тотаджийските на титаните :roll:

Въртят тото зад гърба на треньора? Това става в мач, два.. най-много три, че и три са много.Ако треньорът е мъж с достойнство-ще си вдигне шапката, като усети тези игри.Стойчо дали ги е усетил.. а дали не е играл и той някакви свои, които да са докарали до сериозни загуби за Титаните.. на мисълта.За мен второто е много по-вероятно.

ПП-Заглавието на темата е толкова патетично и смешно, че се питам как ли ще приеме авторът `и една евентуална смърт на ЦСКА 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 04 яну 2013 23:34

След днес....по-добре смърт, отколкото агония :cry:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 яну 2013 23:42

angelofdeath написа:За пореден път Титан доказаха, че са призвани да погубят ЦСКА. Вече четири години действат методично на всички нива. Първо прогониха достойните треньори Любо и Радуканов и си сложиха безгласни букви, като Гьоре.Сега дойде ред на Стойчо, когото обвиняват за проваления сезон и загубата в Европа. Не знам обаче дали някой ще се хване на плоските им номера. От трийсет години съм фен на отбора, но такава трагедия, като 2012 не си представял и в най-големите си кошмари. Ако Йешич е мъж на място, какъвто го помня ще откаже на боклуците, защото рискува да опетнят и неговото име, както направиха с Пената и десетките му назначения и уволнения. Същото се отнася и за Милен, който не трябва да влиза в комбинацийте на Титан. Досега вярвах на Майкъла, но след последните му меко казани глупости ми стана ясен-пари, пари и само пари.25000 евро за Хюсеинович, но за Делев 15000 няма. Да не говорим за свиването на бюджета, което не отива на клуб, кано ЦСКА. Вече не знам, какво трябва да се направи, че боклуците да си тръгнат. Не знам, какви мерки трябва да вземем ние феновете! Не трябва да стоим тихи, когато пред очите ни ЦСКА се води, към гибел.

От 30 години си фен, а пишеш мн. число с Й...много лошо говори за образователната система на населеното място, в което живееш.

Преди 30 години никой не пишеше така!

Ако ТИТАН имаха за цел да погубят ЦСКА дали нямаше да го направят за тези 4 години?Неее... тяхната цел е друга-отборът да е в челото, но не най-отгоре.Да се търсят свободни агенти или евтини български футболисти, с обещания за какви ли не преференции след препродажбата и да се отвори сергията.

ПП-Ако и мен ме изнудят да купя и издържам нещо, от което нямам интерес и нужда, и аз така ще действам!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 05 яну 2013 00:03

Кашчей написа:
Tomata написа:Успех майна в неравната битка! Пътя е само един и ние, въпреки нежеланието на кашчей го извървяхме. Само гад за тия боклуци, контра на всичките им действия или бездействия. А пък ако е рекъл господ и вие ще намерите нещо в "търговския регистър".

Майна, Кашчей има по-дълга памет от теб!Това обаче не е тема, в която се разисква как Ботев се освободи от Христолов и на колко години всъщност ви е отборът.ЦСКА е пререгистриран по правилата, които важеха тогава, за съжаление на феновете на отбора.

Търговски регистър се пише без кавички, умнико!

Ей, ти си блестящ ум бе майна! "Търговския регистър" е цитат от твоите лайна, майна. Гледам, схванал си смисъла на писанията ми :) . Пожелах успех на феновете на ЦСКА, останалото е без значение, освен за умен тръндафор, като теб. А по въпроса, за който се имаш за експерт, там съм взел ДЕЙНО участие, та помня много добре.
Последна промяна от Tomata на 05 яну 2013 00:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 05 яну 2013 00:07

Ебати цирка се превърнахме, нямам думи просто. Писна ми от цялото положение в клуба, от посмешището, в което се превърнахме. По-жалкото е, че няма как да разкараме онази пасмина, каквото и да сторим.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 05 яну 2013 00:20

Кировец написа:
mirodes написа:Аз гледам футбол от 1982г,но такъв резил като тази година не помня.Да отпаднеш от Симитли и Мура,както и да пропилееш 8 точки преднина единствено Стойчо Младенов го направи.Даже късно му посочиха вратата.От друга страна като се махнат Титаните кой ще дойде на тяхно място?Да не мислите,че ще дойде някой шейх или руски бизнесмен?Нали Митал беше собственик на ЦСКА.И какво от това- да не е наливал пари в отбора?Имаме добри играчи-Платини,Анисе,Бандаловски,Камбуров,Черни,Венков остава само добър треньор,който да им намери подходящите места на терена.Лошото е че тази година титлата е мираж,но поне да вземем купата и да бием пак говедата.Според мен Ангел Червенков е перфектния треньор за ЦСКА,а не разни измислени герои като Йешич или Радуканов.

От такива мили душици като теб пернишките боклуци имат най-голяма нужда! Имаме тука некви играчи ще им земем един треньор и все някак ще станем 3-ти и ще играем квалификации.
Сериозно,ти от ЦСКА ли си?!?

Смешко-аз когато съм гледал мачове на ЦСКА ти си бил на баща ти в ташаците.Сега стана ли ти сериозно?Или според теб ако не се прехласвам пред Стойчо не съм цесекар.Хайде няма нужда.Помня го и предишния път ,когато играхме на Герена и в мача за купата изрично забрани на вратаря да ходи да скача на корнер и завършихме 0 на0 като първия мач го бяхме загубили с 1 на 0 на Армията.Помня го и в Истанбул,когато паднахме с 3 на 0.Ама ти на тия мачове сигурно не си бил?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 05 яну 2013 00:57

Стига бе, тая тема още ли не е заключена?! :lol:
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”