Гонзо - фен тема на новия треньор :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Гонзо - фен тема на новия треньор :)

Мнениеот зеления » 19 дек 2012 18:08

yavorescu написа:
ShooterMan написа:
yavorescu написа:За какъв чеп ни е Христо Янев и на чие място ще играе?

На това на Георги Божилов,зад нападателя,или на това на Камазола-тогава Жоро ще играе там....

Това е мястото на Жоро Илиев този сезон (11 старта за него срещу 6 за Божилов). Янев като опорен халф не го виждам, както и отпадането на Камазола/Еденилсон от състава за негова сметка. Бива го само да бие преки свободни удари, а и на 34 г е съмнително дали и това го може. Луксозен играч, който не ни е необходим.

И на мен така ми се струва.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 дек 2012 18:11

yavorescu написа:
ShooterMan написа:
yavorescu написа:За какъв чеп ни е Христо Янев и на чие място ще играе?

На това на Георги Божилов,зад нападателя,или на това на Камазола-тогава Жоро ще играе там....

Това е мястото на Жоро Илиев този сезон (11 старта за него срещу 6 за Божилов). Янев като опорен халф не го виждам, както и отпадането на Камазола/Еденилсон от състава за негова сметка. Бива го само да бие преки свободни удари, а и на 34 г е съмнително дали и това го може. Луксозен играч, който не ни е необходим.

Просто мога да се изсмея,защото в тази игра има можещи,има и неможещи.Няма стари и млади.Камазола не е това,което беше в началото.Освен това в най-добрите си години ние играехме с 2 офанзивни халфа и зад тях дефанзивен - Кривия и Жоро напред,отзад Рикардо/Борносузов/Милен.Играхме в половината на съперниците с много подавания и владеехме топката и игратаТози номер с 2 дефанзивни халфа и 1 офанзивен го разработи Прическата и от тогава Черно Море футбол не е играл....вечно се играе в нашето поле,изобщо не владеем топката,нито играта.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 19 дек 2012 19:38

Да ви кажа честно,въобще не ме интересува дали ще пие,или не.АКо ще по време на мача вместо вода да му дават водка и като свърши мача да бучи по 5 к.урви на грездея си всяка вечер.Само да вкарва всеки мач.Защото всеки от нас ако получава подобни пари,дали няма да пие и ръга като невидял?Съмнява ме че нещо би ни спряло.По време на войната между севера и юга имало един генерал голямо пиянде.Обаче печелел битките постоянно.Оплакали се другите генерали от него,а ако не греша Д.Вашингтон казал да видят какво точно пие и да раздадат на всички генерали от това пиене.Така че ако дойде аз ще съм много доволен,стига да показва онази игра от престоя му в Левски.А за Тюфлека си мисля че може много да даде още на футбола.Най малкото нямаме такъв изпълнител на фалове.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 19 дек 2012 20:03

Да ви кажа честно,въобще не ме интересува дали ще пие,или не.АКо ще по време на мача вместо вода да му дават водка и като свърши мача да бучи по 5 к.урви на грездея си всяка вечер.Само да вкарва всеки мач.Защото всеки от нас ако получава подобни пари,дали няма да пие и ръга като невидял?Съмнява ме че нещо би ни спряло.По време на войната между севера и юга имало един генерал голямо пиянде.Обаче печелел битките постоянно.Оплакали се другите генерали от него,а ако не греша Д.Вашингтон казал да видят какво точно пие и да раздадат на всички генерали от това пиене.Така че ако дойде аз ще съм много доволен,стига да показва онази игра от престоя му в Левски.А за Тюфлека си мисля че може много да даде още на футбола.Най малкото нямаме такъв изпълнител на фалове.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 20 дек 2012 00:28

ShooterMan написа:Просто мога да се изсмея,защото в тази игра има можещи,има и неможещи.Няма стари и млади.

Това е вярно. Въпросът е, към кои причислява(ш|м) Христо Янев. Не съм го гледал тази година в гръцката втора дивизия, предполагам и ти не си. Според мен е много можещ точно в едно нещо, малко можещ в някои други неща и абсолютно неможещ в една сфера, неразривно свързана с модерната игра. Тоест, сумарно за мен този играч не си струва и не би ни свършил работа. И Божилов е един от футболистите с най-изящна техника в А група, ама.... нали ме разбираш...
Камазола не е това,което беше в началото.

Също вярно, дано да е заради хроничната му контузия.
Освен това в най-добрите си години ние играехме с 2 офанзивни халфа и зад тях дефанзивен - Кривия и Жоро напред,отзад Рикардо/Борносузов/Милен.

С огромната разлика, че и Жоро, и Кривия са страшно полезни и в дефанзивен план -- Жоро е интелигентен и комплексен играч с голяма тактическа дисциплина, а Кривия имаше спортна злоба в излишък. Христо Янев има само един единствен принос -- изпълнението на статични положения, а ако му потръгне, и някой друг хубав пас в атака. В дефанзивната фаза на играта е пълна нула, което не може да се каже за Кривия и още по-малко пък за Жоро.
Играхме в половината на съперниците с много подавания и владеехме топката и игратаТози номер с 2 дефанзивни халфа и 1 офанзивен го разработи Прическата и от тогава Черно Море футбол не е играл....вечно се играе в нашето поле,изобщо не владеем топката,нито играта.

Пак се съгласявам, но само условно. Този ефект не е следствие на схемата, а на прилагането й, изпълнителите и подхода към конкретния мач.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 20 дек 2012 22:27

Умната майна :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 дек 2012 20:30

Стефан Генов: Гонзо е правилният човек за Черно море
19 декември, 2012г. в 09:53ч. | Публикувано в: Водещи новини,Футбол,Черно море | Публикувано от: http://www.arenavarna.com

Бившият старши треньор на Черно море Стефан Генов даде мнението си за новоназначеният наставник Георги Иванов-Гонзо. Ето и мнението на Генов, дадено пред “7 дни спорт”:

“Георги Иванов е правилният избор за треньор на Черно море. Не искам да давам съвети на Гонзо. Той си има визия за футбола и не е необходимо аз да му казвам какво да прави. Гонзо има нужните качества да извади Черно море от тази трудна ситуация, в която се намира в момента.
Той е страшно амбициозен човек и има добра подготовка. Не е нормално състав като Черно море да се намира на това място. Все пак мисля, че там има много добри шефове, които знаят как да ръководят клуба и всичко ще се нареди. Особено сега, когато треньор е Гонзо. Той и Пифа са много амбициозни момчета, заедно с Емо Луканов и Стоян Ставрев ще направят добър екип. На „Тича” винаги приемат треньорите с недоверие. След това дойдоха и добрите резултати. Помните само точка не ни стигна да се класираме за Европа заради дузпа срещу Локо София. Човек трябва да се доказва всеки мач, а сега единственото важно нещо са резултатите. Трябва да дадат шанса на Гонзо да се докаже. Пред него през пролетта целта не трябва да е красива игра, а победите дори и да са извоювани грозно.
Много са причините Черно море да се намира на това място. Първо програмата отначало беше много трудна. Имахме двубои срещу Лудогорец, Славия, Левски и Ботев Пд, все тимове, които се борят за челните места. В тези мачове се случи така, че гръбнакът на отбора беше контузен. Имахме 6-7 основни играчи, които нямаше как да вземат участие. Не можехме да разчитаме на Камазола, Ермес Паломино, Божилов, Дончо Атанасов и титулярния страж Петър Денчев. Остана ни само един Жоро Илиев. Барселона да е с 6-7 основни контузени футболисти няма да са това, което виждаме. Това беше големият проблем. Черно море или Локомотив Пд не са отбори, които могат да си позволят сериозна конкуренция на всеки пост. В тези тимове имаше 5-6 човека ядро и изграждаш около тях предимно с юноши. При мен в Черно море няколко момчета от школата започнаха да играят в първия отбор. Мисля, че сега при Гонзо те ще продължат да се развиват”.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 дек 2012 20:31

10 бона на месец за Гонзо на “Тича”
18 декември, 2012г. в 11:34ч. | Публикувано в: Водещи новини,Футбол,Черно море | Публикувано от: http://www.arenavarna.com

Месечна заплата от 10 000 лева ще получава Георги Иванов-Гонзо начело на Черно море, разкри “Тема Спорт”. Това означава, че Гонзо ще прибира два пъти повече от предшествениците си – Адалберт Зафиров и Стефан Генов, но и 3-4 пъти по-малко от водещите специалисти в “А” група.

В договора на синята легенда с моряците има клауза, която гласи, че ако успее да класира варненци на 6-то или 7-мо място в крайното класиране, пловдивчанинът ще получи сериозен бонус.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 дек 2012 21:52

Ей, ще ти бия табани за стари новини.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 дек 2012 22:59

зеления написа:Ей, ще ти бия табани за стари новини.

ми не ги пускате... аз главно във форума влизам и чета каквото има пуснато тук... друг път като ги пускате няма да има така стари новини :mrgreen:

Върни се в “Черно море”