Пълната забрана за пушачите остава в сила!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Пълната забрана за пушачите остава в сила!

Мнениеот MORSKI » 18 дек 2012 17:27

е как да ги има като влязат вътре с перфектната климатизация на заведенията и се опушваш за месеци напред :lol: Мерси. Никой не е длъжен да ви диша цигарения дим.

joro65
Контакти:

Re: Пълната забрана за пушачите,остава в сила!

Мнениеот joro65 » 18 дек 2012 17:28

CTAHKO написа:
joro65 написа:Страхотно е за хора ,които не ходят по заведения,ама са първи по улиците за да протестират,а ние,които работим в такива,вече се ослушваме за нова работа.Шефа предупреди ,че ще прави 50% съкращение или да се съгласим да работим на 4 часа!

Интересно ми е къда са сега непушачите,ревящи за здравето си :lol: Що ги няма в заведенията :lol:

Точно това питам и аз....по рано 4-ма на смяна се справяхме трудно,сега се чудим каква работа да си измислим....след 9 в работен ден е абсурд да дойде някой......с прави няма кой да ни държи на работа!А съм с малки деца,трябва се плаща детска градина,ток,вода......ама на непушачите им е лесно....хем протестират,хем не ходят по заведения!
Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Пълната забрана за пушачите,остава в сила!

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 дек 2012 17:30

Тази тема отново ще се превърне в арена на безсмислени спорове: "аз съм непушач-съгласен съм" или "аз съм пушач-не съм съгласен", докато проблемът е от съвсем друго естество- изпитана и работеща римска тактика "разделяй и владей". Първо се започна с млади хора срещу лош човешки материал- спря да върши работа, после пробваха граждани срещу фермери- не мина, последва софиянци срещу провинцията- не даде нужният резултат, след обединението на пловдивските агитки за Катуница последва бърза намеса на премиера към определени отбори с "мощни спонсори"- равносметката- отборите ни са по-зле от когато и да е било. Сега пушачи срещу непушачи, след всичко това естествено народът озверява един срещу друг. Догодина ще се започнат лютите спорове за политическите партии и от всичко това големия губещ сме ние НАРОДЪТ :!:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 дек 2012 17:30

MORSKI написа:е как да ги има като влязат вътре с перфектната климатизация на заведенията и се опушваш за месеци напред :lol: Мерси. Никой не е длъжен да ви диша цигарения дим.

Нали не се пуши :roll: И от както спря да се пуши,пушачите си стоят по къщите,щото не им се мръзне 8-) Ама къде са непушачите ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 дек 2012 17:34

Joni_ написа:Защо говорите глупости, че заведенията ще фалират ?
При всяко излизане гледам ,че заведенията са пълни и изобщо няма отлив на хора, имам приятели които държат заведения и те самите казват, че нямат проблем с оборота, просто тази забрана съвпадна с кризата в България и като цяло хората хвърлят по малко пари по клубовете и кръчмите, но това няма нищо общо със забраната !

Не са глупости пич ;) В криза сме от 20 години,така че не се опитвай да ме убеждаваш,че това е причината ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 дек 2012 17:35

Браво!

А ще фалират тези, които не могат да си управляват бизнеса. То тая работа не е за всеки.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 18 дек 2012 17:36

MORSKI написа:е как да ги има като влязат вътре с перфектната климатизация на заведенията и се опушваш за месеци напред :lol: Мерси. Никой не е длъжен да ви диша цигарения дим.

И то какво излезна ,че ние нямаме право да ходим по заведенията ли :roll:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 дек 2012 17:36

CTAHKO написа:

Нали не се пуши :roll: И от както спря да се пуши,пушачите си стоят по къщите,щото не им се мръзне 8-) Ама къде са непушачите ;)

Аз лично си ходя по заведения не знам за другите не ме вълнуват. И ми е супер без цигарен дим. Преди като влезеш в дискотека и не можеше да се диша. Мерси, сега е 100 пъти по-добре. Но най-добре си беше когато имаше прегради и всеки сяда където му е отредено. Но не съм съгласен да се репресират и едната, и другата страна. Абсурдно е да влезеш в затворено помещение и вътре да е смок.... Или пък да излизаш на - 10 градуса да пушиш... Заради това зимата по стария начин, лятото забрана.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 дек 2012 17:37

we are the champions написа:

И то какво излезна ,че ние нямаме право да ходим по заведенията ли :roll:

Защо изопачаваш думите ми както ти е удобно и пишеш глупости? Не само не съм казал това, а напротив. Чети и мисли малко. Но и какво- да влизаме непушачите в заведение където не може да се диша от дим ли?

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 18 дек 2012 17:39

Tommi написа:Браво!

А ще фалират тези, които не могат да си управляват бизнеса. То тая работа не е за всеки.

Ами той ще си го управлява добре и няма да фалира,ама аз трябва си търся другаде работа.....а неговата печалба едва ли ще се намали.Ще ограничи разходите за сметка на намалелия оборот!
Изображение

Върни се в “Свободна зона”