Пълната забрана за пушачите остава в сила!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пълната забрана за пушачите остава в сила!
е как да ги има като влязат вътре с перфектната климатизация на заведенията и се опушваш за месеци напред
Мерси. Никой не е длъжен да ви диша цигарения дим.

Re: Пълната забрана за пушачите,остава в сила!
CTAHKO написа:joro65 написа:Страхотно е за хора ,които не ходят по заведения,ама са първи по улиците за да протестират,а ние,които работим в такива,вече се ослушваме за нова работа.Шефа предупреди ,че ще прави 50% съкращение или да се съгласим да работим на 4 часа!
Интересно ми е къда са сега непушачите,ревящи за здравето сиЩо ги няма в заведенията
Точно това питам и аз....по рано 4-ма на смяна се справяхме трудно,сега се чудим каква работа да си измислим....след 9 в работен ден е абсурд да дойде някой......с прави няма кой да ни държи на работа!А съм с малки деца,трябва се плаща детска градина,ток,вода......ама на непушачите им е лесно....хем протестират,хем не ходят по заведения!
- BLUE CHAMPIONS
Re: Пълната забрана за пушачите,остава в сила!
Тази тема отново ще се превърне в арена на безсмислени спорове: "аз съм непушач-съгласен съм" или "аз съм пушач-не съм съгласен", докато проблемът е от съвсем друго естество- изпитана и работеща римска тактика "разделяй и владей". Първо се започна с млади хора срещу лош човешки материал- спря да върши работа, после пробваха граждани срещу фермери- не мина, последва софиянци срещу провинцията- не даде нужният резултат, след обединението на пловдивските агитки за Катуница последва бърза намеса на премиера към определени отбори с "мощни спонсори"- равносметката- отборите ни са по-зле от когато и да е било. Сега пушачи срещу непушачи, след всичко това естествено народът озверява един срещу друг. Догодина ще се започнат лютите спорове за политическите партии и от всичко това големия губещ сме ние НАРОДЪТ 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
MORSKI написа:е как да ги има като влязат вътре с перфектната климатизация на заведенията и се опушваш за месеци напредМерси. Никой не е длъжен да ви диша цигарения дим.
Нали не се пуши

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Joni_ написа:Защо говорите глупости, че заведенията ще фалират ?
При всяко излизане гледам ,че заведенията са пълни и изобщо няма отлив на хора, имам приятели които държат заведения и те самите казват, че нямат проблем с оборота, просто тази забрана съвпадна с кризата в България и като цяло хората хвърлят по малко пари по клубовете и кръчмите, но това няма нищо общо със забраната !
Не са глупости пич

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Браво!
А ще фалират тези, които не могат да си управляват бизнеса. То тая работа не е за всеки.
А ще фалират тези, които не могат да си управляват бизнеса. То тая работа не е за всеки.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- we are the champions
- Контакти:
MORSKI написа:е как да ги има като влязат вътре с перфектната климатизация на заведенията и се опушваш за месеци напредМерси. Никой не е длъжен да ви диша цигарения дим.
И то какво излезна ,че ние нямаме право да ходим по заведенията ли

CTAHKO написа:MORSKI написа:е как да ги има като влязат вътре с перфектната климатизация на заведенията и се опушваш за месеци напредМерси. Никой не е длъжен да ви диша цигарения дим.
Нали не се пушиИ от както спря да се пуши,пушачите си стоят по къщите,щото не им се мръзне
Ама къде са непушачите
Аз лично си ходя по заведения не знам за другите не ме вълнуват. И ми е супер без цигарен дим. Преди като влезеш в дискотека и не можеше да се диша. Мерси, сега е 100 пъти по-добре. Но най-добре си беше когато имаше прегради и всеки сяда където му е отредено. Но не съм съгласен да се репресират и едната, и другата страна. Абсурдно е да влезеш в затворено помещение и вътре да е смок.... Или пък да излизаш на - 10 градуса да пушиш... Заради това зимата по стария начин, лятото забрана.
we are the champions написа:MORSKI написа:е как да ги има като влязат вътре с перфектната климатизация на заведенията и се опушваш за месеци напредМерси. Никой не е длъжен да ви диша цигарения дим.
И то какво излезна ,че ние нямаме право да ходим по заведенията ли
Защо изопачаваш думите ми както ти е удобно и пишеш глупости? Не само не съм казал това, а напротив. Чети и мисли малко. Но и какво- да влизаме непушачите в заведение където не може да се диша от дим ли?
Tommi написа:Браво!
Ами той ще си го управлява добре и няма да фалира,ама аз трябва си търся другаде работа.....а неговата печалба едва ли ще се намали.Ще ограничи разходите за сметка на намалелия оборот!