Гонзо - фен тема на новия треньор :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Гонзо - фен тема на новия треньор :)

Мнениеот зеления » 18 дек 2012 10:48

Готвача написа:"от зеления на 09 Дек 2012 21:28

bez-nick написа:До седмица-две обябяват Гонзо за нов старши треньор на Черно море

От трън та на глог, че е по-висок. Докато "любимите" ни собственици продължават с безумните си треньорски назначения, морето спокойно ще слезе в Б, че и във В група. Как за толкова години не назначиха един НОРМАЛЕН, доказан треньор, не знам. Тия или са абсолютно кухи лейки, или правят всичко това умишлено.
Моето голямо желание е тия боклуци да си ходят! "
Не че искам да кажа нещо лошо наборе,ама стой на едно мнение.Все пак си голям човек,не някое лапе на 18г.Сега последно-Нормален,или ненормален треньор е Гонзо? :mrgreen:
И аз не съм очарован от привличането на Гонзо,но като си спомня как посрещнахме Вуцов и каквоо се случи после,някак си се надявам това да се повтори.Иначе имаш добри попадения в поста си/последния имам в предвид/.И аз съм на подобно мнение,макар че щах да бъда в пъти по доволен и по спокоен ако бяха назначили някой като Бай Гроздан например.

Че аз си стоя на едно мнение, бе наборе. Мнението ми за ТИМ е непроменено. За Гонзо като треньор - също. Не го харесвам ( меко казано ), но както цитирах в последния си пост има други, извън футбола качества, които се надявам да помогнат на отбора ми. Това е.
Разбира се няма нищо лошо мненията на човек да еволюират. Това е напълно нормално и разбираемо. Ако тимаджии изградят шампионски отбор и стадион съвсем естествено ще получат моето уважение. Не, че то ги интересува, де. :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 дек 2012 11:25

Какъв треньор е Гонзо видяхме в Левски.Левски обаче не е критерий,там кадърни хора обикновено не успяват.Все пак той имаше търкания с Батков и беше ясно,че е сложен на дръвника,просто се чакаше момента.За мене не е треньор,но....определено е мъжкар!Факт.Най-после има мъжкар начело на клуба,а не мишка,каквито бяха всички след Вили Вуцов тука,като изключение беше може би само Велизар Попов.Важното е Гонзо е фигура,играчите ще му имат респект,не седи с анцуг и шушляк на тъча като редичката анонимници минали през Тича.Ние имаме добри играчи,след като изхвърлихме боклука(макар,че Мони Симеонов също е за гонене и още 1-2),с добра селекция...просто трябва твърда ръка.Наличието на такава фигура с характер е винаги плюс,освен това ще компенсира липсата на футболни хора,а и никой няма да му се бърка в нещата,което също е добре.Но пак повтарям,потретвам,нужен ни е изпълнителен директор,не знам за кой път го казвам!!!Всички моряци виждахме,че жалката авантюра с анонимен физкултурник като Зафиров е обречена...защо тогава тъпите шефове не е предотвратиха?Кому бяха нужни цели 9 кръга загуби и резил плюс отпадане от Купата?Такива неща един шеф е длъжен да предвижда и предотвратява(както Венци Дебелия сложи Вуцов и спаси сезона си),ако не може-значи не става за шеф.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 дек 2012 11:30

А на треньора Гонзо,както и на всеки друг треньор бил тука аз лично му давам креди на доверие,едни 5 мача стигат - те са домакинство на Етър и Левски,гостувания на Лудогорец,Ботев Пд и Славия.Категорично не смятам,че Ботев и Славия имат по-добри играчи,а тук Левски спокойно може да бъде победен.Та в тези 5 мача ще се види може или не може да води този отбор.Естествено му желая успех въпреки огромните резерви,които имам.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 18 дек 2012 13:04

ShooterMan написа:А на треньора Гонзо,както и на всеки друг треньор бил тука аз лично му давам креди на доверие,едни 5 мача стигат - те са домакинство на Етър и Левски,гостувания на Лудогорец,Ботев Пд и Славия.Категорично не смятам,че Ботев и Славия имат по-добри играчи,а тук Левски спокойно може да бъде победен.Та в тези 5 мача ще се види може или не може да води този отбор.Естествено му желая успех въпреки огромните резерви,които имам.

Притесних се за теб бе човек. Добре понасяш Гонзо, след 5-тия кръг ще говорим.

След ден размисъл на мен Гонзо пак ми е неприятен, ама все пак имам надежда за отбора. Айде Моряцииии !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 18 дек 2012 13:50

.
Последна промяна от Гочето1913 на 08 май 2013 22:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 18 дек 2012 14:14

такааа.... въпреки че още ми е странно някак това назначение на Гонзо ...честно казано досега не гледах на него като треньор :mrgreen: ще се опитам все пак сега да дам моето мнение относно назначението :roll:

по-скоро се отнасям положително към ставащото, защото:
- Гонзо ако не друго има характер на победител, самочувствие и увереност, които да предаде на футболистите
- Гонзо като ръководител и треньор е различен от това като футболист - като футболист наистина прегаряше постоянно на терена и повече като боец изглеждаше, но пък като съм го гледал в няколко интервюта след кофти мачове, като ръководител е доста по-спокоен и ми се струва, че разсъждава трезво ...пък и човек в крайна сметка се развива и с времето уляга, защо да не си е извадил някакви поуки и грешки в поведението му отпреди и да не ги е поправил? аз мисля, че го е направил в някаква степен ..ето, и Стоичков сега да речем изглежда много по-улегнал и различен от това, което изглеждаше на терена с псувните и т.н. просто като си толкова емоционален е нормално да избиват нанякъде нещата, но сега ролята му е друга и съм оптимист, че може да се справи с нея
- Гонзо е отдаден на нещата, които прави ..със сигурност ще вложи максимум старание и няма да се примири толкова лесно с посредствеността на отбора, вярвам, че по-надолу няма как да отидем пролетта ...но колко нагоре ще сме е друг въпрос, защото въпреки характера ..треньорските качества верно изглеждат малко спорни :roll:
- със сигурност с Гонзо начело ще можем да привличаме по-добри свободни агенти и дори си мисля, че ако го бяха обявили официално по-рано за старши треньор, можеше Камбуров да го видим на Тича... самата му фигура някак ще всява респект у играчите и вероятно биха имали желание да работят с него.. отколкото с леко анонимни треньори, които имахме преди това, помощници и т.н. :shock: не че Гонзо е голям треньор... ама всички го знаят и всички знаят какъв характер е!
- като цяло назначаването му показва някаква промяна в намеренията на ръководството ...Гонзо не ми се вярва наистина да се е съгласил да дойде във Варна, ако няма да има условията да постигне нещо тук! щото да не забравяме, че отказа да поема отбора на Локо Пд, откъдето е тръгнал !
- видял е доста неща във футбола - победи, загуби ..евротурнири ...макар и неуспешен в чужбина, все пак е успял да излезе зад граница - притежава достатъчно опит, наблюдавал е добри треньори ..дори и не много добър тактик, все нещо полезно би могъл да приложи от видяното
- със сигурност ще се хвърляме много здраво на измислените грандове поради две причини ...Гонзо мрази ЦСКА и иска да се докаже пред Левски, а и най-малкото няма да му е приятно да тръгнат приказки как бил полягал и т.н. дори най-здраво си мисля, че ще се хвърляме на Левски и половин идея по-малко, но също много здраво на ЦСКА ...честно казано си мисля, че загуба от тия 2 отбора докато Гонзо е на Тича няма да имаме :twisted:

- минусите му са това, че няма опит като треньор достатъчно и не се знае дали има и добри тактически качества

Като цяло все пак съм обнадежден, има някакви предпоставки да се получи нещо хубаво в крайна сметка и се надявам човешките качества на Гонзо да компенсират там където е необходимо треньорските му такива (пък човека дано ни опровергае и да покаже, че има и такива)! Лично аз давам вот на доверие до лятото и нито един мач по-малко! Ние взехме по-често да си сменяме треньорите от Челси бе ...3-5 мача били давали, то така се гради отбор... 7 футболисти изгонихме, аз такава чистка да е имало скоро в отбора не се сещам ....вече към 7-8 кръг ще почне да се вижда накъде отиват нещата и до края на първенството ще разберем :idea: подкрепа за треньора и точка!
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 дек 2012 14:54

Ха-ха-ха,замислих се за следното,за отношението на Гонзо спрямо съперниците...
Лудогорец - негативно,те го сложиха на дръвника.
ЦСКА-крайно негативно,би дал всичко,за да ги бие
Левски - ....крайно негативно!Мрази Батков,мрази и Илиан.Заради Илиан Батков го изгони.Готов е на всичко,за да им натрие носовете.Противно на много други,смятам,че ще е пределно мотивиран срещу любимия си отбор.
Славия - отдавна е скаран с Вили Вуцов,има негативно отношение и към Венци Стефанов,пределно мотивиран да ги бие и тях
Локо Сф - мрази се с Велев от край време.Непрекъснато се плюят по медиите,пределно мотивиран и срещу тях
Локо Пд - вече е взел на мушка Марешки,след такъв цирк няма какво да говорим за отношението му към родния си клуб,което се усилва и от негативизма на феновете на Локо Пд
Ботев Пд - мрази се с Мъри от много време.Никога не са се харесвали.Готов е на всичко да разкатае правилния му футбол
Литекс-от както е футболист води война с този отбор и Гриша Ганчев,всичко би дал,за да ги бие
-------------------------------
Всичко това чертае профил на гладен за успехи треньор искащ да се докаже навсякъде и на всеки.Мотивацията му е добра,остава да покаже и възможности и да ги реализира.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 дек 2012 19:42

ShooterMan написа:Ха-ха-ха,замислих се за следното,за отношението на Гонзо спрямо съперниците...
Левски - ....крайно негативно!Мрази Батков,мрази и Илиан.Заради Илиан Батков го изгони.Готов е на всичко,за да им натрие носовете.Противно на много други,смятам,че ще е пределно мотивиран срещу любимия си отбор.

Той и Стоичков беше "мотивиран" срещу Левски,ама...
И Вуцов беше "мотивиран",и Зафиров беше "мотивиран"...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 18 дек 2012 20:30

blue avalanche написа:
ShooterMan написа:Ха-ха-ха,замислих се за следното,за отношението на Гонзо спрямо съперниците...

Стоичков не е бил в Черно море няма да коментирам ...Вуцов докато беше в Черно море май няма загуба.. и победа нямаше, ама се сещам равенства колко направи :twisted:
Зафето пък за съжаление прекалено уплашен дойде... и въпреки това ви победи в последния сблъсък :twisted:
е, Гонзо и ти ще се съгласиш, че няма да е толкова уплашен докато води Черно море ....и наистина предчувствам, че Левски и ЦСКА няма да могат да вземат гостуванията си на Тича със сигурност, а в домакинските си мачове срещу нас ...пак няма да ни биете, или ще ни биете с някаква клизма - леко съдийско побутване, или пък някакъв измислен гол от рикушет (което си е пак част от футбола де), просто не очаквам да ни надиграете колкото и смешно да звучи :P
повече ме притесняват отбори като Лудогорец, Литекс, Локо Пд, Ботев Пд, Славия ....отборите в долната част не вярвам да имаме проблеми, но Левски и ЦСКА наистина с Гонзо почват да ми се струват абонати 8-)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 18 дек 2012 21:59

ogrizko написа:
blue avalanche написа:

Стоичков не е бил в Черно море няма да коментирам ...Вуцов докато беше в Черно море май няма загуба.. и победа нямаше, ама се сещам равенства колко направи :twisted:
Зафето пък за съжаление прекалено уплашен дойде... и въпреки това ви победи в последния сблъсък :twisted:
е, Гонзо и ти ще се съгласиш, че няма да е толкова уплашен докато води Черно море ....и наистина предчувствам, че Левски и ЦСКА няма да могат да вземат гостуванията си на Тича със сигурност, а в домакинските си мачове срещу нас ...пак няма да ни биете, или ще ни биете с някаква клизма - леко съдийско побутване, или пък някакъв измислен гол от рикушет (което си е пак част от футбола де), просто не очаквам да ни надиграете колкото и смешно да звучи :P
повече ме притесняват отбори като Лудогорец, Литекс, Локо Пд, Ботев Пд, Славия ....отборите в долната част не вярвам да имаме проблеми, но Левски и ЦСКА наистина с Гонзо почват да ми се струват абонати 8-)

Браво Огризко, изкефи ме. :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”