такааа.... въпреки че още ми е странно някак това назначение на Гонзо ...честно казано досега не гледах на него като треньор

ще се опитам все пак сега да дам моето мнение относно назначението
по-скоро се отнасям положително към ставащото, защото:
- Гонзо ако не друго има характер на победител, самочувствие и увереност, които да предаде на футболистите
- Гонзо като ръководител и треньор е различен от това като футболист - като футболист наистина прегаряше постоянно на терена и повече като боец изглеждаше, но пък като съм го гледал в няколко интервюта след кофти мачове, като ръководител е доста по-спокоен и ми се струва, че разсъждава трезво ...пък и човек в крайна сметка се развива и с времето уляга, защо да не си е извадил някакви поуки и грешки в поведението му отпреди и да не ги е поправил? аз мисля, че го е направил в някаква степен ..ето, и Стоичков сега да речем изглежда много по-улегнал и различен от това, което изглеждаше на терена с псувните и т.н. просто като си толкова емоционален е нормално да избиват нанякъде нещата, но сега ролята му е друга и съм оптимист, че може да се справи с нея
- Гонзо е отдаден на нещата, които прави ..със сигурност ще вложи максимум старание и няма да се примири толкова лесно с посредствеността на отбора, вярвам, че по-надолу няма как да отидем пролетта ...но колко нагоре ще сме е друг въпрос, защото въпреки характера ..треньорските качества верно изглеждат малко спорни
- със сигурност с Гонзо начело ще можем да привличаме по-добри свободни агенти и дори си мисля, че ако го бяха обявили официално по-рано за старши треньор, можеше Камбуров да го видим на Тича... самата му фигура някак ще всява респект у играчите и вероятно биха имали желание да работят с него.. отколкото с леко анонимни треньори, които имахме преди това, помощници и т.н.

не че Гонзо е голям треньор... ама всички го знаят и всички знаят какъв характер е!
- като цяло назначаването му показва някаква промяна в намеренията на ръководството ...Гонзо не ми се вярва наистина да се е съгласил да дойде във Варна, ако няма да има условията да постигне нещо тук! щото да не забравяме, че отказа да поема отбора на Локо Пд, откъдето е тръгнал !
- видял е доста неща във футбола - победи, загуби ..евротурнири ...макар и неуспешен в чужбина, все пак е успял да излезе зад граница - притежава достатъчно опит, наблюдавал е добри треньори ..дори и не много добър тактик, все нещо полезно би могъл да приложи от видяното
- със сигурност ще се хвърляме много здраво на измислените грандове поради две причини ...Гонзо мрази ЦСКА и иска да се докаже пред Левски, а и най-малкото няма да му е приятно да тръгнат приказки как бил полягал и т.н. дори най-здраво си мисля, че ще се хвърляме на Левски и половин идея по-малко, но също много здраво на ЦСКА ...честно казано си мисля, че загуба от тия 2 отбора докато Гонзо е на Тича няма да имаме
- минусите му са това, че няма опит като треньор достатъчно и не се знае дали има и добри тактически качества
Като цяло все пак съм обнадежден, има някакви предпоставки да се получи нещо хубаво в крайна сметка и се надявам човешките качества на Гонзо да компенсират там където е необходимо треньорските му такива (пък човека дано ни опровергае и да покаже, че има и такива)! Лично аз давам вот на доверие до лятото и нито един мач по-малко! Ние взехме по-често да си сменяме треньорите от Челси бе ...3-5 мача били давали, то така се гради отбор... 7 футболисти изгонихме, аз такава чистка да е имало скоро в отбора не се сещам ....вече към 7-8 кръг ще почне да се вижда накъде отиват нещата и до края на първенството ще разберем

подкрепа за треньора и точка!