rsk написа:Тоя докато не излезе да играе, нищо не е сигурно. Да не стане като с Адам Ваш и Карлос Диого![]()
![]()
Или Лаборде?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rsk написа:Тоя докато не излезе да играе, нищо не е сигурно. Да не стане като с Адам Ваш и Карлос Диого![]()
![]()
Teo написа:Ало деца, фен тема за новия футболист на ЦСКА и екзекутор на Левски и 90% от коментарите са от подуянци![]()
... цял да разтрогва, да съди, да си изкарва джоба на тренировка тцтцтцтц.... знам само че ще ви ръга яко.
ralka_levskarka написа:Човека имал да мисли още седмица? Е то за тая седмица могат да му предложат по- добри оферти поне 2 клуба, рано е за фен тема и то фен тема, защото е вкарал на Левски. Да попитам, срещу централният защитник Иво Иванов кой не вкара?
ralka_levskarka написа:Teo написа:Ало деца, фен тема за новия футболист на ЦСКА и екзекутор на Левски и 90% от коментарите са от подуянци![]()
... цял да разтрогва, да съди, да си изкарва джоба на тренировка тцтцтцтц.... знам само че ще ви ръга яко.
Още един вярващ, че дербито се играе на теренаААа ти беше с вътрешните информатори, как го пропуснах
Нали казваш, че сме шампиони и какво като ни пори?
След 5 години аз ще помня титлата, а не някакъв как с 300 зора е вкарал 1 гол.
cska - maina написа:ralka_levskarka написа:Човека имал да мисли още седмица? Е то за тая седмица могат да му предложат по- добри оферти поне 2 клуба, рано е за фен тема и то фен тема, защото е вкарал на Левски. Да попитам, срещу централният защитник Иво Иванов кой не вкара?
Пише, че е подписал, ако има греда-темата отива във футбол-свят... Пича си е класа, поне мен ме кефи многоА и не става въпрос, че минал главата, та той мина "цяло стадо" тогава, ако мога да се изразя по животински
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта