Малага - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Малага - Реал Мадрид

Мнениеот ralka_levskarka » 22 дек 2012 23:36

matador написа:Не знам за drakon но мен ме е много яд че Бетис загуби по толкова глупав начин.

Симпатичен отбор са, не съм им гледала мача и не мога да коментирам играта им, но като домакини са доста "корави" не знам защо са загубили така.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 22 дек 2012 23:38

Нищо лично към Реал Мадрид - уважавам ги, като един от най-големите отбори в Европа и Света, но политиката (олицетворяване от Моу), както и играчите, който налага... Заслужават си го, само заради него, защото е безкрайно арогантен и винаги търси проблемите другаде, не и при себе си.

Съжалявам само за феновете на Реал и се извинявам предварително, ако са се засегнали.

А тва с Касияс е супер смотано. Само някакъв дръвник може да тръгне срещу едно от лицата на отбора и то не такова, защото е направил един силен сезон... Щото Касияс си беше в отбора, когато му викаха "Осминафинал" Мадрид и си се представяше на висота.
Понякога отношението на Моуриньо с играчите му ми напомня на Ван Гаал, но холандеца си носеше последствията и не обвиняваше всички други за неуспехите си.
Последна промяна от dxl на 22 дек 2012 23:43, променено общо 3 пъти.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 22 дек 2012 23:38

Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо остана верен на твърдия си стил след поражението от Малага. "Не планирам да напусна, нито се страхувам за мястото си", отсече Специалния на "Ла Росаледа". "Решението да оставя Касийяс резерва е мое. По мое мнение Адан е по-добър от Касийяс", шокира с изказването си португалският наставник.

"Анализирам ситуацията, футболистите и избирам най-добрия отбор. Можете да извъртите историята както искате, но това е просто треньорско решение. (…) Работата на Адан днес не повлия на резултата", убедено заяви Жозе.

"Реал Мадрид беше шампион миналия сезон и беше на девет точки пред втория. Този сезон сме на непреодолима дистанция, но трябва да поемем отговорността и да си кажем, че не правим добър шампионат", каза още Моуриньо.

Моуриньо прекали тук!!! Да обиждаш Касияс, който се е доказал като Мадридист и то по какъв начин е меко казано нагло, смешно, ужасно...
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

flyawayyy
Контакти:

Мнениеот flyawayyy » 22 дек 2012 23:40

Моуриньо: Адан е по-добър от Касийяс :D айде честито, а уж до скоро Адан за нищо не ставал, трябвало добра резерва на Касияс ! (rofl)

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 22 дек 2012 23:47

ralka_levskarka написа:
matador написа:Не знам за drakon но мен ме е много яд че Бетис загуби по толкова глупав начин.

Симпатичен отбор са, не съм им гледала мача и не мога да коментирам играта им, но като домакини са доста "корави" не знам защо са загубили така.
В този мач липсваше късмет но и някои грешки на треньора на Бетис помогна на Майорка да бие хубаво е ще поне следващите мача Бетис имат лесна програма и могат още време да са близо до Европа.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 22 дек 2012 23:52

"Моуриньо: Адан е по-добър от Касийяс"

Айде махай се копеленце арогантно, никой няма да ти позволи да обиждаш или да пренебрегваш един от най-великите играчи в света! Икер е икона и жива легенда! ОСТАВКА!
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 дек 2012 23:58

ralka_levskarka написа:

Защото при резултат 1:0 съдията на мача подари на Майорка измислена дузпа. След нея резултата стана 1:1, а това пречупи отбора на Бетис.
Също така през първото полувреме севилци направиха няколко непростими пропуска, най-вече поради липса на концентрация и малко късмет. Явно и техните играчи повече са мислили за задаващите се ваканция и празници.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 23 дек 2012 00:01

LevskiZavinagi написа:
"Моуриньо: Адан е по-добър от Касийяс"

Айде махай се копеленце арогантно, никой няма да ти позволи да обиждаш или да пренебрегваш един от най-великите играчи в света! Икер е икона и жива легенда! ОСТАВКА!

Ако наистина го е казал, само заради това Моуриньо да се маха !!!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 23 дек 2012 00:01

Вече категорично всякакви надежди за титла изчезнаха. Оттук нататък Реал трябва да мисли само за Купата на Краля и най-вече за ШЛ. Абсолютно всички сили трябва да бъдат хвърлени в ШЛ. Там е спасението на сезона. Ако има някакъв конфликт между Касияс и Моуриньо, твърдо зад Касияс !!! Сигурен съм, че след края на сезона Моуриньо ще си тръгне. Ако Реал не спечели ШЛ, Перес ще го уволни. Ако спечелят турнира, Моуриньо сам ще си тръгне, защото вече ще е спечелил всичко с Мадрид и няма да му се седи повече.
Последна промяна от LaRgO на 23 дек 2012 00:05, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 23 дек 2012 00:02

УЖАС! Катастрофа за РЕАЛ! Както Виктор отбеляза, Моу е добре да напусне в края на сезона! Никой не е по-голям от РЕАЛ! Не можеш да оставиш капитана си на скамейката просто така, без причина! Разделението в РЕАЛ е факт..... жалко! Титлата е отписана.... дано футболистите са достатъно мотивирани за ШЛ и Купата на Краля! :|

Върни се в “Реал Мадрид”