Кировец написа:Кашчей написа:Кировец написа:Както го приветствах така и ще му плюя в миризливата муцуна! ВЪН ОТ ЦСКА! БОКЛУК!
Защо така грубо?Нали се кефехте преди 3-4 месеца, че тоя е връхтъ в управлението и ще Фнесе ред в ЦСКА?Само да посмееше някой да напише нещо невъзхваляващо го и се започваха едни говеда, едни подуенци, едни омрази.. пък сега.. цъцъцъцъ!
Той е предал мнението ми за него,а това е още по-болезнено, така че имам пълното право да му се изплюя в муцуната. Предателите се наказват сурово.
Това, че ти си имал някакво добро мнение за Майкъла (приветствам колегата, който даде примера с имената на синовете му) не означава, че той е наистина читав човек.Много бързате да въздигнете на пиедестал всеки, който се заиграе с тънката ви струна -Стойчо е точно такъв, а сега и Майкъла се оказа.. по-преди беше Дуци...имя им легион.Знам какво е да си болен фен и се радвам, че се излекувах от тази болезнена пристрастеност, но явно е заразна.Определено Майкъла с нищо не показваше, че става за тази длъжност, защото е едно да си шеф на строителна фирма, а друго шеф във футболен отбор.Строителите може да ги държиш в подчинение с разни заплахи, но футболистите са друга бира и, когато отборът не е коректен към играчите... няма как да заплашваш..по-скоро ти трябва да се притесняваш от заплахи, но това явно е далеко от очите, ушите и главите на вашите шефове, а Майкъла чудесно се вписва в пернишката група.