Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Георги Илиев влезна в управата на ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 04 яну 2013 19:43

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:Както го приветствах така и ще му плюя в миризливата муцуна! ВЪН ОТ ЦСКА! БОКЛУК! :evil:

Защо така грубо?Нали се кефехте преди 3-4 месеца, че тоя е връхтъ в управлението и ще Фнесе ред в ЦСКА?Само да посмееше някой да напише нещо невъзхваляващо го и се започваха едни говеда, едни подуенци, едни омрази.. пък сега.. цъцъцъцъ!

Той е предал мнението ми за него,а това е още по-болезнено, така че имам пълното право да му се изплюя в муцуната. Предателите се наказват сурово. :!:

Това, че ти си имал някакво добро мнение за Майкъла (приветствам колегата, който даде примера с имената на синовете му) не означава, че той е наистина читав човек.Много бързате да въздигнете на пиедестал всеки, който се заиграе с тънката ви струна -Стойчо е точно такъв, а сега и Майкъла се оказа.. по-преди беше Дуци...имя им легион.Знам какво е да си болен фен и се радвам, че се излекувах от тази болезнена пристрастеност, но явно е заразна.Определено Майкъла с нищо не показваше, че става за тази длъжност, защото е едно да си шеф на строителна фирма, а друго шеф във футболен отбор.Строителите може да ги държиш в подчинение с разни заплахи, но футболистите са друга бира и, когато отборът не е коректен към играчите... няма как да заплашваш..по-скоро ти трябва да се притесняваш от заплахи, но това явно е далеко от очите, ушите и главите на вашите шефове, а Майкъла чудесно се вписва в пернишката група.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 яну 2013 19:55

Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:Както го приветствах така и ще му плюя в миризливата муцуна! ВЪН ОТ ЦСКА! БОКЛУК! :evil:

Защо така грубо?Нали се кефехте преди 3-4 месеца, че тоя е връхтъ в управлението и ще Фнесе ред в ЦСКА?Само да посмееше някой да напише нещо невъзхваляващо го и се започваха едни говеда, едни подуенци, едни омрази.. пък сега.. цъцъцъцъ!

Той е предал мнението ми за него,а това е още по-болезнено, така че имам пълното право да му се изплюя в муцуната. Предателите се наказват сурово. :!:

Това, че ти си имал някакво добро мнение за Майкъла (приветствам колегата, който даде примера с имената на синовете му) не означава, че той е наистина читав човек.Много бързате да въздигнете на пиедестал всеки, който се заиграе с тънката ви струна -Стойчо е точно такъв, а сега и Майкъла се оказа.. по-преди беше Дуци...имя им легион.Знам какво е да си болен фен и се радвам, че се излекувах от тази болезнена пристрастеност, но явно е заразна.Определено Майкъла с нищо не показваше, че става за тази длъжност, защото е едно да си шеф на строителна фирма, а друго шеф във футболен отбор.Строителите може да ги държиш в подчинение с разни заплахи, но футболистите са друга бира и, когато отборът не е коректен към играчите... няма как да заплашваш..по-скоро ти трябва да се притесняваш от заплахи, но това явно е далеко от очите, ушите и главите на вашите шефове, а Майкъла чудесно се вписва в пернишката група.

Виж какво - мнението си беше изцяло мое. Дали е грешно или не - това си е мое право. От къде на къде ти ще ми кажеш какво и кога да мисля? А на всичкото отгоре ще ме съдиш какво съм мислел в миналото?! :evil: Не ми е до морални поучения обагрени в сърдечни сини амплитуди. Миналото е свършено - бъдещето е неизвестно.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 яну 2013 20:02

Не биваше да лъже, сега вече никой няма да му вярва за нищо! Вече има досие в сърцата на феновете- а след такъв гаф трябваше да си подаде и оставката според мен от морална гледна точка! ;)
Господарите трябваше да връчат и на него един скункс, първо, предаде Стойчо, и второ, излъга за трансфера! Едно време плюеше по всички в медиите, че са некадърници, ако си спомняте, сега изведнъж спря да плюе- щом видят парички, всички запяват друга песен, няма какво да се заблуждаваме. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 яну 2013 20:46

Кировец написа:Виж какво - мнението си беше изцяло мое. Дали е грешно или не - това си е мое право. От къде на къде ти ще ми кажеш какво и кога да мисля? А на всичкото отгоре ще ме съдиш какво съм мислел в миналото?! :evil: Не ми е до морални поучения обагрени в сърдечни сини амплитуди. Миналото е свършено - бъдещето е неизвестно.

Някъде и някога да съм ти оспорвал правото на мнение по какъвто и да е въпрос?Мисли каквото искаш, както и аз мисля това, което искам.

Това, което казах е, че първата ви реакция при ново назначение в отбора е "Ура!", а след това следва мисленето.Ама то си е ваше право.. Всеки може или да мисли , или да следва течението-ти си избрал първо да следваш течението, а след това да мислиш-няма лошо 8-)

ПП-Спомни си фен темата за бошнака, който екзекутира Левски и подписа с вас...колко поста, без капка мисъл бяха изписани!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 яну 2013 20:50

Кашчей написа:
Кировец написа:Виж какво - мнението си беше изцяло мое. Дали е грешно или не - това си е мое право. От къде на къде ти ще ми кажеш какво и кога да мисля? А на всичкото отгоре ще ме съдиш какво съм мислел в миналото?! :evil: Не ми е до морални поучения обагрени в сърдечни сини амплитуди. Миналото е свършено - бъдещето е неизвестно.

Някъде и някога да съм ти оспорвал правото на мнение по какъвто и да е въпрос?Мисли каквото искаш, както и аз мисля това, което искам.

Това, което казах е, че първата ви реакция при ново назначение в отбора е "Ура!", а след това следва мисленето.Ама то си е ваше право.. Всеки може или да мисли , или да следва течението-ти си избрал първо да следваш течението, а след това да мислиш-няма лошо 8-)

ПП-Спомни си фен темата за бошнака, който екзекутира Левски и подписа с вас...колко поста, без капка мисъл бяха изписани!

Аз пак те питам - какво лошо има в това човек да се радва и да се надява на промяна в правилната посока, а ти пак натъртваш колко прозорлив си бил? И пак ме определи какъв съм аз най-нагло!?! Кой си ти, че да ми казваш аз какво съм избрал бе?! :evil: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 яну 2013 21:01

Кировец написа:
Кашчей написа:

Аз пак те питам - какво лошо има в това човек да се радва и да се надява на промяна в правилната посока, а ти пак натъртваш колко прозорлив си бил? И пак ме определи какъв съм аз най-нагло!?! Кой си ти, че да ми казваш аз какво съм избрал бе?! :evil: :lol:

Ми ти си просто един трактор от времената на Соц-а :mrgreen:

Няма нищо лошо когато човек се надява и вярва.. но тогава се пише с условни наклонения, а не с императиви 8-) Ти си избрал ЦСКА, аз -не..Ти можеш да се бараш за голям фен, аз никога няма да бъда, ти можеш да пишеш каквото смяташ за добре-аз също.Ти погледна на назначаването на Илиев с фенски очи-аз не.Сега фенът в теб плаче, а Неилиевият в мен се хили самодоволно..нали имам право.. както и ти го имаш 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 яну 2013 10:57

Кашчей написа:Някъде и някога да съм ти оспорвал правото на мнение по какъвто и да е въпрос?Мисли каквото искаш, както и аз мисля това, което искам.

Аз пак те питам - какво лошо има в това човек да се радва и да се надява на промяна в правилната посока, а ти пак натъртваш колко прозорлив си бил? И пак ме определи какъв съм аз най-нагло!?! Кой си ти, че да ми казваш аз какво съм избрал бе?! :evil: :lol:[/quote]

Ми ти си просто един трактор от времената на Соц-а :mrgreen:

Няма нищо лошо когато човек се надява и вярва.. но тогава се пише с условни наклонения, а не с императиви 8-) Ти си избрал ЦСКА, аз -не..Ти можеш да се бараш за голям фен, аз никога няма да бъда, ти можеш да пишеш каквото смяташ за добре-аз също.Ти погледна на назначаването на Илиев с фенски очи-аз не.Сега фенът в теб плаче, а Неилиевият в мен се хили самодоволно..нали имам право.. както и ти го имаш 8-)[/quote]
Единственото, което правиш е един грандиозен спам. Състоянието ти е трагично. Ще стане добра "другарка" в детската градина от теб. Пак те питам - теб какво те бърка аз какво съм мислел за Илиев,бе?! Ходи се радвай и помагай за изграждането на Стадиона, а не се прави на голям тарикат из подфорумите на ЦСКА. Започваш да ми лазиш по нервите с женските си маниери и подуенския морал, който не спираш да изливаш из темите за ЦСКА и нищо чудно скоро да получиш една благословия.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 05 яну 2013 11:45

той доведе в отбора играча който всички водещи отбори неуспяха да привлекат последните шест години
той уговори играч ставал най добър млад играч на родината си с мачове в бундеслигата и всичко това без никакви пари за селекция
той намали заплатите на всички и направи разходите на отбора надолу
той започна да гони налепите в отбора които единствено взимат заплата
това са фактите за няколко месеца . всеки сам да си прави изводи
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 яну 2013 12:41

Рано е да се оценява,но все пак трябва да понамали безмисленото говорене и изхвърляне.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 яну 2013 21:33

Майкъл,затвори я тази уста бе! :evil:

Върни се в “ЦСКА”