matador написа:Не знам за drakon но мен ме е много яд че Бетис загуби по толкова глупав начин.
Симпатичен отбор са, не съм им гледала мача и не мога да коментирам играта им, но като домакини са доста "корави" не знам защо са загубили така.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
matador написа:Не знам за drakon но мен ме е много яд че Бетис загуби по толкова глупав начин.
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо остана верен на твърдия си стил след поражението от Малага. "Не планирам да напусна, нито се страхувам за мястото си", отсече Специалния на "Ла Росаледа". "Решението да оставя Касийяс резерва е мое. По мое мнение Адан е по-добър от Касийяс", шокира с изказването си португалският наставник.
"Анализирам ситуацията, футболистите и избирам най-добрия отбор. Можете да извъртите историята както искате, но това е просто треньорско решение. (…) Работата на Адан днес не повлия на резултата", убедено заяви Жозе.
"Реал Мадрид беше шампион миналия сезон и беше на девет точки пред втория. Този сезон сме на непреодолима дистанция, но трябва да поемем отговорността и да си кажем, че не правим добър шампионат", каза още Моуриньо.
В този мач липсваше късмет но и някои грешки на треньора на Бетис помогна на Майорка да бие хубаво е ще поне следващите мача Бетис имат лесна програма и могат още време да са близо до Европа.ralka_levskarka написа:matador написа:Не знам за drakon но мен ме е много яд че Бетис загуби по толкова глупав начин.
Симпатичен отбор са, не съм им гледала мача и не мога да коментирам играта им, но като домакини са доста "корави" не знам защо са загубили така.
"Моуриньо: Адан е по-добър от Касийяс"
ralka_levskarka написа:matador написа:Не знам за drakon но мен ме е много яд че Бетис загуби по толкова глупав начин.
LevskiZavinagi написа:"Моуриньо: Адан е по-добър от Касийяс"
Айде махай се копеленце арогантно, никой няма да ти позволи да обиждаш или да пренебрегваш един от най-великите играчи в света! Икер е икона и жива легенда! ОСТАВКА!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта