JohnnieWalker написа:
1. Не понякога, а винаги дават пари. Стигна се до парадокса, че и бацил няма да им се продаде за по-малко от 20млн.
2. Роналдо си е избил парите още първия сезон - прав си. Кака ? Бензема(35млн) ? Мамаду Диара(20млн ако не се лъжа) ? Ласана Диара (20млн) ? Така се прави бизнес, а не футболЕдин Бензема беше абсолютно ненужен при наличието на Негредо.
3. Има ли нужда да напомням какви играчи имаше Порто ? Или какъв калитарски жребий имаше в ШЛ ? Това ми се струва се забравя много лесно.
4. Интер имаха доста добри играчи... Стабилен вратар, голаджия (Милито), Супер голаджия (Етоо), стабилна защита(като имена и качества поотделно)...
5. Рийкард е бездарник - няма спор![]()
6. Не мисля, че Барса е най-добре управлявания клуб - за мен това е Байерн, и през последните години Дортмунд (изграждат, а не купуват)
Пак казвам - това е моето мнениеПросто водя дискусия и не споря
Лек ден !
1. Реал Мадрид не купува случайни играчи. Няма как да искаш да купиш играч за 3-4 мил. евро и да очакваш от него да е на топ ниво и да ти решава мачовете. Това го правят по-малките отбори, и ако уцелят някой талант, то после го продават за много пари, именно на топ отбори, като Реал. Както виждаш в Барселона се дават сходни пари за играчи. И там не се сещам скоро за скромен трансфер(под 10 мил. евро).
2. Бензема не си ли е избил парите според теб? Казваш Негредо-ОК. Къде играе сега Негредо и какво повече е постигнал от Бензема. То сега Реал си има Игуаин, но повечето фенове желаят Фалкао-Защо? Много просто- единият е играч за големите мачове! При цялото ми уважение към Игуаин, но откакто е в Реал не се сещам да е направил нещо запомнящо се в решаващ мач- напротив!
3. Какви играчи имаше Порто? Кой ги беше чувал преди това? Кой от тях беше взезда преди да дойде Моуриньо? Какво бяха спечелили преди него? И какъв късмет си имал при жребия, при положение че отстраняваш МЮ?
4. Кой доведе тези играчи в Интер? Нима Интер не е имал и по-добри от тях преди? Кой доведе един Лусио, който беше натирен от Байерн? Милито кой го слагаше при топ нападателите преди Моуриньо да го вземе в Интер? Снайдер беше отписан след Реал! Етоо беше разменен за Златан! Това са все решения, взети от Моуриньо! Тук оставяме на страна приносът му от спортно-техническо естество.