Един от палачите на "сините" каза "да" на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Саид Хюсеинович-фен тема

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 дек 2012 16:23

rsk написа:Тоя докато не излезе да играе, нищо не е сигурно. Да не стане като с Адам Ваш и Карлос Диого :lol: :lol: :lol:

Или Лаборде? :lol: Той Гърнето и за него каза, че са го уредили ама? :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 27 дек 2012 16:25

ето още инфо за Саииииде
http://en.wikipedia.org/wiki/Said_Husejinovi%C4%87
Личното ми мнение е, че изглежда здрав като бик, което си предпоставка за бъдещото му сексуално задоволяване в Бг.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 дек 2012 16:27

Човека имал да мисли още седмица? Е то за тая седмица могат да му предложат по- добри оферти поне 2 клуба, рано е за фен тема и то фен тема, защото е вкарал на Левски. Да попитам, срещу централният защитник Иво Иванов кой не вкара?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 дек 2012 16:28

Ало деца, фен тема за новия футболист на ЦСКА и екзекутор на Левски и 90% от коментарите са от подуянци :lol: :lol: ... цял да разтрогва, да съди, да си изкарва джоба на тренировка тцтцтцтц.... знам само че ще ви ръга яко. :twisted:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 дек 2012 16:30

Teo написа:Ало деца, фен тема за новия футболист на ЦСКА и екзекутор на Левски и 90% от коментарите са от подуянци :lol: :lol: ... цял да разтрогва, да съди, да си изкарва джоба на тренировка тцтцтцтц.... знам само че ще ви ръга яко. :twisted:

Още един вярващ, че дербито се играе на терена :lol: ААа ти беше с вътрешните информатори, как го пропуснах :mrgreen: Нали казваш, че сме шампиони и какво като ни пори? :lol: След 5 години аз ще помня титлата, а не някакъв как с 300 зора е вкарал 1 гол.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 27 дек 2012 16:31

ralka_levskarka написа:Човека имал да мисли още седмица? Е то за тая седмица могат да му предложат по- добри оферти поне 2 клуба, рано е за фен тема и то фен тема, защото е вкарал на Левски. Да попитам, срещу централният защитник Иво Иванов кой не вкара?

Пише, че е подписал, ако има греда-темата отива във футбол-свят... Пича си е класа, поне мен ме кефи много :) А и не става въпрос, че минал главата, та той мина "цяло стадо" тогава, ако мога да се изразя по животински ;)
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 27 дек 2012 16:32

Автора и цесекарите ги ебават , а тъпите лефскари се връзват , нищо ново !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 дек 2012 16:33

ralka_levskarka написа:
Teo написа:Ало деца, фен тема за новия футболист на ЦСКА и екзекутор на Левски и 90% от коментарите са от подуянци :lol: :lol: ... цял да разтрогва, да съди, да си изкарва джоба на тренировка тцтцтцтц.... знам само че ще ви ръга яко. :twisted:

Още един вярващ, че дербито се играе на терена :lol: ААа ти беше с вътрешните информатори, как го пропуснах :mrgreen: Нали казваш, че сме шампиони и какво като ни пори? :lol: След 5 години аз ще помня титлата, а не някакъв как с 300 зора е вкарал 1 гол.

трябва да направите един сбор около герена на 24-ти 2014, да се съберем и да отпразнуваме заедно :lol:... като се напия ставам много лош, почват да хвърчат глави.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 дек 2012 16:34

cska - maina написа:
ralka_levskarka написа:Човека имал да мисли още седмица? Е то за тая седмица могат да му предложат по- добри оферти поне 2 клуба, рано е за фен тема и то фен тема, защото е вкарал на Левски. Да попитам, срещу централният защитник Иво Иванов кой не вкара?

Пише, че е подписал, ако има греда-темата отива във футбол-свят... Пича си е класа, поне мен ме кефи много :) А и не става въпрос, че минал главата, та той мина "цяло стадо" тогава, ако мога да се изразя по животински ;)

Не мога да твърдя дали е класа или не, гледах го само срещу Левски, а тогава защитата ни в Сараево няма да я коментирам, защото беше повече от трагична. Аз го написах и в другата тема за Саид - винаги правят така, че който вкара на ЦСКА или Левски и веднага е привлечен, и после се чудим как да го разкараме. С големи претенции сме, а не залагаме на наши момчета, а на такива, които гледат как да направя два силни мача в Европа и да отидат в Италия или Испания.
Последна промяна от ralka_levskarka на 27 дек 2012 16:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 27 дек 2012 16:34

Респекта, който предизвикваше в левскарите, вече се е превърнал в страх :lol: От повечето коментари се вижда, че по Коледа "сините" не са спали спокойно! Само заради това си заслужава да се "подхвърли" във форума "Хюсеинович в ЦСКА"! :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “Архив”